• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
10 990 Ft

Bátran fűszerezve

India hatalmas, színes ország, rengeteg kultúra, íz és természetesen konyha találkozása. Az indiai konyháról általánosan nem is lehet beszélni, viszont érzelmekre ható aromákról, könnyfakasztóan csodálatos ízekről, színes, illatos, káprázatosan finom ételekről annál inkább. Ennek a mesebeli kavalkádnak a konyhaművészet terén egyik fontos összekötő eleme a tandoor, azaz a cserépkemence, amelyben a varázslatos ételek készülnek. Ez az egyszerű, mégis mindenható konyhatechnológiai eszköz hívta életre Budapest egyik legremekebb indiai éttermét is, ahol meleg fogadtatással és persze kiváló fogásokkal várják azokat, akik nem csupán enni, hanem utazni is szeretnének, egyenesen az ízek világába. Az étlap több régióból is kínál finomságokat, a kíváncsi vendég így különböző tájak konyhájával ismerkedhet. Bár a kínálatban kíméletes ételek is szerepelnek, a forró, csípős fogások kedvelői nem fognak csalódni. Ha India ezer színét az ízek által szeretné felfedezni, az indiai séf pazar fogásokkal siet a segítségére.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére 1-1 főétel (kivéve Tandoori ételek) szabadon választva az étlapról.

VAGY 2 fő részére 1-1 főétel a következő kategóriákból: Főételek/ Tojás/ Burgonya/ Lencse/ Vegyes zöldség/ Csirke/ Borjú/ Rizs ételek, valamint 1-1 desszert/ leves szabadon választva az étlapról.

VAGY 2 fő részére 1-1 főétel a Főételek kategóriából és 1-1 desszert/ leves + 1-1 chutny szabadon választva az étlapról.


Az ajánlat nem tartalmazza az italfogyasztást és a borravalót.


Hasznos információk

- Előzetes időpontfoglalás szükséges.
- Foglaláskor kérjük előre jelezzék, hogy Feldobox utalvánnyal érkeznek!
- Vegetáriánus és vegán menü is megoldott.
- Parkolás az utcán lehetséges.

Nyitvatartás

Minden nap: 11:00-23:00

Programlehetőségek a közelben

- Magyar Természettudományi Múzeum
- Zászlómúzeum
- Jézus Szíve templom
- Iparművészeti Múzeum

Elérhetőség/Megközelítés

Tandoori Indiai Étterem
http://www.tandoori.hu

Cím: 1082 Budapest, Harminckettesek tere 4.
Telefon: 1/269-2052
E-mail: info@tandoori.hu
Megközelítés: 4-6-os villamosokkal, 9-es busszal, vagy a 83-as trolival a Harminckettesek teréig, ahonnan pár lépésre található.

Megtekintés térképen