• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
99 900 Ft

Egzotikus páros kezelések

A testi-lelki feltöltődés luxusszentélyébe hívjuk, ahol az Ön által választott személy társaságában élheti át egy páratlan kényeztető rituálé élményét. A gyönyörű magnóliavirág a harmónia szimbóluma, mely újra meg újra elvarázsol szépségével és illatával. A Magnolia Day Spa célja is ez: elvarázsolni, gondtalanná tenni az ott töltött időt, hogy úgy érezzék, egy szebb világban kalandoznak, és újjávarázsolva könnyedén átlendülhessenek hétköznapjaikon. Csak választaniuk kell a himalájai ősi kövek őrleményét és Holt-tengeri sót rejtő, zsákos masszázzsal megigéző Ősi Elemek Csomag, a varázslatos, gyömbérvirággal, orchideával és Monoi di Tiaréval kényeztető Virágvarázs Csomag, illetve a lávaköves masszázzsal is csábító Keleti Luxus Csomag között, majd hátradőlhetnek... Az exkluzív kényeztetés végén egy pohár kiváló borral, vagy pezsgővel koccintva ünnepelhetik meg a valóságos újjászületést.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére egyet választva a következő csomagok közül:
- Ősi Elemek Játéka: 20 perc Ősi vizek aromafürdő, 60 perc Himalája gyógyító kövei testmasszázs, 30 perc hidratáló arcmasszázs/ frissítő talpmasszázs.
- Virágvarázs: 30 perc Kókusz-fehér gyömbérvirágos tápláló testradír, 60 perc Japán orchidea aromaterápiás testmasszázs, 45 perc Monoi di Tiaré hidratáló arcmasszázs.
- Keleti Luxus: 90 perc Chakra Dharma lávaköves masszázs, 45 perc Luxus Kaviár arckezelés.

Minden ajánlat tartalmaz 1-1 pohár pezsgőt vagy minőségi bort, valamint a korlátlan fogyasztást a teaházban, a spa fürdő- és szaunavilágának használatát. Köntös, papucs, törölköző és fürdőszett biztosított.


Hasznos információk

- Előzetes foglalás szükséges.
- Nőknek és férfiaknak egyaránt.
- A spa részben 3 óra eltöltése lehetséges.
- A jakuzzit csak fürdőruhában lehet használni.

Nyitvatartás

Szerda-péntek: 12:00 - 20:00.
Szombat-vasárnap: 10:00 - 20:00.

Elérhetőség/Megközelítés

Magnolia Day Spa
http://www.magnoliadayspa.hu

Cím: 1054 Budapest, Zoltán utca 3.
Telefon: 1/269-0610
E-mail: info@magnoliadayspa.hu
Megközelítés: A Kossuth-téri 2-es metró kijáratától a Duna felé induljon, az első saroknál forduljon balra az Akadémia utcára, majd egy háztömbnyit gyalogolva, forduljon jobbra a Zoltán utcánál. Parkolási lehetőség az Akadémia és Zoltán utcában is.

Megtekintés térképen

Videó