• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
24 750 Ft

Alabárdos Restaurant

Csodálatos, ódon ékszerdoboz a Várnegyedben, pár lépésnyire a Mátyás templomtól. Az ide először betérő látogatót is jó ismerősnek dukáló, de cseppet sem tolakodó szívélyességgel fogadják. Illatozó házikenyér-kóstolóval és a konyha szezonális kínálatából merítő üdvözlőfalatok társaságában vághatunk neki az étlap áttanulmányozásának. A számos nemzetközi elismerést begyűjtő fiatal séf, Bicsár Attila olvasatában a „magyar konyha” kifejezés új értelmet nyer. Korszerűsített formában a polgári magyar konyha, azon belül is elsősorban a paprika előtti, az erdélyi és az 1800-as évek végének francia behatású ízvilágát idéző fogásait készíti. Szellemes, rafináltan kifinomult kompozíciókat, amelyek a szemet és ízlelőbimbót egyaránt kényeztetik. Az ételek és a gondosan összeállított borlapról hozzájuk társított italok ízének harmóniája teszi feledhetetlenné itt tett kulináris kirándulásunkat.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére egy háromfogásos ebéd vagy vacsora. A vendégek az étterem étlapjáról választhatnak egy levest, egy főételt és egy desszertet.

Az ajánlat nem tartalmazza az italokat és a borravalót.


Hasznos információk

- Kerthelyiség / Gótikus terasz
- Élő gitárzene esténként
- Látványkonyha
- Ingyenes parkolási lehetőség.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 19:00 - 23:00
Szombat: 12:00 - 15:00 és 19:00 - 23:00
Vasárnap zárva.

Érdekességek a környéken

- Sándor-palota
- Halászbástya
- Magyar Nemzeti Galéria

Elérhetőség/Megközelítés

Alabárdos Restaurant
http://www.alabardos.hu

Cím: 1014 Budapest, Országház u. 2.
Telefon: 1/356-0851
E-mail: alabardos@t-online.hu
Megközelítés: A Széll Kálmán tértől a 16-os, a 16A és a 116-os buszokkal a Szentháromság tér megállóig. Autóval a parkolás megoldott a Várban.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Gál Márta 2019-01-10

Felejthetetlen estét szereztek nekünk, és egyszerűen istenien finom volt minden! Valamint megismerhettük a séfet magát, akitől még kis ajándékot is kaptunk :D Csodálatos élmény volt! Hálás köszönet minden ott töltött percért. Minden, amit kaptunk az maga az ÉLMÉNY volt. :)


Kovács Ágnes Kata 2016-12-17

Maximálisan elégedettek voltunk mind a kiszolgálást mind az étterem színvonalát illetően. A 3 fogásos vacsoránk kiegészült egy snack-kel, egy előétellel, ami a séf ajándéka volt illetve egy bonbonkülönlegességgel is - 3 helyett 6 fogást kaptunk; maximálisan pozitív az élmény.


Ludman Erika 2015-06-29

A párommal tökéletesen meg voltunk elégedve mindennel. A kiszolgálás "páratlan" volt, nagyon figyelmesek és igazi "vendéglátó" helyen jártunk. Az ételek felejthetetlenek voltak. Megismerkedtem a séffel. Éltemben először ettem árvácskát és zöldborsó héjat és megtanultam hogyan kell halkéssel halat enni. :)


Ferenczy-Kubina Erik (Sopron), 2010-10-30

Az Alabárdos Étterem hangulatos, a személyzet nagyon barátságos, az ételek pedig fenségesek voltak. Példaértékű volt a barátságos, de egyben udvarias kiszolgálás. Nagyon jól éreztük magunkat a párommal, mindenkinek csak ajánlani tudjuk.