• 0 termék 0 Ft
    Kosár
    Ön a következőket választotta:
    Kosárban összesen:
    0 db
    0 Ft
    BEZÁRÁS
  • REGISZTRÁCIÓ
img
14 650 Ft

Aragvi Grúz Étterem (Új)

Kucsmacsi, szuluguni, hacsapuri imeruli. Aki azt gondolná, ez egy varázsige, nem jár messze az igazságtól. Mindenesetre varázslatos gasztronómiai utazásban lehet része, ha ellátogat az Aragvi Grúz Étterembe és maga fejti meg a szavak tartalmát. A grúz nép messze földön híres vendégszeretetéről, és ha vendéglátásra kerül sor, bőven van mivel büszkélkedniük. Ízeik nem idegenek a magyarok húshoz szokott gyomra számára, mégis egy mesebeli, zamatokban gazdag, leleményes konyhával ismerkedhet meg a vendég. Az asztalról soha nem hiányozhatnak a zöld fűszernövények, a zöldhagyma, az uborka és a paradicsom. A bárány kiemelt helyet foglal el húsaik között, amelyeket pikáns fűszerezésű paradicsom-, fokhagyma-, vagy szilvamártással szervíroznak. A friss házi sajtok, az illatos lepény és a gyakran keleties hatásról árulkodó édességek fenséges kísérői a grúz lakomának. Az étterem borkínálata szintén figyelemre méltó. A legjobb grúz ételek mellett érdemes kipróbálni a kiváló minőségű, zamatos grúz nedűket is.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 főre egy hideg előételes vegyestál, mellé 1-1 választható meleg étel a következőkből: Saslikok/Osztri Kecze/Kucsmacsi Kecze/Grillezett Bárányborda/Hacsapuri Imeruli és 1-1 Medog grúz édesség.


Az ajánlat nem tartalmazza az italfogyasztást és a borravalót.


Hasznos információk

- Előzetes időpontfoglalás szükséges.
- Széles választék vegetáriánus ételekből.
- Légkondicionált.
- Etetőszék és gyereksarok.
- Wifi.

Nyitvatartás

Hétfő-Vasárnap: 12:00-24:00

Érdekességek a környéken

- Szemlő-hegyi-barlang
- József-hegyi kilátó
- Kiscelli Múzeum

Elérhetőség/Megközelítés

Aragvi Grúz Étterem
http://www.aragvi.hu

Cím: 1023 Budapest, Ürömi köz 2.
Telefon: 1/293-2888
E-mail: info@aragvi.hu
Megközelítés: A 17, 19, vagy 41-es villamosokkal a Kolosy térig, ahonnan 5 perc sétára található.