• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
5 000 Ft

Seholsziget élmények

Felejthetetlen program az egész család számára! A város nyüzsgését maguk mögött hagyva itt kicsik és nagyok festői környezetben tölthetik aktívan a napjukat, és gazdagodhatnak számtalan élménnyel. A Seholsziget Élménypark olyan, mint egy mindentől távoli, apró mesevilág, ahová a valóságból egy függőhídon át vezet az út. Innentől kezdve aztán kalandból nincs hiány: lovaglás, lovaskocsizás, kézműveskedés, kovácsolás, különböző korú gyerekek számára létesített játszóterek, mini állatkert, állatsimogató, kisvonat, erdei madárösvény teszi örök emlékké az itt töltött családi napot. A kicsiknek bizonyosan tetszeni fog!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 felnőtt és 2 gyerek részére családi belépőjegy, és egy szabadon választott program a következők közül: élményvonatozás a Tincsi Lokomotívval/15 perces sétakocsikázás Nőtincsen/kézműves program/íjászat.

Nyitvatartás

Iskolaidőben hétköznap: 9:00 - 17:00
Iskolaidőben hétvégén: 10:00 - 18:00
Tanszünetekben minden nap: 10:00 - 18:00
November 1-től Március 1-ig zárva

Elérhetőség/Megközelítés

Seholsziget Élménypark
http://www.seszi.hu

Cím: 2610 Nőtincs, Diófa u. 41.
Telefon: 20/329-2422, 20/941-5505
E-mail: info@seszi.hu
Megközelítés: Budapesttől 60km-re, Vác irányába az M2 autópályán és a 2-es főúton Nőtincsig.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Klein Marianna Áporka 2018-09-23

Négyen mentünk, két gyerekkel és mindannyian nagyon jól éreztük magunkat, nagyon tetszett a hely és a kiegészítő szolgáltatások is, mint a kisvonat és a lovaglás. Aranyos állatokat láttunk és simogattunk, a gyerekeknek nagyon tetszettek a játszóterek. Még biztos visszatérünk!


Márton Rajmund (Pécs), 2018-07-12

Minden nagyon jól működött, az előzetes bejelentkezés után már vártak minket, nagyon kedvesek voltak, az ételek szuperek voltak és az élményparkban a szabadidős lehetőségek között is lehetett bőven válogatni. Szép a környezet, és elég központi helyen voltunk, így a környék túraútvonalait is betudtuk illeszteni a programba.


Karacs Viktória (Budapest), 2017-07-25

Abszolút kellemes meglepetés volt a park felszereltsége, az ott dolgozók odafigyelése, kedvessége. Kaptunk egy napot a természetben aktív kikapcsolódásra, feltöltődésre. Nemcsak a gyerekek, mi sem nagyon akartunk hazamenni 6 eltöltött óra után.


Sólyom Gábor (Tatabánya), 2016-06-30

Nagyon jó élmény volt a mi családunknak a Seholsziget Élménypark, benne a sok játszótér és a mini állatkert. Családunk a Jurtát vette igénybe, felszereltsége modernebb volt, ágyakon lehetett aludni. Az ottani kakaduval is beszélgettünk.