• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
14 980 Ft

Jankovich Kúria Hotel étterme

Rácalmáson, a a Jankovich Kúria Wellness Hotel**** étterme gyönyörű környezetben, légkondicionált étteremmel, koreai különtermekkel, vadonatúj téli kerti terasszal várja kedves vendégeit. Ez a hely bátran ajánlható mindenkinek, aki ismeri és szereti, vagy kipróbálná a zöldségekben, friss alapanyagokban, ízletes húsokban, gyümölcsökben és finomabbnál finomabb, gyakran csípős fűszerkombinációkban gazdag koreai konyhát, amely egészséges, könnyű, mégis tápláló. Aki tud bánni a pálcikával, kíváncsi arra, mi is az a kimchi, barátja a csendes, ételre összpontosító lakmározásnak, és vonzza a vidéki madárcsicsergés, az látogassa meg ezt a kiváló helyet partnerével.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére egy többfogásos ebéd vagy vacsora. A vendégek 5 részes menüt kapnak, melynek a tartalma a következő: Kimchi + 3 namul, Kimbap, Haemul pajun, Bulgogi, Kimchi Chigae.


A menük a koreai étkezési szokásoknak megfelelően több kisebb és egy főfogásból állnak. Az ajánlatok a további italfogyasztást nem tartalmazzák.


Hasznos információk

- Kerthelység
- Légkondicionált
- Akadálymentes
- Szálláslehetőség a helyszínen

Nyitvatartás

Hétfő - Vasárnap: 12:00 - 22:00

Programlehetőségek helyben

- „Kultúr-fröccs” - Művészet és gasztronómia.
- Wellness Mozi.
- Ayurveda kezelések, masszázsok.

Elérhetőség/Megközelítés

Jankovich Kúria Wellness Hotel****
http://www.jankovichhotel.hu

Cím: 2459 Rácalmás, Jankovich Miklós köz 1.
Telefon: 25/507-817
E-mail: info@jankovichhotel.hu
Megközelítés: Budapesttől 60 km, az M6-os autópályán Rácalmásig, onnan táblákkal jelezve.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Dakó Csaba (Dunaújváros), 2020-06-29

Belekóstolhattunk a Kórea-i ételek ízvilágába.


Kőrösmezey Ákos (Budapest), 2019-04-22

Finom volt az étel, kedves a kiszolgálás


Gerő Eleonóra (Budapest), 2017-10-05

Nagyon tetszett maga a hely (Jankovich Kúria), igényes volt az étterem és az ételek is. A kiszolgálás barátságos, udvarias, abszolút gördülékenyen kezelték a feldobox kártyát (már a foglalásnál is). Nagyon jól éreztük magunkat!


dr. Tóth Levente (Budapest), 2016-10-29

Tiszta, rendes szoba, udvarias, készséges személyzet,kellemes környezet.


Szakállas István (Kazincbarcika), 2016-10-10

A rácalmási Jankovich kúria lenyűgözően szép hely. Kellemes meglepetés volt a fogadó személyzet szolgálatkészsége, kedvessége.


Ivanyos Sára (Budapest), 2016-08-03

A Budapesti Kostoló--élmény-felhozatal nem túl vonzó, ezért választottuk végül a vidéki helyszínt, de ez remek döntésnek bizonyult, mert a koreai gasztrokaland magasan felülmúlta elvárásainkat. Az adagok hatalmasak voltak, nem bírtuk megenni az összes fogást, a maradékot készségesen elcsomagolta a személyzet. A Jankovicz Kúria Hotel fantasztikus hely, vissza fogunk még menni. Elmentem futni a természetvédelmi területre, csodás volt.


Bartha Béláné (Vecsés), 2015-11-28

Nagyon figyelmes, kedves kiszolgálásban volt részünk. Új ízeket ismerhettünk meg. Egy csodás helyet találtunk.


Horváth Tibor (Szigetcsép), 2015-10-21

A korei étterem igényesen és stílusosan van berendezve a Jankovich Kúriában. Igényes környezet és berendezés, igényes kiszolgálás és igényes ételek. A gasztronómia élmény kiemelkedő volt. A rácalmási hotel kitűnő szolgáltatásokat biztosított, emlékezetes délután volt.


Schwarz Noémi 2014-04-06

A Jankovich Kúria koreai éttermében finom ételeket fogyasztottunk és tökéletes kiszolgálásban volt részünk. Az ebéd nagyon különleges és finom volt, elképesztő adagokkal. Aki kíváncsi a koreai ételekre, nagyon jó bevezetésnek tartom a számára. A személyzet rendkívül udvarias és segítőkész volt, minta lehetne más éttermeknek.


Fonyódi Eddy 2013-07-31

Nagyon finom volt minden - érdekes volt betekintést nyerni a kóreai ízvilágba! Ráádásul a személyzet kiválóan kedves volt!! Élveztem a hétköznapokból való kikapcsolódást melyet a finom étel és kellemes környezet biztosított.