• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
9 900 Ft

Jóga otthonról

A Rékaműhely az a hely, ahol rádöbbenhetünk, milyen kevés is elég a boldogsághoz. Elég egy jógaszőnyeg, kényelmes ruházat, másfél óra és egy online jógaóra, hogy boldogan és elégedetten kezdjük vagy zárjuk napunkat. Most nem jógastúdióba, hanem otthonába invitáljuk, annak is legszeretettebb és legbékésebb zugába, csendes, mégis fejtetőtől lábujjhegyi tartó, minden porcikát átmozgató kikapcsolódásra. Az egészségtudatosság és egészséges életmód egy új minőségben, távol a belváros zajától és zsúfoltságától csoportos, vagy ha úgy tetszik teljesen szabadon választott időpontban teremti meg a mozgás általi önfelfedezés élményét. Ragadja meg a szabadságot és áldozzon az egészség és mozgás oltárán ott és akkor, amikor csak szeretne vagy válassza a csoportos órák élményét. Amelyik a szívének kedves, hiszen a másfél órás workshop mindkét esetben segít majd elmélyíteni eddig megszerezett tudását.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

3 alkalom 90 perces online csoportos jógaórán való részvétel.

VAGY 1 havi előfizetés a Rékaműhely prémium tartalmaihoz és 1 alkalom 90 perces online csoportos jógaórán való részvétel.


Hasznos információk

- Előzetes bejelentkezés szükséges.
- Nőknek és férfiaknak egyaránt.
- A gyakorláshoz javasolt a kényelmes ruha.

Nyitvatartás

Online jógaórák hetente 1 alkalommal, általában csütörtökön.

Elérhetőség/Megközelítés

Rékaműhely
https://www.rekamuhely.hu

Cím: Budapest 1064 Budapest, Szinyei Merse utca 11.
Telefon: 30/497-8885
E-mail: rekamuhely@gmail.com
Megközelítés: 4/ 6-os villamossal az Oktogon megállóig, innen 10 perc gyalog az Aradi utcán. Parkolási lehetőség az utcán díjfizetés ellenében.

Megtekintés térképen

Videó