• 0 termék 0 Ft
    Kosár
    Ön a következőket választotta:
    Kosárban összesen:
    0 db
    0 Ft
    BEZÁRÁS
  • REGISZTRÁCIÓ
img
14 900 Ft

Gyulai hungarikum

Báró Harruckern János Györgynek sokat köszönhet a magyar pálinkakultúra. 1731-ben ő alapította ugyanis az első gyulai pálinkafőzdét, ahol már majd’ háromszáz éve is kiváló párlatok készültek. Ezt a hagyományt folytatja a Gyulai Pálinka Manufaktúra, ahol a tiszta, finom párlatok illatos, ízes, hibátlan gyümölcsökből készülnek, s ez a minőség érezhető minden egyes palackban. A főzde kóstolóházát a Viharsarok legszebbikének tartják, s ha részt vesz a programon, ön is meggyőződhet ennek okáról. A hét és fél hektáron épült Kóstolóházban a hagyomány az alapanyag tiszteletét és az aprólékos, odaadó munkát jelenti. Bár a párlatkészítés módja nem változott sokat az évszázadok során, a csúcstechnológiák értő alkalmazása kedvez a kiváló végeredménynek. Ha ön szereti a jó pálinkát, kíváncsi a készítés folyamatára a gyümölcstől a palackig, szívesen tudna meg többet a tradícióról és a modern technológiákról, valamint nem utolsó sorban páratlan párlatokat kóstolna, ne hagyja ki ezt az exkluzív lehetőséget!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 főre 6-6 díjnyertes pálinka kóstolása (2cl/ pálinka/fő), mellé pogácsa, ásványvíz és üzemlátogatás a pálinkafőző mester vezetésével.

Hasznos információk

- Előzetes időpontfoglalás szükséges.
- Pálinkakóstolás csak 18 éven felülieknek.
- Minimum létszám nincs.
- Pálinkavásárlási lehetőség a helyszínen.
- Szálláslehetőség a közelben: Elizabeth Hotel ****superior (Feldobox élménykártyával 10% kedvezmény a szobaárakból).

Nyitvatartás

Hétfő - Szombat: 10:00-18:00
Vasárnap: Zárva

Programlehetőségek a közelben

- Gyulai vár
- Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont
- Százéves Cukrászda
- Erkel Ferenc Emlékház

Elérhetőség/Megközelítés

Gyulai Pálinka Manufaktúra
http://www.gyulaipalinka.hu

Cím: 5700 Gyula, Külterület 0272/168 hrsz
Telefon: 70/418-5732
E-mail: info@gyulaipalinka.hu
Megközelítés: Budapesttől kb. 250 km-re a Dél-Alföldön helyezkedik el Gyula. Az M5-ös autópályáról a 74. számú királyatnál kell letérni az 5-ös út felé. Innen a 445-ös, majd a 44-es úton kell továbbhaladni. A 44-es útról jobbra kanyarodva lesz az épület.

Megtekintés térképen

Videó