• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
10 990 Ft

Desszert mennyország (ÚJ)

Kisgyerekként talán mindenki elképzelte már egyszer, hogy valahol tényleg létezik egy hely, ahol még a bútorok és falak is édességekből vannak és az egyetlen feladat az, hogy bármi, amit megkíván, azt meg kell kóstolni. A Sugar!, ahova most a valóságban invitáljuk Önt, nem is áll olyan messze ettől a képzelt világtól. Ez a hely nem egy egyszerű cukrászda, itt egyenesen azt érezhetjük, hogy a földi cukorkaországba csöppentünk. Az üzletben ezerszínű cukorgolyók, tenyérnyi nyalókák, gumicukrok, mesés tortaköltemények, csokoládé tárgyak, vicces és izgalmas ajándékötletek vesznek minket körül. A sütemények egyszerre pompásak és ízletesek és a legutolsó részletig minden a helyén van. 2012-ben még a Forma1-es versenyző Janson Button - Lewis Hamilton párosnak is ők készítették a versenyautó alakú tortájukat. Bátran keverik a színeket és ízeket, a minőség mellett pedig nagy hangsúlyt helyeznek a vizuális élményre, mindezt azért, hogy egyszer Ön is betérjen az ország legédesebb helyére.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

4 fő részére hétfői napokon 1 db Unicorn mini torta (4 szeletes) és 4 db Unicorn jégkása (5dl/ fő/ tétel), melyek elvitelre is kérhetőek.


Hasznos információk

- Előzetes bejelentkezés szükséges.
- Az ajánlat ünnep-, és kiemelt napokra nem vonatkozik.
- Etetőszék.
- A parkolás az utcán lehetséges.
- WiFi.

Nyitvatartás

Hétfő: 12:00-22:00
Kedd - Szombat: 10:30-22:00
Vasárnap: 10:30-22:00

Programlehetőségek a közelben

- Magyar Állami Operaház
- Miniversum Budapes
- Capa Kortárs Múzeum
- Zeneakadémia

Elérhetőség/Megközelítés

SUGAR!
http://www.sugarshop.hu

Cím: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48.
Telefon: 1/321-6672
E-mail: paulay@sugarshop.hu
Megközelítés: M1-es metróval, a 105-ös busszal, vagy a 70 és 78-as trolikkal az Opera megállóig, ahonnan 3 perc sétára található, vagy a 4-6-os villamosokkal a Király utcáig, ahonnan 6 perc alatt érhető el gyalogosan .

Megtekintés térképen