• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
16 885 Ft

Balatoni hajózás

A vitorlázás egyre népszerűbb szabadidős tevékenység hazánkban. Nincs ezen semmi csodálkozni való, hiszen egy ragyogó, forró nyári napon mi lehet kellemesebb, mint nekieredni a víznek, és kedvünk szerint vitorlázgatni a Balatonon? A siófoki T Flottánál négy vitorláshajó áll rendelkezésre, melyekből az egyik – egy öt fős hajó – hajdan Bajcsy-Zsilinszky Endre tulajdonában volt. Amennyiben Ön, vagy társaságából valaki rendelkezik vitorlás jogosítvánnyal, máris vízre szállhatnak. Ha kizárólag az élvezetekben kívánnak részt venni, az orrban napozni és nagyokat koccintani, úgy a T Flotta profi kísérőt biztosít az Önök számára. Ne is gondolkodjon hát sokat, ha szereti a napfényt, a vizet, a mérsékelten aktív pihenést, a nyugalmat és a fehér vásznakat, trombitálja össze a társaságot, és fogják be a szelet a vitorlába! Ha pedig épp szélcsend lenne, és nincs mi előre mozdítsa a vitorlás hajókat, akkor pattanjanak be a 320 lóerős motorcsónakba, és élvezzék az akár 80 km/h-s sebességet.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 órás vitorlázás 4 fő részére hajóvezető nélkül attól függően, melyik hajó áll rendelkezésre az adott időpontban. Külön díj ellenében hajóvezetőt is biztosítanak a programhoz (kísérő nélkül kishajó vezetői engedély szükséges). (Balatonfüredről is)

VAGY 5 fő részére 20 perc motorcsónakozás a Balatonon RIB típusú 320 LE, 11 méter hosszú hajóval.


Hasznos információk

- Előzetes helyszín- és időpontegyeztetés szükséges.
- A program időjárásfüggő.
- Kényelmes szabadidős öltözet ajánlott.
- Hajóvezető külön díj ellenében.

Szálláslehetőség a közelben

- Zamárdi – Művész Üdülő (10% kedvezmény Feldobox élménykártyával).

Nyitvatartás

Májustól október végéig előzetes egyeztetés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

T Flotta
http://www.tflotta.hu

Cím: 8600 Siófok, Aranypart, Stefánia Vitorláskikötő
Telefon: 30/542-4537, 30/542-4208
E-mail: info@tflotta.hu
Megközelítés: Budapestről az M7-es autópályán, majd a 65-ös úton kb. 100 km Siófok. Találkozási pont a siófoki vitorláskikötőben az Aranyparton.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Dóczi Zoltánné Erika 2016-08-14

Nagyon nagy élményben volt részünk, húsz éves álmom vált valóra. :) Nagyon tettszett,hogy motorcsónakka vittek a vitorláshoz.


Gotthard Béla 2015-08-28

A személyzet közvetlensége,segítőkészsége, a főnök rugalmassága és az élmény, hogy a Balatonon egy kalóz hajóról szálhattunk át a sport motorcsónakra csodás volt. Csak véletlenül értesültünk arról, hogy van lehetőség éjszakára alvás céljára hajót bérelni a kikötőben. Egy ilyen program még emlékezetesebbé azáltal vált, hogy az éjszakát egy vitorlás hajón tölthettük.


Eged Tünde 2014-08-12

Születésnap révén mindenképpen felejthetetlen program volt.A hajó 6 személynek kicsit szűkös volt.A kapitány viszont nagyon szimpatikus,barátságos.


Kovács Klára 2014-07-19

Családom néhány tagjával vettem részt a programban, amit a lehető legjobb időpontban, a balatoni naplementében volt alkalmam igénybe venni. Barátságos kapitányunk még a fiúk "hasznát is vette" kikötés és kormányzás közben :) Örök élmény marad, a nyaralás egyértelmű fénypontja a Balaton közepéről végigkísérni a naplementét.


Fellner András 2013-10-27

Nagyon jó volt közelről látni a vitorlást. Segítséggel kipróbálni a vitorla eregetést,behúzást. Szép idő volt, és kellemes szél a vitorlázáshoz. Az Úr a helyeszínen nagyon kedves, és segítőkész volt. Mindre válaszolt, amire kíváncsiak voltunk.


Kósa Gábor (Bugac), 2012-06-02

Jó ötletnek tűnt a nyaralást összekötni egy kis hajókázással. Nagyon sok kérdésünk volt, mindenre kaptunk választ. A program az előre megbeszélt 1 óra helyett több mint 2 órásra sikeredett.Tökéletes volt minden.