• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
10 990 Ft

Fejedelmi csokoládé túra

Legyen tej-, ét-, fűszeres- vagy chilis, a csokoládé az édességek királya! Másodmagával most olyan felfedezésre és egyben időutazásra hívjuk, ahol egy csésze fenséges forró csokoládé kortyolgatása közben egy muzeális korú filmből kiderül, hogy Cortez kapitány hogyan lelt rá erre a mennyei eledelre. No persze, mindezt csak miután marcipángolyót mártottak a szökőkútból gyöngyöző csokoládéba, nosztalgikus sétát tettek a csokoládék terén, elkészítették saját csokoládéjukat. A vendéglátás megkoronázásaként részesülhetnek abban a nem mindennapi kegyben, hogy a korhű Rákóczi Lovagteremben kortyolhatnak az egyedülálló teakínálatból, és kóstolhatnak a fenséges süteményekből és Mozart csokoládéból. Mindezt és még sok más érdekességet, világhírű csokoládék és pralinék tárházát kínálja Önnek ez a nem mindennapi gasztronómiai utazás. Ennek a csábításnak biztosan nehezen fog ellenállni!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére Fejedelmi Túra a Csokoládé Múzeumban,  amely tartalmazza a múzeumlátogatást, a program során elfogyasztott kóstolókat, a saját csokoládé készítést, a forró csokoládét, filmvetítést. A vendégek látogatást tesznek a Rákóczi Pincébe, ahol a felnőtteknek pálinka kóstolóval, a gyermekeknek itt is csokoládéval kedveskednek. A program utolsó szakaszában a vendégek a Fejedelmi Lovagteremben fogyasztják el teájukat, süteményüket kellemes muzsika társaságában. A program kb. 2,5 órás.


Hasznos információk

- Időpont egyeztetés szükséges
- A kiállítás kerekesszékkel is megtekinthető
- Alkoholos italok fogyasztása csak 18 éven felülieknek

Nyitvatartás

Egész évben, évszaktól függő nyitva tartás. Kérjük, telefonon érdeklődjön!

Programlehetőségek a közelben

- Naplás-tó és környéke
- Gizella-kastély

Elérhetőség/Megközelítés

Csokoládé Múzeum
http://www.csokolade-muzeum.hu

Cím: 1162 Budapest Bekecs utca 22.
Telefon: 06-1/401-5000
E-mail: csokolademuzeum@rakoczi-delikat.hu
Megközelítés: Örs vezér tértől 31-es busszal vagy Csömöri hévvel Árpádföld megállóig.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Oláh Gergő Roland (Sátoraljaújhely), 2019-11-16

Érdekes ismeretek, tökéletes program. A program után kóstoló is volt.


Fási Klaudia (Nagytarcsa), 2019-11-16

Nagyon kedves idegenvezetés, élvezetes program és nagyon finom kóstolók. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt kitűnő szórakozás. A fejedelmi túra végén volt sütemény kóstoló, ahol nem csak a desszert volt különleges, de a mellé felszolgált teák is.


Asbót-Posgay Richárd (Budapest), 2018-12-28

Volt egy vidám és emlékezetes esténk. Köszönöm mindenkinek, aki ennek a kuponnak a megálmodásában és létrehozásában segédkezett, és lehetővé tette számomra ezt az élményt!


Török Ágnes (Pécel), 2017-12-29

Mind a program, mind a helyszín tökéletes és emlékezetes élményt nyújtott. Sok érdekes és hasznos információval lettem gazdagabb. A testvérem, aki sosem mozdul ki otthonról, most eljött velem és nagyon jól érezte magát. Köszönöm az élményt.


Hatyka Józsefné (Budapest), 2017-11-08

Nagyon jól éreztük magunkat, kellemes meglepetés volt a vendéglátás a Lovag teremben.


Kemény Nikolett (Győr), 2017-08-30

Fejedelmi csokoládé túra volt. A múzeum (ami nem egy "tipikus" múzeum) kívül-belül gyönyörű! A túra kellemes hangulatban telt, a személyzet is kedves, figyelmes. Nagyon finom csokikat, teákat és bort kóstolhattunk. Tökéletes délutáni program és "miniiskola". Szuper volt, köszönjük! :)


Lukácsné K. Veronika (Göd), 2016-12-29

Nagyon fonomak voltak a csokoládék, szuper volt az idegenvezetés, forrócsoki lehetett volna nagyobb bögre :) Élveztem a csokoládé készítést.


Frey Anikó (Budapest), 2016-12-28

Nagyon jól éreztük magunkat, tartalmas volt a program, remek a szervezés, családias a hangulat A program végén a lovagteremben teáztunk, süteményeztünk, beszélgettünk. Nagyon hangulatos volt.


Hrubos Rita (Siófok), 2016-11-30

Remek volt a saját csokoládé készítés és a túra végén kapott fejedelmi desszert a díszteremben.


Meskóné Sütő Ágnes (Budapest), 2016-11-03

Csodálatos volt a helyszín, varázslatos a hangulata. Rengeteg csokoládét kóstoltunk. Lenyűgözött a helyszín hangulata


Koppány Réka 2014-12-30

A múzeum berendezése, kiállítása nagyszerű élmény a csoki szerelmeseinek :) A kiállított tárgyakon keresztül és a tárlatvezető elmondásából megismerhetjük a csoki útját a múlttól a jelenig. Rengeteg finom csokit kóstolhattunk.


Kisbalázsné Ujhelyi Magdolna (Csömör), 2014-12-19

Rengeteg új információt kaptunk élvezetes előadásban a tulajdonostól.


Minczérné Kaló Adrienn 2013-11-02

Nagyon élvezetes túrán vettünk részt,sok finom csokoládéval megspékelve.Ízlésesen berendezett szép környezetben elvarázsolódtunk egy pár órára. A mosdó fantasztikusan jól néz ki! A legemlékezetesebb gyerekeim arcán látható csoda volt, amikor a finomabbnál finomabb csokoládét, forró csokit, és süteményt fogyasztották.S a végén még kiskirályok és királynők is lehettek!


Nagyné Godek Gabriella 2012-10-27

Nagyon sokat tanultam / tudtam meg a csokoládéról, amit - bár hallottam innen-onnan - összeszedve és ilyen érthetően átadva most tudtam "tudatosan" megérteni. Azóta nagyon figyelek a csokifogyasztásomra, sokkal jobban megeszem az étcsokit, és nem félek hogy hízlal... :)