• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
26 670 Ft

Felejthetetlen időutazás Móron

A móri borvidék felkeresése, a szép tájak, a jó borok és az aktív pihenés szerelmesei számára életre szóló élményt tartogat. Őket invitáljuk most Mór egy 300 éves utcájába, ahol a Fogadó az Öreg Préshez páratlan, ódon paraszti romantikával fogadja a látogatót. Ahogy megérkezik, a vendég egy jómódú parasztgazda autentikusan, jó ízléssel felújított és minden kényelemmel ellátott birtokán találja magát, és mintegy háromszáz évet repül vissza az időben. Adja át magát a gangos folyosók, az otthonos, békebeli osztrák hangulatot idéző szobák, vagy a parasztudvarban található kemence látványának, majd tegye felejthetetlenné az itt eltöltött idejét egy aktív programmal. Nordic Walking vagy túrakerékpározás a móri szőlődombok között, meridián torna az udvarban vagy a Lamberg Kastély kertjében, lovaglás, hangfürdő vagy jóga a Hétkúti Wellness Hotel Tükörtermében, esetleg lovas kocsizás a városban vagy a móri szőlődombok között. Csak jól választhat!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

A program már nem elérhető, kérjük válasszon másik lehetőséget!


A Feldobox Élménykupon egész évben bármikor beváltható előre egyeztetett időpontban, a szabad helyek függvényében. Érdemes minél előbb bejelentkezni. További éjszakák esetén 15% kedvezmény a szállás díjából. Foglaláskor jelentkezzen a kiválasztott programra.

Hasznos információk

- Bejelentkezés 14:00 órától, kijelentkezés 10:00 óráig.
- TV, telefon, mini bár.
- Ingyenes, zárt parkoló.
- Nordic walking túrák május és szeptember között érhetőek el.

Programlehetőségek helyben

- Tenisz, ping-pong, streetball, tollaslabda.
- Borkóstoló az Öreg Prés Étterem pincéjében.
- Szauna.

Programlehetőségek a közelben

- Kirándulás a csókakői várhoz.
- Lamberg-kastély látogatása.

Elérhetőség/Megközelítés

Fogadó az Öreg Préshez***
http://www.oregpres.hu

Cím: 8060 Mór, Arany János utca 4.
Telefon: 22/ 563-083, 22/562-472, 22/562-473
E-mail: oregpres@oregpres.hu, reserve@oregpres.hu
Megközelítés: Budapesttől 100 km-re. Az M7-es autópályán Székesfehérvár irányába, majd a 81-es főúton Mórig. A Fogadó a Szent István tér mellett található.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Hegyi Antalné Darnózseli 2016-11-12

Az egész ott töltött idő emlékezetes esemény volt számunkra. Kellemesen meleg ízlésesen berendezett szoba. Felszereltsége, tisztasága jó. Nagyon szép a környék, tele gyalog túra és kerékpártúra lehetőségekkel, várak kastélyok látogatásának lehetőségével. Mivel esős idő volt az utóbbiak látogatása sikerült. A fogadó személyzete kedves udvarias,élmény volt az ott tartózkodás.


Tállai Mónika 2016-10-15

Gyönyörű volt a szoba, csodálatos bútorok, kényelmes ágy, nagyon jó hangulatú fogadó kedves személyzettel.


Fehérné Kovács Andrea 2016-08-20

A Hétkúti Wellness Hotel vízi világának használatát választottuk, ahol fürdőköntöst és törölközőt is kaptunk. A szálloda éttermében fogyasztottuk el a vacsoránkat, ami nagyon finom és bőséges volt. Este a városban aug. 20-a tiszteletére színes programok voltak, amin részt vettünk.


Fehérné Kovács Andrea 2016-08-19

Gyönyörű apartmant kaptunk-festett bútorokkal volt berendezve. Az ágy kényelmes volt. A személyzet kedves. 19-én részt vehettünk egy zenés esten, ami nagyon jó hangulatban telt és végig nézhettünk egy színvonalas operett előadást. Finom volt a vacsora is, mindennel elégedettek voltunk. A legjobb dolog, hogy részt vehettünk a szálloda szervezte színvonalas zenés esten.


2016.11.11

Az apartman gyönyörű, tágas és kényelmes volt, az ételek isteniek. Finomakat ettünk, és jól éreztük magunkat a wellness-ben. Fantasztikus volt a lovas kocsikázás.