• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ

2. közlemény - Felhasználási Garancia frissítése (2021.02.03.)

Stamp - 200X200

A kormány által hozott járványügyi korlátozások meghosszabbítása miatt, úgy döntöttünk hogy a Feldobox utalványok Felhasználási Garanciáját az alábbiak szerint frissítjük :

 1. Minden 2020. év végén és 2021 március 31-én lejáró utalványunk érvényességét automatikusan meghosszabbítjuk 2021. december 31.-ig. Ezzel a felhasználóknak nincsen semmilyen teendőjük és semmilyen extra költséggel nem jár. A partnereinket tájékoztattuk és ezt figyelembe véve fogják elfogadni az utalványainkat.
 2. Amennyiben bármilyen oknál fogva valaki 2021. végéig sem tudná felhasználni az utalványát, annak biztosítani fogjuk a további hosszabbítás lehetőségét is.

Garantáljuk továbbá, hogy a rendkívüli helyzet következtében esetlegesen megszűnő programokat pótoljuk, a választás szabadságát és a széleskörű lehetőséget fenntartjuk.

Cégünk, az FDB Kft. stabil pénzügyi háttérrel rendelkezik, amelyet az éves beszámolónk is tanúsít. Ezzel garantálni tudjuk a szolgáltató partnereink, munkatársaink kifizetését és a cégünk hosszú távú fennmaradását még akkor is, ha a járványhelyzet tovább húzódik.

Vigyázzanak magukra, óvják önmaguk és szeretteik egészségét!

A Feldobox csapata

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

1. közlemény - Felhasználási Garancia bevezetése (2020.11.11.)

A kormány által hozott járványügyi korlátozások következtében, úgy döntöttünk hogy a Feldobox utalványok felhasználását az alábbiak szerint garantáljuk:

 1. Minden 2020. év végén lejáró utalványunk érvényességét automatikusan meghosszabbítjuk 2021. március 31.-ig. Ezzel a 3 hónapos felhasználási határidő hosszabbítással a felhasználóknak nincsen semmilyen teendőjük és semmilyen extra költséggel nem jár. A partnereinket tájékoztattuk és ezt figyelembe véve fogják elfogadni az utalványainkat.
 2. Amennyiben 2021. március 31.-ig a felhasználás további korlátozásba ütközik, ingyen kicseréljük az utalványt egy újra, ami legalább 2021. december 31-ig lesz érvényes.
 3. Amennyiben bármilyen oknál fogva valaki 2021. végéig sem tudná felhasználni az utalványát, annak biztosítani fogjuk a további hosszabbítás lehetőségét is.

Garantáljuk továbbá, hogy a rendkívüli helyzet következtében esetlegesen megszűnő programokat pótoljuk, a választás szabadságát és a széleskörű lehetőséget fenntartjuk.

Cégünk, az FDB Kft. stabil pénzügyi háttérrel rendelkezik, amelyet az éves beszámolónk is tanúsít. Ezzel garantálni tudjuk a szolgáltató partnereink, munkatársaink kifizetését és a cégünk hosszú távú fennmaradását még akkor is, ha a járványhelyzet elhúzódik.

Vigyázzanak magukra, óvják önmaguk és szeretteik egészségét!

A Feldobox csapata