• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
26 670 Ft

Éjszaka a magyar tengeren

Balaton, nyár, napsütés, vitorlába kapó szél és a hullámok csobbanása. Az aktív pihenésre vágyók minden igényét kielégíti a T Flotta által nyújtott nyaralási lehetőség. A magyar tenger legpezsgőbb városának, Siófoknak kikötőjében, egy vitorlás hajón eltöltött éjszaka mindenkinek emlékezetes szálláshely marad, családoknak jó mókát, pároknak pedig romantikus élményt ígér. A páratlan balatoni napfelkelte már a vízen érheti a korán kelőket, hiszen a kabinban eltöltött éjszaka után sétahajózásra is lehetőségünk nyílik, kísérővel vagy tapasztaltabbaknak anélkül. A gyerekek is lélegzetelállító kalandokat élhetnek át, kedvükre „kalózkodhatnak” a hullámok hátán, pont úgy, mint kedvenc hőseik. A végtelenség érzése, a vitorlázás nyugalma ellazítja, feltölti, és harmóniába hozza önmagával az idelátogatókat. A Balaton egy örök, generációkon átívelő „hangulat”, amit mindenkinek át kell élnie.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 éjszaka 2-3 főnek egy vitorlás hajón a siófoki vitorláskikötőben az Aranyparton, valamint személyenként 1-1 sétahajó/kalózprogram jegy.


Amennyiben szeretne nappal kihajózni, a T Flotta 15% kedvezményt biztosít a vitorlás hajók bérleti díjaira. Kísérő nélkül kishajó vezetői engedély szükséges.

Érdeklődjön foglaláskor a sétahajózás részvételi feltételeiről.


Hasznos információk

- Előzetes foglalás szükséges.
- Attól függően, hogy mikor foglalt a hajó, beszállás legkésőbb 19:00 órától, kiszállás 09:00 órakor vagy később, ha szabad a hajó vagy másnapra kibérlik.
- A vitorlás hajó nem olyan, mint egy szálloda, például nincs fürdőszoba, a hálókabin egyszerű. Takarót, hálózsákot vigyen magával.

Nyitvatartás

Április közepétől október végéig, előzetes egyeztetés alapján.

Programlehetőségek a közelben

- Motorcsónakozás a T Flottával (Feldobox élménykártyájával 15% kedvezmény).
- Zamárdi Kalandpark (Feldobox élménykártyájával 15% kedvezmény).
- Aranyparti szabadstrand.
- Flört the Club, Palace Dance Club, Beach Club…
- Balatoni sellő, Thanhoffer és Jókai Villa.
- Töreki természetvédelmi terület.

Elérhetőség/Megközelítés

T Flotta
http://www.tflotta.hu

Cím: 8600 Siófok, Aranypart, Stefánia Vitorláskikötő
Telefon: 30/542-4537, 30/542-4208
E-mail: info@tflotta.hu
Megközelítés: Budapestről az M7-es autópályán, majd a 65-ös úton kb. 100 km Siófok. Találkozási pont a siófoki vitorláskikötőben az Aranyparton.

Megtekintés térképen