• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
Feldobox Klub

Programötletek és szezonális ajánlatok partnereinknél

Szemezgessen kedvére feldobó programtippjeink közül! Sportos, kalandos, ellazulós és feltöltő programok sokszínű választéka várja Önt, akár többedmagával.

Ha talál kedvére valót tippjeink között, vegye fel a kapcsolatot partnerünkkel, és foglalja le direktben a programját, majd élvezze a jól megérdemelt kikapcsolódást! Amennyiben Ön Feldobox klubtag, jelezze ezt foglaláskor és vigye magával a programra Feldobox Kártyáját, így kedvezményben részesül.

 • Bigfoot vezetés

  A Kőkaland kalandpark Budapest szívében elrejtve fogadja a mindenre elszánt és semmitől vissza nem riadó kalandorokat. Óriási Monster Bigfoot várja, hogy Ön is kipróbálja, milyen a roncsderbik főszereplőjével áthajtani dombokon, akadályokon, vagy beparkolni két oszlop közé. Ne riadjon vissza a másfél méteres kerekektől, ragadja meg a kormányt, és irány a terep!

  Feldobox élménykártyával: Monster Le Baron Cabrio 3 kör 12.790 Ft, 5 kör 19.990 Ft (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2018. október 31-ig
  Elérhetőség, információ: 20/454-4641, www.kokaland.hu

 • Siklóernyős repülés

  A siklóernyőzés nem csupán egy hobbi, hanem egy kalandos és szabad életforma. Aki gyakorolja valamelyik extrém sportot, csak az tudja elmondani, miért nem lehet abbahagyni, ha egyszer belejön az ember. Mert ez a tudás hatalom: felemelő, szívet dobogtató, magával ragadó. Ha Ön is birtokolni szeretné, kezdje az alapoktól, és ne legyen rest megtanulni, ellesni minden apró részletét. Az Air Max Siklóernyő és Kite Iskola gyakorlott csapata segítségével most elsajátíthatja a legfontosabb alaplépéseket.

  Feldobox élménykártyával: Siklőernyő hétvége 12.000 Ft/fő (20%-os kedvezménnyel)
  Az ajánlat az oktatást és a felszerelést is tartalmazza és egyszer vehető igénybe.
  Érvényes: 2018. október 31-ig
  Elérhetőség, információ: 20/926-4251, www.airmax.hu

 • Csokoládé Múzeum

  A Csokoládé Múzeumban rengeteg érdekes dolgot megtudhatunk Rákóczi és a csokoládé kapcsolatáról, s korhű díszletek között sétálva rádöbbenhetünk arra is, hogy nem mi voltunk az elsők, akik rajongtak a csokoládéért. A felnőttek aszúkkal és pálinkákkal színesíthetik a programot, míg a gyermekeket kiapadhatatlan csokiszökőkút, édességkészítés és kóstolás vár.

  Feldobox élménykártyával: 2 órás Praliné túra 2.390 Ft/fő vagy 2,5 órás Fejedelmi túra 3.590 Ft/fő (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2018. október 31-ig
  Elérhetőség, információ: 1/401-5000; www.csokolade-muzeum.hu

 • Főnix Day Spa

  Térjen be a Főnix Day Spa-ba és ajándékozza meg magát a nyugalom, a testi-lelki harmónia és a megszépülés órájával. Távol a város zajától, mégis elérhető közelségben, Pomázon biztosítja vendégei számára a megújulás lehetőségét. A nyugodt, mesés környezet már önmagában is garantálja vendégei számára az ellazulást, melyet képzett szakemberek szolgáltatásai emelnek még magasabb szintre. Mindenkinek lehetősége nyílik egy modern környezetben, hozzáértő kezekben teljesen újjászületni.


  Feldobox élménykártyával: 80 perces Mézes álom Spa csomag 11.500 Ft (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2018. október 31-ig
  Elérhetőség, információ: 26/525-434, 70/421-3025; www.fonixdayspa.hu

 • Luxus uraknak

  Töltődjön fel a Masculin***** Férfi Kozmetikai Szalonban egy frissítő masszázzsal! A hangulatos fényekkel megvilágított szobában kiváló alapanyagokkal kezelik Önt szakértő kezek. Az energikus gyúrás és dörzsölés hatására az izmok ellazulnak, vérellátásuk javul. Exkluzív környezetben, különleges kényeztetésben lehet részük az uraknak, akik hajlandóak hátat fordítani a mindennapok izzasztó és testet-lelket kérgesítő próbatételeinek, és bevallják maguknak, hogy néha jól esik egy kis kényeztetés.

