• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
19 850 Ft

Bock Pincészet - Óbor Étterem

Borkedvelő vendégünket most a csodaszép villányi borvidéken belül is unikális kirándulásra hívjuk. A helyszín ugyanis ezúttal nem más, mint Magyarország egyik, ha nem a legnevesebb pincészete: a Bock birtok. A metszéstől a palackozásig a jó gazda szeme minden mozzanatot végigkövet, így születnek azok a csodálatos borok, melyeket megízlelve elégedett mosoly fut végig minden profi és műkedvelő borkóstoló arcán, hazánkban és külföldön egyaránt. Bock József családi vállalkozása napjainkra fogalommá vált, a név pedig egyet jelent a jó borokkal, csúcs borokkal és a csúcs gasztronómiával. Most mindezt Ön is megtapasztalhatja egy borvacsora során a pincészet éttermében. Kóstolja hát végig ennek a páratlan borászatnak a specialitásait, s ne hagyja ki az üzemlátogatást sem, mert nem mindennapi tapasztalat, higgye el!  Ha autóval jönnek, és a kóstolást senki nem szeretné kihagyni, a Hotel Ermitage**** lakályos szobái örömmel fogadják Önöket.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 főre 3 fogásos ebéd vagy vacsora az Óbor Étteremben (egy előétel vagy leves, egy főétel és egy desszert szabadon választva a Bock egyedi étlapjáról), valamint 1 palack Bock Kékfrankos vagy egy 4 tételes borkóstoló (bármelyik variáció a pincészet ajánlatai közül).

VAGY 2 főre 10 tételes borkóstoló (bármelyik variáció) + 1 adag Bock vegyes ízelítő, borkorcsolya és házi pácolású sajtok + elvitelre 1 palack Bock Ermitage vagy Chardonnay Barrique.

VAGY 3 főre 10 tételes borkóstoló (bármelyik variáció) + 3 adag házi pácolású sajt.

VAGY 6 főre 6 tételes borkóstoló (2. vagy 3. variáció) + 6 adag borkorcsolya.


Minden esetben a kóstolási mennyiség fajtánként 0,5 dl/fő.
Ajánlatunk tartalmaz egy vezetett pincelátogatást is.

A borkóstoló ajánlatok megtekinthetőek itt.


Hasznos információk

- Időpont egyeztetés szükséges.
- A pincelátogatáshoz pulóver ajánlott.
- Szálláslehetőség helyben a Hotel Ermitage****-ban.
- Alkoholos ital fogyasztása csak 18 éven felülieknek.

Nyitvatartás

Borkóstoló Terem:
Vasárnaptól csütörtökig 8:00 – 20:00
Péntek és szombaton 8:00 – 22:00

Óbor Étterem:
Vasárnaptól csütörtökig 11:00 – 20:00
Pénteken és szombaton 11:00 – 22:00

Pincelátogatás:
Szakavatott kollégák segítségével minden nap fix időpontokban indulnak: 14:00 és 17:00 órakor.

Elérhetőség/Megközelítés

Bock Pincészet - Óbor Étterem
https://bock.hu

Cím: 7773 Villány, Batthyány u. 15.
Telefon: 72/492-919, 30/997-5600
E-mail: recepcio@bock.hu
Megközelítés: Az M6-os autópályáról a 6. számú kijáratán Szederkény/Villány/ Bóly irányába kell lejönni, innen 7 km Villány szívéig.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Takács József 2017-12-02

A Bock panzióban szálltunk meg. A vacsorával, a borokkal és a szállással is teljesen meg voltunk elégedve. Minden tekintetben csodálatos napot töltöttem ott a párommal.


Ráczkevei-Kollár Tünde 2017-11-04

Tökéletes helyszínt választottunk, a kiszolgálással is abszolút elégedettek vagyunk. Egy negatív élmény ért minket, mely a pincelátogatással kapcsolatos. Telefonon egyeztettük a részleteket szeptember végén, idő közben változtak a pincelátogatás időpontjai így már nem tudunk rajta részt venni. Nagyon sajnáltuk mert igazán szerettük volna megnézni. Összességében egy nagyon kellemes estét töltöttünk el az étteremben. A kiszolgálás kiváló, nagyon figyelmesek! Az ételek igazán ízletesek és a borkóstoló melyet a felszolgálóra döntésére bíztunk, tökéletes volt.