• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
16 990 Ft

Síelés Murau-Kreischbergen

Murau Kreischberg egész egyszerűen a legjobb olyan osztrák síterület, amely kevesebb, mint 5 órányi autóútra található Budapesttől. A síterep sokat fejlődött az elmúlt években, új liftekkel és lesiklópályákkal bővült. Azért is szeretjük nagyon ezt a helyet, mert mindenki tudja élvezni, függetlenül a tudásszinttől vagy a kedvenc sportágától. Van síelés, snowboardozás, szánkózás, sífutás, tubing, free ride… megannyi lehetőség a téli örömökre! Partnerünk, az Outdoorcenter Skischool, vagy más néven Richi’s Skischule egy helyi síelő, Richard Wirnsberger irányítása alatt működik. Több magyar anyanyelvű oktatót is alkalmaz, akik kedvesek, jókedvűek és persze profik. Mellettük Ön vagy gyermeke jó kezekben lesz, legyen akár teljesen kezdő a síelés vagy snowboardozás területén, akár haladó aki technikai tudását szeretné tökéletesíteni. Azok sem lesznek csalódottak, akik kaland után kutatva érkeznek, mivel a síiskola tematikus workshopokat is szervez, például sítúrákat, versenyeket, freeride síeléseket… így a téli sportok legizgalmasabb oldalának felfedezésére is lehetőség van a Kreischbergen!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 főre 1 alkalom 1 órás magánóra.

VAGY 1 főre 1 alkalom 1 napos (4 óra) csoportos óra.


Hasznos információk

- Magyarul beszélő oktatók.
- Előzetes időpont egyeztetés szükséges.
- 18 év alatt szülői beleegyezés szükséges.
- Meleg, kényelmes sí öltözet: vízhatlan kesztyű, sínadrág és dzseki, réteges öltözködés, vastag zokni. Símaszk és napszemüveg szintén ajánlott!
- A szolgáltatás nem tartalmazza a szükséges síbérletet, valamint a felszerelést. A város több sportboltjában is tud sífelszerelést bérelni.

- Szálláslehetőség a közelben:
- Steinerhof apartman (www.steiner-hof.at)
- Ferienpark (www.ferien-park.at)
- FerienHotel (www.ferien-hotel.at)

Nyitvatartás

Órák minden nap decembertől áprilisig, 9:45-11:45 és 13:15-15:15 időpontokban.

Elérhetőség/Megközelítés

Outdoorcenter Skischool
http://www.outdoorcenter-skischool.at

Cím: Richie's Skischule Ausztria, A-8861 St.Georgen ob Murau, Kreischberg
Telefon: +43 66 48 60 43 88
E-mail: sioktatas@r-day.hu
Megközelítés: 460 km-re Budapesttől. Az M1 autópályán Bécsig, majd az A2 és S6 autópálya végéig, ezután kisebb úton St Georgen ob Murauig. Az iskola a fő kabinos felvonó felsőbb állomása mellett található.

Megtekintés térképen