  Feldobox élménykártyával: 30% kedvezmény minden 60 perces és 90 perces masszázsra. Pl: 90 perces svédmasszázs lágy csontkovácsolással 12.250 Ft-ért.
  Érvényes: 2018. október 31-ig
  Elérhetőség, információ: 1/786-4642, 30/691-4642, www.masculin.hu

 • Csetvei Pince

  A festői szépségű Móri borvidéken, a Vénhegy lábánál, a Hársfa utcában várja vendégeit a Csetvei Pince. A birtok egy csendes kis zsákutcában, takaros kis sváb pincék sorában foglal helyet, s ha ide tévedünk, rögtön tudjuk, hogy történelmi borvidéken járunk. Csetvei Krisztina, az ifjú, ám szakmájában rendkívül jártas, és széles látókörű borász, ma már férjével együtt vezeti a pincészetet, ahol természetesen a kiváló minőségű boroké a főszerep. A fajtaborok és fehér házasítások nagy kedvencei az egyre bővülő látogatói körnek, és ez nem is csoda. Ki ne kóstolna szívesen kiváló ezerjót, királyleánykát, olaszrizlinget, chardonnayt, szürkebarátot, vagy a gazda kedvenc házasítását, a Napholdcsillagot és a Baba Rosét.

  Feldobox élménykártyával: „Nagyfröccs” borkóstoló program 6 féle borral 4.000 Ft/fő, vagy „Superior” borkóstoló program 6 féle borral 6.000 Ft/fő (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2018. november 30-ig
  Elérhetőség, információ: 20/316-8551, 20/936-2478, www.csetveipince.hu

 • High-tech borélmény

  Létezik egy olyan exkluzív hely, ahol a borkóstolás és a high-tech kéz a kézben jár, ám a vendég mégis meghitt környezetben élheti át annak minden izgalmát és békéjét. A CultiVini újfajta kóstolási élményt nyújt, ahol a tökéletes minőségről és mennyiségről kóstoltató gépek, a helyes választásról pedig borszakértők gondoskodnak. Ezen a helyen mindennapi eseménynek számít, hogy a vendég a több mint 150 féle, kizárólag prémium kategóriás bor között, az egyedi kóstolási sor összeállítását követően rátalál arra a zamatra és aromára, amelyet egész életében keresett. A tabletek és a szakértő munkatársak mindenben professzionális szolgáltatást nyújtanak a látogatónak, a kóstoltató gépek pedig heteken át garantálják a borok tökéletes minőségét. A kutatás mellé természetesen kiváló kísérő falatok is járnak.

  Feldobox élménykártyával: Prémium borkóstoló csomag - 10.000 Ft kóstoló kártya, sajt- és sonkatál. Professzionális kóstoltatás és/vagy CultiVini applikáció használat 9.600 Ft/fő (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2018. november 30-ig
  Elérhetőség, információ: 1/235-0230; www.cultivini.hu

 • Birkás Bor- és Pálinkaház

  Talán már kóstolt egy-egy tételt a Birkás Bor- és Pálinkaház kínálatából. Érdemes ezeket a kiváló borokat közelebbről is szemügyre venni, ezért arra bátorítjuk, hogy látogasson el személyesen a Birkás Pincészetbe. A birtok szinte az ország kellős közepén fekszik, s tőkéi igencsak meghálálják mindazt a szeretet és gondoskodást, amelyet jó gazdáitól kaptak az elmúlt negyven évben és kapnak ma is. Bizonyosodjon meg arról is, hogy még a legjobb borhoz is hozzáad valamit, ha zavartalan nyugalomban, szép környezetben, sőt a termőhelyen kóstoljuk. Vegyen hát részt egy páratlan borkóstolón, ahol a kiváló nedűket olyan különlegességekkel kísérheti, mint a birkapörkölt, a tejespite, egy fantasztikus sajtválogatás, vagy a környék gazdag és kiváló minőségű állatállományának köszönhető paraszttál.

  Feldobox élménykártyával: 10 féle Prémium Birkás bor kóstolója 3.400 Ft/fő (21% kedvezmény)
  Érvényes: 2018. november 30-ig
  Elérhetőség, információ: 20/317-6059; www.birkasborhaz.hu

 • Oroszlános Borhotel

  Az Oroszlános Borvendéglő és Borhotel Tállyán található, mely a világörökség részeként viszi hírét a tokaji borvidéknek szerte a világban. Az épületet, a 400 éves Szirmay-kúriát Hildebrandtnak, Mária Terézia főépítészének köszönhetjük, a jó borokat pedig a Szirmay birtok tőkéinek. A borvendéglő külön szót érdemel. Maga Eckart Witzigmann, az évszázad szakácsa is elégedetten dőlt hátra az itt elköltött ebéd után, pedig akkor sem került más az asztalra, csak a szokásos: friss és kiváló minőségű, saját készítésű és helyi alapanyagokból nagy szakértelemmel készített, változatos fogások. Bízunk benne, hogy ezek után Önnek is kedve támad eltölteni egy kis időt az Oroszlános Borvendéglőben, melynek szárnyas tölgyfa kapuja az 1600-as évekbeli oroszlánfejes kopogtatókkal a bor és gasztronómia csodálatos világába enged belépést.

  Feldobox élménykártyával: 2 főre 2 éj reggelivel a Furmint kétágyas szobában szaunával 11.600 Ft/fő/éj (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2018. november 30-ig
  Elérhetőség, információ: 47/598-888; www.oroszlanos.hu