• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
5 000 Ft

Csodák Palotája

Miért zöld a fű, miért csúszik a jég, miért süt a nap, hány csillag van az égen, miért villámlik, miért dörög, miért esik le, miért repül? Látogassanak el a Csodák Palotájába, és ne hozzanak magukkal semmit, csak nyitott szívet és kíváncsiságot. Tudomány és szórakozás, játék és kultúra. Magyarország számos nagy tudóst adott a világnak, akik azt vallották, hogy mindaz, ami a legtöbb halandó számára felfoghatatlan képletek sokasága, csupán kulcs világunk működéséhez. Aki ellátogat a csodák palotájába, azt egy életre elragadja a csillagászat, a fizika, a kémia iránti szenvedély, hiszen a természettudomány maga az életre való eszmélés, bolygónk és a naprendszer megismerése, olyan csodák megfejtése, amelyeket a nyitott szemmel járó óvodás, iskolás és felnőtt emberek előtt a legnagyobb titkokat tárja fel. A látogatás minden alkalommal interaktív találkozás, a természettudományok kísérletek, szórakoztató játékok által történő megismerése. Töltsenek el egy napot a Csodák Palotájában, és ismerjenek meg egy új világot, azt, amelyik körülvesz bennünket!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 felnőtt részére belépőjegy a Csodák Palotájába + 1 belépőjegy egy szabadon választott élményvetítésre.


Hasznos információk

- Élményvetítések (5D, 9D és Körmozi) – külön térítés ellenében - egész nap elérhetőek és 5-6 percesek.
- Az előadások hétköznapokon: 12:00,15:00 és 17:00 órakor, hétvégenként: 11:00,13:00,15:00,17:00 és 19:00 órakor elérhetőek és 30 percesek.

Nyitvatartás

Minden nap: 09:00-19:00

Elérhetőség/Megközelítés

Csodák Palotája
http://www.csopa.hu

Cím: Csodák Palotája 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.
Telefon: 1/814-8060
E-mail: info@csopa.hu
Megközelítés: A Flórián tér vagy a Margit híd irányából a 9-es buszokkal a Kolosy téri megállóig. Autóval parkolási lehetőség helyben, a Bécsi út/Kecske köz felől megközelíthető mélygarázsban.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Bierbaum Erika (Veszprém), 2019-12-30

Szórakoztató volt!


Centeri Dorina (Budapest), 2019-10-11

A CSOPA egy nagyon izgalmas hely még felnőtt fejjel is. Hála a csomagnak részt vehettünk fizikai előadáson is, amit egy nagyon jópofa fizikus tartott. Valamint 9, 5D-s moziba is beülhettünk ami szinten szuper volt.


Pásztor Aurel (Budapest), 2019-05-04

Nagyon érdekes és izgalmas program volt. Visszamennék! A mágneses játékok voltak a legjobbak. Köszönöm!


Kaczur Krisztina (Budapest), 2018-12-15

A gyerekeim számára kézzel foghatóvá, érthetőbbé váltak azok a dolgok amik napi szinte körbe veszik őket. Az előadás pedig látványos volt és kedves, barátságos hangulatban telt.