• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
5 000 Ft

Csokoládé Múzeum

Legyen tej-, ét-, fűszeres- vagy chilis, a csokoládé az édességek királya! Másodmagával most olyan felfedezésre és egyben időutazásra hívjuk, ahol egy csésze fenséges forró csokoládé kortyolgatása közben kiderül, hogy Cortez kapitány hogyan lelt rá erre a mennyei eledelre és a különböző századokban milyen cukormázas köntösben kínálták fel az erre érdemes közönségnek. No persze, mindezt csak miután marcipángolyót mártottak a szökőkútból gyöngyöző csokoládéba, nosztalgikus sétát tettek a csokoládék terén, benéztek a századfordulós csokoládéboltok kirakataiba, és részesültek abban a nem mindennapi kegyben, hogy elkészíthették saját csokoládéjukat. Mindezt és még sok más érdekességet, világhírű csokoládék és pralinék tárházát kínálja Önnek ez a nem mindennapi gasztronómiai utazás. Ennek a csábításnak biztosan nehezen fog ellenállni!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 fő részére Fejedelmi Túra a Csokoládé Múzeumban,  amely tartalmazza a múzeumlátogatást, a program során elfogyasztott kóstolókat, a saját csokoládé készítést, a forró csokoládét, filmvetítést. A vendégek látogatást tesznek a Rákóczi Pincébe, ahol a felnőtteknek pálinka kóstolóval, a gyermekeknek itt is csokoládéval kedveskednek. A program utolsó szakaszában a vendégek a Fejedelmi Lovagteremben fogyasztják el teájukat, süteményüket kellemes muzsika társaságában. A program kb. 2,5 órás.


Nyitvatartás

Egész évben, egyeztetés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

Csokoládé Múzeum
http://www.csokolade-muzeum.hu

Cím: 1162 Budapest Bekecs utca 22.
Telefon: 06-1/401-5000
E-mail: csokolademuzeum@rakoczi-delikat.hu
Megközelítés: Örs vezér tértől 31-es busszal vagy Csömöri hévvel Árpádföld megállóig.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Hatyka Józsefné 2017-11-08

Nagyon jól éreztük magunkat, kellemes meglepetés volt a vendéglátás a Lovag teremben.


Koppány Réka 2014-12-30

A múzeum berendezése, kiállítása nagyszerű élmény a csoki szerelmeseinek :) A kiállított tárgyakon keresztül és a tárlatvezető elmondásából megismerhetjük a csoki útját a múlttól a jelenig. Rengeteg finom csokit kóstolhattunk.


Kisbalázsné Ujhelyi Magdolna 2014-12-19

Rengeteg új információt kaptunk élvezetes előadásban a tulajdonostól.


Minczérné Kaló Adrienn 2013-11-02

Nagyon élvezetes túrán vettünk részt,sok finom csokoládéval megspékelve.Ízlésesen berendezett szép környezetben elvarázsolódtunk egy pár órára. A mosdó fantasztikusan jól néz ki! A legemlékezetesebb gyerekeim arcán látható csoda volt, amikor a finomabbnál finomabb csokoládét, forró csokit, és süteményt fogyasztották.S a végén még kiskirályok és királynők is lehettek!


Nagyné Godek Gabriella 2012-10-27

Nagyon sokat tanultam / tudtam meg a csokoládéról, amit - bár hallottam innen-onnan - összeszedve és ilyen érthetően átadva most tudtam "tudatosan" megérteni. Azóta nagyon figyelek a csokifogyasztásomra, sokkal jobban megeszem az étcsokit, és nem félek hogy hízlal... :)