• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
49 980 Ft

Ariel-Atom vezetés élmény

300 lóerő. Mindössze 470 kg. 250 km/h végsebesség. Ez az Ariel-Atom: a legenda, a vágyak tárgya. Forma 1 pilóták, fanatikus, dúsgazdag autógyűjtők, világsztárok és sportautó-tesztelők kedvence. Évente mindössze 100 darab készül belőle egy London melletti, apró üzemben, Magyarországon pedig csupán egyetlen csúcspéldány van. Akinek szenvedélye a vezetés, annak szívdobogtató lehetőség a világ legnagyobb vezetési élményét nyújtó közúti, széria sportautójának megfuttatása. Pár másodperc, és már 100-on, aztán 200-on jár. Nincs ajtó, nincs szélvédő, csak a motorbőgés, szélsüvítés, a nyers benzinszag, a legyőzhetetlen erő és az iszonyatos sebesség. Először a pulzus gyorsul, majd a levegővétel. Végül megszűnik az idő. Hajtsa a világ legélvezetesebb sportkocsiját, és tapasztalja meg a vezetés legfantasztikusabb élményét!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 alkalom 20 körös Ariel-Atom tesztvezetés.


A program a partner által szervezett tesztvezetésen vehető igénybe, vagy minimum csoportlétszám esetén, melynek mértékét a partner dönti el.


Hasznos információk

- B kategóriás jogosítvány szükséges.
- Időpont egyeztetés szükséges a program előtt legalább 2 héttel.
- Kényelmes, évszaknak megfelelő, zárt ruha és napszemüveg javasolt.
- A program időjárásfüggő, esős időben nem tartják meg.
- A tesztvezetésről profi fotók és videók készülnek, melyek a partner weboldaláról ingyenesen letölthetők.
- Bukósisak biztosítva

Nyitvatartás

Májustól augusztus végéig (jó idő esetén szeptemberben is) általában kéthetente, hétvégéken. Kérjük, érdeklődjön partnerünknél.

Elérhetőség/Megközelítés

Ariel-Atom Hungary
http://www.vezesd.hu

Cím: Kiskunlacháza, repülőtér
Telefon: 20/399-6156
E-mail: info@vezesd.hu
Megközelítés: Budapesttől kb.40 km. Az 5-ös úton Dunaharaszti irányában, majd az 51-es úton Kiskunlacházáig. Bugyi irányában jobbra, majd a Kiskunlacháza táblát elhagyva, a vasúti átkelő után jobbra található a reptér bejárata.

Megtekintés térképen

Videó