• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
5 000 Ft

Gold Bisztró

A Gold Centerben sokféleképpen eltöltheti szabadidejét. A sportról és szórakoztatásról ismert központban most gasztronómiai élményre invitáljuk az újdonságokra nyitott közönséget. A Gold Bisztróban a friss alapanyagok használatán felül nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy amit csak lehet, házilag készítenek el: lekvárokat, savanyúságokat, kenyeret… Az ételek pedig a különleges sous-vide technológiával készülnek, melynek lényege, hogy a tökéletes végeredmény elérése érdekében - alapanyagtól függően - meghatározott ideig és hőfokon sütnek-főznek, megőrizve az ételek eredeti ízét, és maximalizálva annak tápanyag tartalmát. A Gold Bisztro eklektikus környezetében próbálhatja ki ezt a nem mindennapi gasztro élményt, mely után garantáltan új értelmet nyer a tökéletes konyhaművészet.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére gyertyafényes borvacsora az étlapról szabadon választott 3 fogással (1-1 leves, főétel és desszert), valamint 3-3 különböző bor (1dl/fő/tétel) kóstolásával.

Az étterem átalakulása miatt átmenetileg nem elérhető!


Borkóstoló 18 éven felülieknek.


Hasznos információk

- Légkondicionált
- Wifi
- A helyszínen sport és wellness szolgáltatások.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 22:00

Elérhetőség/Megközelítés

Gold Bisztró
http://www.goldcenter.hu/etterem

Cím: 1117 Budapest, Budafoki út 111-113.
Telefon: 1/206-2756; 1/206-5234
E-mail: info@goldcenter.hu
Megközelítés: Tömegközlekedéssel a Móricz Zsigmond körtérről a 33-as vagy a Népligettől a 103-as autóbusz Kelenföldi Erőmű megállójánál. Parkolási lehetőség a környéken.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Morvai Imre 2015-09-09

Jobbat kaptunk, mint vártuk: finom ételek és kedves kiszolgálás.Gépkocsival voltunk és a borkóstolás helyett kaphattunk hideg üdítőt, nem volt gond.