• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
9 990 Ft

Csokoládé Múzeum

Ha családi programon törjük a fejünket, a csokoládé kiváló kiinduló pontnak tűnik, hiszen kevés olyan ember van, aki ne szeretné. Jó, de milyen programot kerítsünk e köré a méltán vágyott édesség köré? Kiránduljunk a Csokoládé Múzeumba. Itt aztán rengeteg érdekes dolgot megtudhatunk Rákóczi és a csokoládé kapcsolatáról, s korhű díszletek között sétálva rádöbbenhetünk arra is, hogy nem mi voltunk az elsők, akik rajongtak a csokoládéért. Mi felnőttek aszúkkal és pálinkákkal szinesíthetjük programunkat, míg gyermekeinkre kiapadhatatlan csokiszökőkút, édességkészítés és kóstolás vár. A csokitúrán egy filmet is megtekinthetünk a nyalánkság történetéről, megismerhetjük a Stühmer gyár kiváló múltját és termékeit, végül pedig önfeledten dúskálhatunk a csokoládék között. Ha családja kényeztetésre vágyik, Ön pedig arra, hogy kényeztesse őket, jobb programot nem is választhatna!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére Praliné Túra a Csokoládé Múzeumban, amely tartalmazza a múzeumlátogatást, a program során elfogyasztott kóstolókat, a saját csokoládé készítést, a forró csokoládét, filmvetítést. A vendégek látogatást tesznek a Rákóczi Pincébe, ahol a felnőtteknek pálinka kóstolóval, a gyermekeknek itt is csokoládéval kedveskednek. A saját csokoládé mellé a Múzeum egyedi ajándékot ad az Energia Kupon tulajdonosának. A program kb. 2 órás.


Hasznos információk

- Időpont egyeztetés szükséges.
- A kiállítás kerekesszékkel is megtekinthető.

Nyitvatartás

Egész évben, évszaktól függő nyitva tartás. Kérjük, telefonon tájékozódjon.

Elérhetőség/Megközelítés

Csokoládé Múzeum
http://www.csokolade-muzeum.hu

Cím: 1162 Budapest Bekecs utca 22.
Telefon: 06-1/401-5000
E-mail: csokolademuzeum@rakoczi-delikat.hu
Megközelítés: Örs vezér tértől 31-es busszal vagy Csömöri hévvel Árpádföld megállóig.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Asbót-Posgay Richárd (Budapest), 2018-12-28

Volt egy vidám és emlékezetes esténk. Köszönöm mindenkinek, aki ennek a kuponnak a megálmodásában és létrehozásában segédkezett, és lehetővé tette számomra ezt az élményt!


Török Ágnes (Pécel), 2017-12-29

Mind a program, mind a helyszín tökéletes és emlékezetes élményt nyújtott. Sok érdekes és hasznos információval lettem gazdagabb. A testvérem, aki sosem mozdul ki otthonról, most eljött velem és nagyon jól érezte magát. Köszönöm az élményt.


Hatyka Józsefné (Budapest), 2017-11-08

Nagyon jól éreztük magunkat, kellemes meglepetés volt a vendéglátás a Lovag teremben.


Kemény Nikolett (Győr), 2017-08-30

Fejedelmi csokoládé túra volt. A múzeum (ami nem egy "tipikus" múzeum) kívül-belül gyönyörű! A túra kellemes hangulatban telt, a személyzet is kedves, figyelmes. Nagyon finom csokikat, teákat és bort kóstolhattunk. Tökéletes délutáni program és "miniiskola". Szuper volt, köszönjük! :)


Lukácsné K. Veronika (Göd), 2016-12-29

Nagyon fonomak voltak a csokoládék, szuper volt az idegenvezetés, forrócsoki lehetett volna nagyobb bögre :) Élveztem a csokoládé készítést.


Frey Anikó (Budapest), 2016-12-28

Nagyon jól éreztük magunkat, tartalmas volt a program, remek a szervezés, családias a hangulat A program végén a lovagteremben teáztunk, süteményeztünk, beszélgettünk. Nagyon hangulatos volt.


Hrubos Rita (Siófok), 2016-11-30

Remek volt a saját csokoládé készítés és a túra végén kapott fejedelmi desszert a díszteremben.


Meskóné Sütő Ágnes (Budapest), 2016-11-03

Csodálatos volt a helyszín, varázslatos a hangulata. Rengeteg csokoládét kóstoltunk. Lenyűgözött a helyszín hangulata


Koppány Réka 2014-12-30

A múzeum berendezése, kiállítása nagyszerű élmény a csoki szerelmeseinek :) A kiállított tárgyakon keresztül és a tárlatvezető elmondásából megismerhetjük a csoki útját a múlttól a jelenig. Rengeteg finom csokit kóstolhattunk.


Kisbalázsné Ujhelyi Magdolna (Csömör), 2014-12-19

Rengeteg új információt kaptunk élvezetes előadásban a tulajdonostól.


Minczérné Kaló Adrienn 2013-11-02

Nagyon élvezetes túrán vettünk részt,sok finom csokoládéval megspékelve.Ízlésesen berendezett szép környezetben elvarázsolódtunk egy pár órára. A mosdó fantasztikusan jól néz ki! A legemlékezetesebb gyerekeim arcán látható csoda volt, amikor a finomabbnál finomabb csokoládét, forró csokit, és süteményt fogyasztották.S a végén még kiskirályok és királynők is lehettek!


Nagyné Godek Gabriella 2012-10-27

Nagyon sokat tanultam / tudtam meg a csokoládéról, amit - bár hallottam innen-onnan - összeszedve és ilyen érthetően átadva most tudtam "tudatosan" megérteni. Azóta nagyon figyelek a csokifogyasztásomra, sokkal jobban megeszem az étcsokit, és nem félek hogy hízlal... :)