• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
9 950 Ft

Boeing és Airbus szimulátor

Most végre Ön is átélheti a repülőgép irányításának élményét a szimulátor központ pilótafülkéjében, ahol kipróbálhatja a repülőgép-vezetést egy Boeing 737-800 Next Generation és egy Airbus A320 típusú modern utasszállító repülőgép kormánya mögött.  Kiválóan elsajátíthatja a legmodernebb repülésvezérlő rendszerek és automatikák használatát, megértheti, mit jelentenek a műszerfal jelzései, és ha legközelebb repülőre ül, valóban tudni fogja, mit jelent a pilóták irigyelt világa.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

40 perc szimulációs élményrepülési program.


Hasznos információk

- Választható repülőgépek: Boeing 737-800 Next Generation vagy Airbus A320 utasszállító.
- Előzetes időpont egyeztetés szükséges.
- A repülési programot a pilóta választhatja a következők közül: élmény repülés, útvonal repülés, berepülő tesztrepülés, „félek a repüléstől” stresszoldás, vagy balesetek szimulálása.
- A pilótát 2 fő kísérheti útja során.

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 10:00-18:00.
Szombat:  10:00-17:00.
Vasárnap: zárva.

Elérhetőség/Megközelítés

HighFly Szimulátor Központ
http://www.highfly.hu

Cím: 1116 Budapest, Hunyadi János u. 162.
Telefon: 30/860-9411
E-mail: info@highfly.hu
Megközelítés: A városból kifelé haladva a Budafoki út folytatásán a Lukoil benzinkút után közvetlenül balra forduljunk a Duna felé, majd 700 méter után be kell hajtani a W-ber Ipari Parkba. A sorompó után jobb oldalon van a központ. Tömegközlekedéssel a 17-es villamos Savoya-parki végállomásától a Duna felé indulva érjük el.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Csoma Lajos Endre (Veszprém), 2011-09-25

A HighFly Szimulátorközpont profi szervezet, minden szempontból elégedett vagyok az élménnyel, tényleg a fellegekben jártunk. :-)


Pauló Edit (Székesfehérvár), 2010-12-06

Modern a felszerelés, lelkes a pilóta. Nagyon jó volt, hogy kipróbálhattam, milyen érzés landolni egy repülőgéppel.


Farkas Csaba (Budapest), 2010-11-17

Köszönet az ajándékért, nagyon nagy élmény volt szimulátorban ülni! Profi az egész lebonyolítás.


Czinege Anita (Budapest), 2010-10-16

Nagyon érdekes volt egy igazi pilótafülkében ülni, és a gép vezetése teljesen valósághű volt. A személyzet nagyon kedves, udvarias volt, és bármilyen kérdésre készséggel válaszoltak.


Hollai Gábor (Budapest), 2010-04-02

Otthon sokat játszom repülőgép szimulátoron és polgári repülésben használatos gépek „vezetése” kifejezetten érdekel. Itt elérhetővé vált, hogy majdnem teljesen valós körülmények közt vezessek egy nagy gépet. A billentyűt és a joystikot felváltotta egy teljesen berendezett Boeing 737 pilótafülkéje teljes műszerfallal. Sajnos az egy óra nagyon hamar elrepült és pár iskolakör után ismét a földön kellett járnom. Aki még csak ismerkedik a repüléssel csak gyönyörködjön a tájban, aki meg picit profibb, állítsa lejjebb a széket, hiszen a műszerek magukért beszélnek.


Orbán Péter (Dunakeszi), 2010-02-27

Minden érdekel a repüléssel kapcsolatban, így egyenes út vezetett a HighFly Szimulációs Központba a kuponommal. Nagy élményben volt részünk feleségemmel és unokámmal együtt: beülhettem egy igazi Boeing pilótafülkéjébe és belekóstoltam egy repülőgép vezetésébe.


Szabó Szabina (Budapest), 2010-01-30

Nehéz döntés mit válasszon az ember mikor annyi érdekes program van a katalógusban.. Végül a Boeing-szimulátor mellett döntöttem, mert mindigis ki akartam próbálni a repülőgép vezetést. Már a telefonban nagyon kedvesen fogadtak mikor időpontot foglaltam, és a helyszínen sem csalódtam: nagyon jó volt az egész! A tapasztalt "pilóta" egy óra alatt minden lehetségeset elmagyarázott a vezetés rejtelmeiről miközben én magam is vezettem a gépet. Olyan volt mintha _tényleg_ repülnénk! Külön öröm hogy a végén leszálltam Tokyo Narita reptéren:-) Biztos hogy még visszamegyek!!