• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
99 900 Ft

Etyeki gasztrohétvége

Létezik vajon olyan ember, akit Etyek vidéke nem varázsol el? Kötve hinnénk! Bárhányszor is vessük meg lábunkat Budapest szőlőskertjében, mindig találunk itt valami újat, amiért érdemes ide visszalátogatni. Ezért is hívjuk, hogy el- vagy visszalátogassanak ide, hogy a fogadó prémium szobájának vendégeként két éjszakát tölthessenek a messze földön híressé vált Rókusfalvy-vendégszeretetben. A behűtött pezsgővel ünnepeljék meg a megérkezést, üdvözítő viszontlátást, a válogatott alapanyagokból készült, mennyei, háromfogásos, gyertyafényes vacsorával kényeztessék a testet, a hozzáillő Rókusfalvy borral a szellemet. A gasztrokalandot egy kellemes és szemet gyönyörködtető átmozgatással koronázhatják felejthetetlen élménnyé: a mennyei vacsora előtt vagy akár másnap pattanjanak fel az e-bike-okra, és fedezzék fel a falu minden romantikus szegét-zugát!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére 2 éjszaka prémium szobában pezsgőbekészítéssel, reggelivel a Rókusfalvy Fogadóban, illetve egy alkalommal gyertyafényes vacsora a Fogadó éttermében, 3 fogásos á la Carte étlapról választva és fogásonként egy pohár Rókusfalvy borral, valamint e-bike kölcsönzés 2 óra időtartamra.


Amennyiben szeretné meghosszabbítani itt-tartózkodását, a fogadó 15% kedvezményt biztosít a további éjszakák árából.


Hasznos információk

- Szivarszoba kandallóval.
- Borospince.
- Légkondicionált.
- Terasz.

Nyitvatartás

A Feldobox Élménykupon egész évben bármikor beváltható a fogadóval előre egyeztetett időpontban, a szabad helyek függvényében.

Programlehetőségek helyben

- Bor- és pezsgőkóstolók.
- Családi rendezvények és szezonális programok a disznóvágástól a piknikkosaras vagy tandemes kirándulásig.
- Korda filmpark.

Elérhetőség/Megközelítés

Rókusfalvy Fogadó és Birtok
http://www.rokusfalvyfogado.hu

Cím: 2091 Etyek, Alcsúti út 4.
Telefon: 22/597-097, 20/558-4238
E-mail: info@rokusfalvyfogado.hu
Megközelítés: Budapesttől kb. 35 km az 1-es úton Biatorbágy irányában. A fogadó a városba érkezve kb. 1 km, a főtéren lévő templom után a harmadik utcában található jobbra. A pince innen 1 km.

Megtekintés térképen