• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
15 980 Ft

Budapest Jazz Club

A Budapest Jazz Club a hazai jazzélet egyik központja. Nem véletlenül. A hely a maga kötetlen, laza atmoszférájával, a nívós és változatos programokkal, és nem utolsósorban kiváló bisztró kínálatával ideális helyszín azok számára, akik vidáman, gondtalanul, elsőosztályú jazz mellett kívánják eltölteni estéjüket. Lehet, hogy olyan zenei élményre vágyik, amely feldobja, esetleg jazzrajongó, vagy talán most barátkozik a műfajjal, a főváros egyik legjobb klubja különleges hangulattal és kiváló hangminőséggel várja. A fellépők a hazai és a nemzetközi jazz elismert művészei, illetve ifjú tehetségek. Egy biztos, a Budapest Jazz Club, amely évek óta szerepel a legrangosabb szakmai lap világszínvonalú jazz klubokat bemutató listáján, önnek sem fog csalódást okozni. Ha spontán és könnyed, mégis színvonalas kikapcsolódásra vágyik, ebben a közegben remekül fog szórakozni.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

8 db belépőjegy a Budapest Jazz Club bármely szabadon választott koncertjére, a Világsztárok a Budapest Jazz Clubban programok és egyes kiemelt koncertek kivételével. A belépőjegyek tetszőlegesen megoszthatók több főre vagy több alkalomra.


Hasznos információk

- Élménykuponját a Budapest Jazz Clubban tudja ajándék koncertjegyekre váltani, mellyel egy későbbi időpontban is, előzetes telefonos foglalást követően el tud menni egy tetszőleges koncertre.
- A koncertek általában 20:00 és 22:00 órakor kezdődnek. A fellépőkről és a koncertek pontos időpontjáról a Budapest Jazz Club honlapján tájékozódhat.
- A jegyeket és az asztalát érdemes minél előbb lefoglalni. Foglalás a koncert napján 19:00 óráig lehetséges, jegyátvétel a koncert kezdete előtt legalább 30 perccel.
- Étkezési lehetőség helyben.

Nyitvatartás

Budapest Jazz Club Jegypénztár:

Hétfő-Szombat: 19:00-22:00

Elérhetőség/Megközelítés

Budapest Jazz Club
http://www.bjc.hu

Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.
Telefon: 70/413-9837, 1/798-7289
E-mail: info@bjc.hu
Megközelítés: A klub a Jászai Mari tértől gyalog 3 percre található. Autóval parkolási lehetőség a Margit-híd pesti hídfőjénél a felső rakparton.

Megtekintés térképen

Videó