• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ

3. közlemény - Felhasználási Garancia frissítése (2021.10.07.)

Stamp - 200X200

Kedves Ügyfeleink és Felhasználóink,

Bár reméljük nem kell egy újabb erős hullámmal, sem pedig szigorú korlátozásokkal szembenéznünk, ennek ellenére úgy döntöttünk, hogy a Feldobox Felhasználási Garanciát megtartjuk, és az alábbiak szerint frissítjük:

1. Egy olyan új technikai rendszert vezettünk be, ami hosszabb felhasználási időt biztosít élménycsomagjainknak. Az új kollekciónk már eszerint működik, így mostantól az összes Feldobox tematikus csomag a vásárlástól számított 15 hónapig érvényes.
.
2. Minden 2020. év végén és 2021. március 31-én lejárt csomagunk érvényességét automatikusan meghosszabbítottuk 2021. december 31-ig. Ezzel a felhasználóknak nincsen semmilyen teendőjük és semmilyen extra költséggel nem jár. A partnereinket tájékoztattuk és a 2021. év végeig fogják elfogadni ezeket.
.

3. Amennyiben bármilyen oknál fogva valaki 2021. év végéig sem tudná felhasználni (az automatikusan hosszabbított, illetve az eredetileg is 2021. december 31-ig érvényes élménycsomagokat), azoknak még egy kivételes hosszabbítási lehetőséget is biztosítunk: 2500 Ft kezelési költség ellenében olyan utalványt adunk ki, ami további 15 hónapig használható fel. A hosszabbítási igényt legkésőbb 2022. január 15-ig jelezhetik a kuponcsere@feldobox.hu e-mail címen. Az ezután érkező hosszabbítási kérvényeket már nem áll módunkban elfogadni!

4. A fenti lehetőségek nem vonatkoznak a feltölthető ajándékkártyákra, melyek a webshopunkban, vagy a budapesti üzletünkben vásárolhatók le. Ezek az ajándékkártyák vásárlástól számítva 1 évig érvényesek és olyan élménycsomagokra válhatók be, melyek 15 hónapig felhasználhatók.

Üdvözlettel,

A Feldobox csapata

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. közlemény - Felhasználási Garancia frissítése (2021.02.03.)

A kormány által hozott járványügyi korlátozások meghosszabbítása miatt, úgy döntöttünk hogy a Feldobox utalványok Felhasználási Garanciáját az alábbiak szerint frissítjük :

 1. Minden 2020. év végén és 2021 március 31-én lejáró utalványunk érvényességét automatikusan meghosszabbítjuk 2021. december 31.-ig. Ezzel a felhasználóknak nincsen semmilyen teendőjük és semmilyen extra költséggel nem jár. A partnereinket tájékoztattuk és ezt figyelembe véve fogják elfogadni az utalványainkat.
 2. Amennyiben bármilyen oknál fogva valaki 2021. végéig sem tudná felhasználni az utalványát, annak biztosítani fogjuk a további hosszabbítás lehetőségét is.

Garantáljuk továbbá, hogy a rendkívüli helyzet következtében esetlegesen megszűnő programokat pótoljuk, a választás szabadságát és a széleskörű lehetőséget fenntartjuk.

Cégünk, az FDB Kft. stabil pénzügyi háttérrel rendelkezik, amelyet az éves beszámolónk is tanúsít. Ezzel garantálni tudjuk a szolgáltató partnereink, munkatársaink kifizetését és a cégünk hosszú távú fennmaradását még akkor is, ha a járványhelyzet tovább húzódik.

Vigyázzanak magukra, óvják önmaguk és szeretteik egészségét!

A Feldobox csapata

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. közlemény - Felhasználási Garancia bevezetése (2020.11.11.)

A kormány által hozott járványügyi korlátozások következtében, úgy döntöttünk hogy a Feldobox utalványok felhasználását az alábbiak szerint garantáljuk:

 1. Minden 2020. év végén lejáró utalványunk érvényességét automatikusan meghosszabbítjuk 2021. március 31.-ig. Ezzel a 3 hónapos felhasználási határidő hosszabbítással a felhasználóknak nincsen semmilyen teendőjük és semmilyen extra költséggel nem jár. A partnereinket tájékoztattuk és ezt figyelembe véve fogják elfogadni az utalványainkat.
 2. Amennyiben 2021. március 31.-ig a felhasználás további korlátozásba ütközik, ingyen kicseréljük az utalványt egy újra, ami legalább 2021. december 31-ig lesz érvényes.
 3. Amennyiben bármilyen oknál fogva valaki 2021. végéig sem tudná felhasználni az utalványát, annak biztosítani fogjuk a további hosszabbítás lehetőségét is.

Garantáljuk továbbá, hogy a rendkívüli helyzet következtében esetlegesen megszűnő programokat pótoljuk, a választás szabadságát és a széleskörű lehetőséget fenntartjuk.

Cégünk, az FDB Kft. stabil pénzügyi háttérrel rendelkezik, amelyet az éves beszámolónk is tanúsít. Ezzel garantálni tudjuk a szolgáltató partnereink, munkatársaink kifizetését és a cégünk hosszú távú fennmaradását még akkor is, ha a járványhelyzet elhúzódik.

Vigyázzanak magukra, óvják önmaguk és szeretteik egészségét!

A Feldobox csapata