• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
10 990 Ft

Balatoni hajózás kóstolóval

A program már nem elérhető, helyette ajánljuk egy másik partnerünk hasonló programját, vagy más lehetőséget a környéken:

Falusi vendégasztal>>

Füredi finomságok>>

img img


Hasznos információk

- Előzetes bejelentkezés szükséges.
- A program időjárásfüggő.
- A programon csak 18 éven felüliek vehetnek részt.
- Siófoki indulással.
- Menetrend szerinti járatok, igény esetén egyéni indulási időpont.

Nyitvatartás

Májustól október végéig, előzetes egyeztetés alapján.
Az indulási időpontok megtekinthetők a partner honlapján.

Elérhetőség/Megközelítés

T Flotta
http://www.tflotta.hu

 • Balatonfüred

  Cím: 8230 Balatonfüred, Vitorlás tér
  Telefon: 30/542-4537, 30/542-4208, 30/542-4547
  E-mail: rendezveny@tflotta.hu
  Megközelítés: Balatonfüred kb. 140 km, az M7-es autópályán, majd a 71-es úton haladva.

  Megtekintés térképen
 • Siófok

  Cím: 8600 Siófok, Aranypart, Stefánia Vitorláskikötő
  Telefon: 30/542-4537, 30/542-4208
  E-mail: info@tflotta.hu
  Megközelítés: Budapestről az M7-es autópályán, majd a 65-ös úton kb. 100 km Siófok. Találkozási pont a siófoki vitorláskikötőben az Aranyparton.

  Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Somlainé Kiss Viktória (Budapest), 2018-08-01

Telefonon is segítőkészek voltak, és minden pontosan és flottul zajlott. A hajó kapitánya külön előre ültette a kislányomat a hajó orrába, ahonnan egyedi látvány nyílt a Balatonra. Köszönjük a Talizmán T Flotta Hajózási Társaságnak a klassz élményt, a kedvességet a személyzet részéről és a lehetőséget a kislányomnak, aki azóta is az egyik legjobb nyaralási emlékei között említi, amikor a motorcsónak orrában, legelöl ülhetett.


Dóczi Zoltánné Erika (Székesfehérvár), 2016-08-14

Nagyon nagy élményben volt részünk, húsz éves álmom vált valóra. :) Nagyon tettszett,hogy motorcsónakka vittek a vitorláshoz.


Gotthard Béla (Budapest), 2015-08-28

A személyzet közvetlensége,segítőkészsége, a főnök rugalmassága és az élmény, hogy a Balatonon egy kalóz hajóról szálhattunk át a sport motorcsónakra csodás volt. Csak véletlenül értesültünk arról, hogy van lehetőség éjszakára alvás céljára hajót bérelni a kikötőben. Egy ilyen program még emlékezetesebbé azáltal vált, hogy az éjszakát egy vitorlás hajón tölthettük.


Eged Tünde 2014-08-12

Születésnap révén mindenképpen felejthetetlen program volt.A hajó 6 személynek kicsit szűkös volt.A kapitány viszont nagyon szimpatikus,barátságos.


Józsa Levente 2014-08-01

Csodás egyedi programot kapott a család, felejthetetlen motorcsónakázáson vehettünk részt.Rugalmasak és segítőkészek voltak, ránk szabták a programot. Mindenkinek ajánljuk az izgalmas, adrenalin-dús motorcsónakázást a Balaton hullámain!


Kovács Klára 2014-07-19

Családom néhány tagjával vettem részt a programban, amit a lehető legjobb időpontban, a balatoni naplementében volt alkalmam igénybe venni. Barátságos kapitányunk még a fiúk "hasznát is vette" kikötés és kormányzás közben :) Örök élmény marad, a nyaralás egyértelmű fénypontja a Balaton közepéről végigkísérni a naplementét.


Fellner András 2013-10-27

Nagyon jó volt közelről látni a vitorlást. Segítséggel kipróbálni a vitorla eregetést,behúzást. Szép idő volt, és kellemes szél a vitorlázáshoz. Az Úr a helyeszínen nagyon kedves, és segítőkész volt. Mindre válaszolt, amire kíváncsiak voltunk.


Herendi Virág 2013-08-09

Felejthetetlen élmény volt a lenyugvó Nap és a Balaton lágy ringatózása! Annyira élveztük, hogy még egyszer elmentünk. A hajó a Balaton közepére vitt minket, a személyzet nagyon kedves volt, még a hajót is kormányozhattuk a párommal. Megkérték a kezem!


Kósa Gábor (Bugac), 2012-06-02

Jó ötletnek tűnt a nyaralást összekötni egy kis hajókázással. Nagyon sok kérdésünk volt, mindenre kaptunk választ. A program az előre megbeszélt 1 óra helyett több mint 2 órásra sikeredett.Tökéletes volt minden.