• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ

Győri Édes születésnapi - „Hagyomány és minőség 120 éve ” promóció

Ez az oldal a promóció nyertes ajándékkártyáinak aktiválására szolgál. A kártyára töltött 30.000 Ft összeg 2021.12.31-ig használható fel a programkatalógusban szereplő partnereinknél, tetszőleges alkalommal és részletben.

A promóció weboldala itt érhető el

A programkatalógus itt letölthető

..

..........

Első használat előtt a kártya hátoldalán található kártyaszám és a lekaparható biztonsági kód megadásával kérjük, az alábbi felületen aktiváld a kártyád! (egyes internet böngészők blokkolhatják az aktiválást ezért javasoljuk a Chrome, Edge vagy Firefox böngészők használatát).

A megadott e-mail címre tájékoztatást kapsz a sikeres aktiválásról, minden egyes tranzakcióról és a fennmaradó egyenlegről. Az e-mail címet bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi elveinket itt olvashatod el: Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat.

Az aktiválást követően közvetlenül használható az ajándékkártyád a nyeremény katalógusban felsorolt partnereinknél.

A kiválasztott programot mindenképpen előre foglald le, és foglaláskor jelezd a partner felé, hogy egy "AJI ajándékkártyával" fogsz fizetni!

Amennyiben a kívánt szolgáltatás értéke magasabb, mint a kártyán lévő összeg, természetesen van módod más fizetőeszközzel kiegésziteni azt a helyszínen. Ha bármilyen kérdésed, vagy észrevételed van a kártya beváltással kapcsolatban, kereshetsz minket telefon, vagy e-mailen. Kártyahasználat után kitöltheted az elégedettségi kérdőívünket is. Előre is köszönjük!

 

Fe.: Az eredeti katalógusból két partnerünk sajnos megszűnt, azonban az itt látható további 5 helyszínen is használhatod Győri Édes Ajándékkártyádat:

......


.

Kártya aktiválása:

 Egyenleg és érvényességi idő lekérése:Kártya letiltása: