• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
15 980 Ft

Helikon Kastélymúzeum (ÚJ)

Gondolta volna, hogy a Balaton fővárosának keresztelt Keszthelyen és annak messze földön, múltban és jelenben is méltán híres Festetics-kastélyában felejthetetlen főúri időutazásban lehet része? A Helikon Kastélymúzeum a legszívélyesebb fogadtatással várja, hogy a 270 éves kastély falai közt sétálva bepillantást nyerhessenek a főúri élet legapróbb és legpompásabb részleteibe, az arisztokrácia és az elegancia kifinomult stílusába, hogy a 140 éve épült egzotikus pálmaházban, trópusi és mediterrán növények közt lépteit távoli földek madarainak csicsergése kísérje. Ha pedig nemcsak bepillantást nyerne, hanem bőrén tapasztalná meg a valaha volt főúri hangulatot, úgy a kellemes helikoni éjszakák programsorozatát ajánljuk, hogy tündérmesébe illő módon korabeli élőzenével, a csillagos ég alatt megfestett fényjátékkal, korhű ruhába öltözött vezetők kalauzolják a szemük láttára megelevenedő, tapintható múltban.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

3 fő részére Kastélylátogatás, illetve további 5 kiállítás látogatása.

VAGY 3 fő Helikoni Éjszakák programsorozat belépőjegy (július-augusztus minden szerda este), koncert, esti kastélylátogatás tárlatvezetéssel, fényjátékkal, illetve napközben 1 szabadon választott kiállítás megtekintése.

VAGY 4 fő részére Kastélylátogatás fotójeggyel, illetve további 1 szabadon választott kiállítás látogatása.


Hasznos információk

- Élménykártyáját a pénztárakban válthatja be.
- Látogatható állandó kiállítások: Helikon Könyvtár, Amazon ház, Pálmaház és Madárpark, Vadászati Kiállítás, Hintókiállítás.
- A Kastélymúzeum Pálmaháza és Madárparkja 16.00-ig várja a látogatókat.

Nyitvatartás

A nyitvatartás szezononként változik, a partner honlapján talál bővebb információkat.

Elérhetőség/Megközelítés

Helikon Kastélymúzeum
https://www.helikonkastely.hu

Cím: 8360 Keszthely, Kastély u. 1.
Telefon: 83/312–191
E-mail: kiallitas@helikonkastely.hu
Megközelítés: A kastély a város szívében, a Fő tértől nem messze található. Parkolás a Sopron utcában, a P2 Kastély tömbparkolóban lehetséges.

Megtekintés térképen

Videó