• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
12 980 Ft

A sminkelés trükkjei

Szeret sminkelni, vagy a mindennapos make-up teherként nehezedik a vállára? Akár úgy érzi, hogy a sminkeléssel gondjai vannak, akár meglévő tudását szeretné bővíteni, remek alkalmat kínálunk arra, hogy megtanulja, hogyan hozza ki a legtöbbet külsejéből. A smink az önkifejezés eszköze, s Ön ezentúl mindig az egyéniségéhez illő sminket viselhet, legyen az egy vidám vasárnap délelőtt, üzleti ebéd, bankett, vagy nagy családi vacsora. Még ha nem is válik hobbijává, de olyan hölgy kezébe helyezzük, aki számára a sminkelés több mint hobbi. Leendő tanára vezetésével elsajátíthatja az arc szépségének kiemelését segítő trükköket, amelyekkel minden helyzetben Önre irányul majd a figyelem.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

Sminkeléssel egybekötött egyénre szabott sminktanácsadás, szépségtippek (90 perc) és a végén, a helyszínen egy profi fotós örökíti meg a kívánt sminkben (30 perc).

20-25 db egész- vagy félalakos kép készül Önről, melyekből kiválasztva a legjobbat, retusálva és nyomtatható felbontásban kapja meg email-ben.


Hasznos információk

- Telefonos bejelentkezés szükséges.
- Javasolt magunkkal vinni saját sminkkészletünket egy szemrevételezésre (alapozó, púder, pirosító, szemceruza, spirál, rúzs, szájkontúr ceruza, felvivő eszközök).
- Öltözzön kedvenc ruhájába és a kiegészítőkről se feledkezzen meg.

Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

Kairó Szépségszalon
http://www.kairoszalon.hu

Cím: 1091 Budapest Ernő utca 36.
Telefon: 20/453-5294
E-mail: kairoszepsegszalon@gmail.com
Megközelítés: Az M3-as metró Nagyvárad téri megállójától az Üllői úton a belváros felé 3 percet sétálva a baloldalról nyílik az Ernő utca.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Molnár Eszter 2017-10-27

Nagyon hasznos ötleteket, személyre szabott tanácsokat kaptam, ami sokat segít, hogy egyedül is szépen el tudjak készíteni egy elegáns sminket különlegesebb alkalmakra. Az oktató nagyon kedves, türelmes és szimpatikus volt.


Dékány Bernadett 2017-02-09

Megfelelő helyszín, elérhetőség és berendezés. Tanultam és ez nagyon jó volt.


Lendvai Mónika 2016-11-16

Igényes környezet, jó minőségű kellékek, szimpatikus team. Plusz tudást szerezhettem egy régi kedvenc témámban.


Molnár Zsuzsa 2014-11-14

A sminkes lány nagyon kedves volt, szerintem szereti a munkáját, hasznos személyre szabott tanácsokat adott (egyedi hibákat hogyan lehet korrigálni sminkeléskor). Fotót is készített, ami emeli a szolgáltatást (máshol nincs az árban), egy kiválasztott retusált fotót emailben megkaptam. Pozitív volt, hogy a sminkes lány nem erőltettett semmiféle terméket rám.