• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
26 670 Ft

Generációs szőlőművelés (ÚJ)

Régen meghaladott állítás, hogy jó bort csak a lankák adhatnak, hiszen a kunsági borvidéken, amely egyben az ország legnagyobb szőlőállománya, az utóbbi évek során számos olyan borászat jött létre, amely kiváló borokat szolgáltat éttermek, szaküzletek, vagy éppen az egyszeri borkedvelő számára. A Frittmann Borászat, a fenti trend zászlóshajója Magyarország legnagyobb borvidékének egyik központjában, Soltvadkerten készíti borait. A családi borászatban kóstolóterem, csodaszép kis panzió, borospince, palackozó és címkéző üzem található. A borházba nem csupán az ultramodern adagológépekből nyert elsőosztályú nedűk kóstolása végett érdemes betérni. A szőlőtől a polcig ugyanis minden egyes mozzanat a Frittmann család keze munkáját dicséri, és mindezt büszkén mutatják be vendégeiknek is. Töltsön el egy páratlan délutánt a soltvadkerti Frittmann Borházban, csodálja meg a puszták végtelenjét, kóstoljon kiváló borokat, és ismerje meg Magyarország egyik csúcspincészetének minden szegletét.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére 1 éjszaka szállás egy 2 ágyas szobában reggelivel, valamint egy pincelátogatással egybekötött 5 tételes borkóstoló. A szobában ajándék bor várja a látogatókat.


Hasznos információk

- Előzetes bejelentkezés szükséges.
- Borkóstolás csak 18 éven felülieknek.
- A szobák légkondicionáltak.
- A parkolás az utcán lehetséges.
- A pincelátogatáshoz pulóver ajánlott.
- Ingyenes WiFi.
- Borvásárlási lehetőség a helyszínen.

Nyitvatartás

Egész évben bejelentkezés alapján.

Programlehetőségek a közelben

- Látogatás a Szent Korona Cukrászdába és Cukrász Múzeumba.
- Kikapcsolódás a Vadkerti-tónál.
- Petőfi Sándor szülőházának megtekintése Kiskőrösön.

Elérhetőség/Megközelítés

Frittmann Borház
http://www.frittmann.hu

Cím: 6230 Soltvadkert, Eötvös utca 5.
Telefon: 30/329-7556
E-mail: borhaz@frittmann.hu
Megközelítés: Budapesttől körülbelül 130 km-re található. Az M5-ös autópályáról, Szeged felé haladva a 91. számú kijáratnál, Soltvadkert felé kell letérni. Az 54-es útról az 53-as út felé kell továbbhaladni, majd innen nyílik balra az Eötvös utca.

Megtekintés térképen