• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
32 950 Ft

Gesztenye Kastélyhotel ***

A vidéki nemesi élet örömei várják Önt a somogyi dombok között megbúvó Gesztenye Kastélyhotelben. Az elegáns, klasszicista stílusú kastély egy természetvédelmi területté nyilvánított, hatalmas parkban áll. Már belépéskor lenyűgözi az előtérben álló hatalmas kandalló és körös-körül a megannyi vadásztrófea. Bár sok minden változott az 1720-as évek óta, a festői környezet és a vadban gazdag erdők ma is idevonzzák a természet, a lovaglás és a vadászat szerelmeseit. Látott már vadlesről fejedelmien vonuló szarvasokat egy párás hajnalon? Élvezte az erdõ illatát, színeit, hangjait lóháton ülve? Itt megteheti! Jó időben lovashintón, télen lovasszánnal is bejárhatja a kastély környékét. Ha pedig arra vágyik, hogy még alaposabban kiszellőztesse a tüdejét és a fejét, vegye nyakába gyalogosan vagy kerékpárral az 50 hektáros birtokot! A nap élményeit egy ízletes vacsora mellett oszthatja meg kísérőjével vagy kísérőivel, hiszen az ajánlat 3 főre is érvényes. Egyszerű, de kényelmes szobák és segítőkész személyzet várja Önt szeretettel Somogygesztin.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

A program már nem elérhető, kérjük válasszon másik lehetőséget!


Figyelem a kastély átépítési munkálatok miatt, átmenetileg nem fogad vendégeket.


Hasznos információk

- Díjtalan zárt parkoló.
- Gyermekeknek 4 éves korig ingyenes szállás.
- Kutya, macska bevihetõ.
- Vadászatszervezés: Hunnia (www.hunniavad.hu).
- Ne felejtse otthon fürdőruháját!
- Szauna és szabadtéri úszómedence igénybevétele.

Nyitvatartás

Egész évben.
A Feldobox Élmény-kupon Szilveszter kivételével bármikor felhasználható.

Programlehetőségek helyben

Szauna, szabadtéri úszómedence, teniszpálya, biliárd terem, horgásztó.

Programlehetőségek a közelben

Lovastúra, sétakocsikázás, vadászat. Igali Gyógyfürdő 15 km. Krisna-Völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm, Somogyvámos, 24 km.

Elérhetőség/Megközelítés

Gesztenye Kastélyhotel ***
http://www.kastelyhotel.com

Cím: 7455 Somogygeszti, Dózsa Gy. u. 2
Telefon: 82/ 704-396, 82/704-089
E-mail: kastelyhotel@axelero.hu
Megközelítés: Kaposvár 20 km, Pécs 90 km.Budapesttõl 170 km: M7-es Balatonlelléig, onnan 67-es út Mernyéig, ahol tábla jelzi Somogygesztit.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Somlai Gábor 2014-06-14

A kastélyszállóban udvariasan és szívesen fogadtak, nagyon kellemes és nyugodt környezetben pihenhetett a család.A gyerekek testközelből élvezhették a természetet, a csöndes és nagy kertet és a tenisz is nagyon tetszett nekünk.


Bejcziné Karsai Ilona 2013-06-08

Egész éves munkám elismeréseként kaptam a Feldobox utalványt a munkáltatómtól. A választott kastélyszállóban egy nagyon kellemes, nyugodt hétvégét tölthettünk el, amihez nagyban hozzájárult a személyzet kedvessége és a családias hangulat. Mivel az adott napon mi voltunk az egyetlen vendégek, a személyzet maximális figyelmét élveztük, és erre a hétvégére úgy éreztük, mintha a miénk lenne a kastély a személyzettel és az úszómedencével együtt. Aki hasonlóra vágyik, annak bátran tudjuk ajánlani a Gesztenye Kastélyhotelt.


Láda Péterné (Pomáz), 2009-04-22

Nagyon kényelmes szállásunk volt a Gesztenye Kastélyban, a táj pedig lenyűgöző. Gyönyörű a park, szépek a lovak, és udvarias a kiszolgálás.