• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
16 885 Ft

Boeing és Airbus szimulátor

Talán volt már része szerencsés földet érésben, és Ön is vidáman tapsolta meg a több száz embert szállító gép kapitányát, aki zökkenőmentesen landolt. Akinek ismerős az élmény, biztosan beleborzongott már a gondolatba, hogy milyen hatalmas tudás és felelősség a pilóták vágyott foglalkozása.
Most végre Ön is átélheti a repülőgép irányításának élményét a szimulátor központ pilótafülkéjében, ahol kipróbálhatja a repülőgép-vezetést egy Boeing 737-800 Next Generation vagy egy Airbus A320 típusú modern utasszállító repülőgép kormánya mögött.  Kiválóan elsajátíthatja a legmodernebb repülésvezérlő rendszerek és automatikák használatát, megértheti, mit jelentenek a műszerfal jelzései, és ha legközelebb repülőre ül, valóban tudni fogja, mit jelent a pilóták irigyelt világa.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

50 perc szimulációs élményrepülési program.

Repülőgép-vezetés Boeing 737-800 Next Generation típusú modern utasszállító repülőgép kormánya mögött, melynek során a vendég végig vezet az oktató segítségével.


Hasznos információk

- Előzetes időpont egyeztetés szükséges.
- A repülési programot a pilóta választhatja a következők közül: élmény repülés, útvonal repülés (London-Párizs, Nizza-Velence…), berepülő tesztrepülés, „félek a repüléstől” stresszoldás, vagy balesetek szimulálása.
- A pilótát 2 fő kísérheti útja során.

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 10:00-18:00.
Szombat:  10:00-17:00.
Vasárnap: zárva.

Elérhetőség/Megközelítés

HighFly Szimulátor Központ
http://www.highfly.hu

Cím: 1116 Budapest, Hunyadi János u. 162.
Telefon: 30/860-9411
E-mail: info@highfly.hu
Megközelítés: A városból kifelé haladva a Budafoki út folytatásán a Lukoil benzinkút után közvetlenül balra forduljunk a Duna felé, majd 700 méter után be kell hajtani a W-ber Ipari Parkba. A sorompó után jobb oldalon van a központ. Tömegközlekedéssel a 17-es villamos Savoya-parki végállomásától a Duna felé indulva érjük el.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Tarjányi Dániel 2014-01-08

Profi kialakítás, profi kapitány abszolút segítőkész és profi személyzet.


Fülöp Gyula 2012-12-04

Tökéletes élethü élmény volt, képzeletben Párizsban jártunk. Remélem még lesz részem sok ilyen és ehhez hasonló élményben!


Major Katalin 2012-11-25

A repülő vezetésének élménye és a látvány fantasztikus volt.


Iványi Gábor (Nagykanizsa), 2011-11-02

Imádom a repülőket. Nagyon nagy élmény volt egy Airbus repülőgép pilóta fülkéjében eltölteni az időt. Szívesen visszamennék akár többször is.