• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
24 980 Ft

Up&Down Étterem (ÚJ)

Ha mindezidági úgy gondolta, hogy időutazást csak múzeumokban tehet, itt az ideje, hogy megismerje a mesés, Duna-partra és Gellért-hegyre tekintő Up&Down Éttermet! Erre a helyre bizony illik az utánozhatatlan kifejezés, a hangulat már-már extravagáns, a mindig változó izgalmas ételek és ízpárosítások egyedülállóak, a pincérek pedig szüntelenül lesik a vendég minden kívánságát. Ahol a fel a le, ott bizony az ellentétek összesimulnak, eklektikus köntösbe bújtatva a nagypolgári eleganciát a rom high-tech élménnyel, mindezt a Szabadság híd mesés panorámájával megfűszerezve. Ön is úgy gondolja, amely étterem mottója, hogy „Az új mindig izgalmasabb" és ahol egy kis merészséggel új távlatok nyílnak, ott olyan élményben lesz része, melyért érdemes ide visszalátogatni?

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére egy háromfogásos ebéd vagy vacsora. A vendégek az étterem étlapjáról választhatnak egy levest/ előételt/ Up & Down Tapast, egy Up & Down Klasszik/ Piac ízei/ főételt és egy desszertet. Szabadon választhatják bármelyik ételt a „Bélszín Borsmártás rizottóval” kivételével.

VAGY 2 fő részére 1-1 leves/ előétel/ Up & Down Tapas/desszert szabadon választva az étterem étlapjáról + 1-1 Bélszín Borsmártás rizottóval.


Hasznos információk

- Előzetes asztalfoglalás szükséges.
- Légkondicionált.
- Terasz.
- Szezonális étlap.

Nyitvatartás

Minden nap: 9:00-23:00

Programlehetőségek a közelben

- Szent Gellért-hegy
- Szabadság híd
- Fővám téri Vásárcsarnok
- Műegyetem

Elérhetőség/Megközelítés

Up&Down Étterem
http://www.upndown.hu

Cím: 1056 Budapest, Fővám tér 1.
Telefon: 1/226-2329
E-mail: info@upndown.hu
Megközelítés: M4-es metróval vagy 47/49-es villamossal a Fővám téri megállóig. Autóval parkolási lehetőség a környező utcákban.

Megtekintés térképen