• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
10 960 Ft

Fejedelmi csokoládé túra

Legyen tej-, ét-, fűszeres- vagy chilis, a csokoládé az édességek királya! Másodmagával most olyan felfedezésre és egyben időutazásra hívjuk, ahol egy csésze fenséges forró csokoládé kortyolgatása közben egy muzeális korú filmből kiderül, hogy Cortez kapitány hogyan lelt rá erre a mennyei eledelre. No persze, mindezt csak miután marcipángolyót mártottak a szökőkútból gyöngyöző csokoládéba, nosztalgikus sétát tettek a csokoládék terén, elkészítették saját csokoládéjukat. A vendéglátás megkoronázásaként részesülhetnek abban a nem mindennapi kegyben, hogy a korhű Rákóczi Lovagteremben kortyolhatnak az egyedülálló teakínálatból, és kóstolhatnak a fenséges süteményekből és Mozart csokoládéból. Mindezt és még sok más érdekességet, világhírű csokoládék és pralinék tárházát kínálja Önnek ez a nem mindennapi gasztronómiai utazás. Ennek a csábításnak biztosan nehezen fog ellenállni!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére Fejedelmi Túra a Csokoládé Múzeumban,  amely tartalmazza a múzeumlátogatást, a program során elfogyasztott kóstolókat, a saját csokoládé készítést, a forró csokoládét, filmvetítést. A vendégek látogatást tesznek a Rákóczi Pincébe, ahol a felnőtteknek pálinka kóstolóval, a gyermekeknek itt is csokoládéval kedveskednek. A program utolsó szakaszában a vendégek a Fejedelmi Lovagteremben fogyasztják el teájukat, süteményüket kellemes muzsika társaságában. A program kb. 2,5 órás.


Hasznos információk

- Időpont egyeztetés szükséges
- A kiállítás kerekesszékkel is megtekinthető
- Alkoholos italok fogyasztása csak 18 éven felülieknek

Nyitvatartás

Egész évben, évszaktól függő nyitva tartás. Kérjük, telefonon érdeklődjön!

Programlehetőségek a közelben

- Naplás-tó és környéke
- Gizella-kastély

Elérhetőség/Megközelítés

Csokoládé Múzeum
http://www.csokolade-muzeum.hu

Cím: 1162 Budapest Bekecs utca 22.
Telefon: 06-1/401-5000
E-mail: csokolademuzeum@rakoczi-delikat.hu
Megközelítés: Örs vezér tértől 31-es busszal vagy Csömöri hévvel Árpádföld megállóig.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Asbót-Posgay Richárd 2018-12-28

Volt egy vidám és emlékezetes esténk. Köszönöm mindenkinek, aki ennek a kuponnak a megálmodásában és létrehozásában segédkezett, és lehetővé tette számomra ezt az élményt!


Török Ágnes 2017-12-29

Mind a program, mind a helyszín tökéletes és emlékezetes élményt nyújtott. Sok érdekes és hasznos információval lettem gazdagabb. A testvérem, aki sosem mozdul ki otthonról, most eljött velem és nagyon jól érezte magát. Köszönöm az élményt.


Kemény Nikolett 2017-08-30

Fejedelmi csokoládé túra volt. A múzeum (ami nem egy "tipikus" múzeum) kívül-belül gyönyörű! A túra kellemes hangulatban telt, a személyzet is kedves, figyelmes. Nagyon finom csokikat, teákat és bort kóstolhattunk. Tökéletes délutáni program és "miniiskola". Szuper volt, köszönjük! :)


Frey Anikó 2016-12-28

Nagyon jól éreztük magunkat, tartalmas volt a program, remek a szervezés, családias a hangulat A program végén a lovagteremben teáztunk, süteményeztünk, beszélgettünk. Nagyon hangulatos volt.


Hrubos Rita 2016-11-30

Remek volt a saját csokoládé készítés és a túra végén kapott fejedelmi desszert a díszteremben.


Koppány Réka 2014-12-30

A múzeum berendezése, kiállítása nagyszerű élmény a csoki szerelmeseinek :) A kiállított tárgyakon keresztül és a tárlatvezető elmondásából megismerhetjük a csoki útját a múlttól a jelenig. Rengeteg finom csokit kóstolhattunk.