• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
Feldobox Klub

Programötletek és szezonális ajánlatok partnereinknél

Szemezgessen kedvére feldobó programtippjeink közül! Sportos, kalandos, ellazulós és feltöltő programok sokszínű választéka várja Önt, akár többedmagával.

Ha talál kedvére valót tippjeink között, vegye fel a kapcsolatot partnerünkkel, és foglalja le direktben a programját, majd élvezze a jól megérdemelt kikapcsolódást! Amennyiben Ön Feldobox klubtag, jelezze ezt foglaláskor és vigye magával a programra Feldobox Kártyáját, így kedvezményben részesül.

 • Hőlégballonos utazás

  A hőlégballon a repülés felső kategóriás és sokak által áhított formája. Ha eddig csak a földről integetett az égben utazóknak, most itt az alkalom, hogy végre Ön is átélhesse a magasban történő utazást, de nem is akárhogy. Kelet-Európa legnagyobb, 18 fős ballonján suhanhat szőlők és a Balaton nádas partja felett, és csodálhatja meg a lenyugvó nap fényében Badacsonyt és a vitorlásokat. Az összeszereléstől kezdve részese lesz a kb. 3 órás programnak, és pezsgővel ünnepelheti meg a nem mindennapi, 1 órás utazást. Irány hát Hévíz!

  Feldobox élménykártyával: Hőlégballon utazás 32.000 Ft/fő (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2017. július 31-ig
  Elérhetőség, információ: 20/403-2667, www.balaton-ballooning.com

 • Félnapos Land Rover kalandtúra

  Sokunkat vonz annak a lehetősége, hogy egy mindenféle kunsztokra képes terepjárót vezessünk, és felfedezzük a minket körülvevő természetet, miközben úttalan utakon zötykölődünk. A Kalandrover-rel és három barátjával együtt most kipróbálhatja milyen leküzdeni a terepet, dacolva az időjárás kihívásaival. Nem jelenthet gondot még az eső sem! A Kecelen, illetve annak környékén tartott túra egy félnapos program, melynek során egy Defendert vezetnek és navigálnak a résztvevők és egymás között állapodnak meg arról, hogyan cserélik szerepeiket az út alatt.

  Feldobox élménykártyával: Délutáni túra 4 főre egy Land Rover terepjáróban 42.000 Ft (50% kedvezmény)
  Érvényes: 2017. július 31-ig
  Elérhetőség, információ: 20/958-1040, 20-967-3522; www.kalandrover.hu

 • Dunarama - Vízi limuzin

  A vízi közlekedésnek számos fajtája van. A vízi limuzin egy olyan kaland lehetőségét kínálja, amelyet senkinek sem szabad kihagynia, aki a fővárost két partra osztó folyót szelve szeretné élvezni a luxustaxizást.  A velencei mintára megálmodott Dunarama vízitaxi kényelmes és elegáns, exkluzív kialakítását és a hajókázáshoz felszolgált pezsgőt nagyobb társaságban eltöltött panorámautazás keretében élvezhetjük. A mahagóni borítás, a bőrülések gyönyörködtetik a szemet, és kényeztetik fáradt tagjainkat, a két fős személyzet pedig mindent elkövet, hogy semmiben ne szenvedjünk hiányt. Mindezt a Duna budapesti szakaszán, vagy akár a Dunakanyar felfedezésével is megteheti.

  Feldobox élménykártyával: 1-10 fő részére 50 perces élményhajózás Budapesten 48.000 Ft, 1-10 fő részére privát túra Szentendrére 1 óra várakozással: 61.400 Ft, 1-10 fő részére privát túra Visegrádra 2 óra várakozással: 167.800 Ft (20% kedvezménnyel)
  Érvényes: 2017. július 31-ig
  Elérhetőség, információ: 70/942-2613, www.dunarama.hu

 • Rafting a Salza folyón

  Raftingoláskor az ember egy szokatlan közegben próbálja megoldani a felmerülő kihívásokat, a hétköznapi életben elsajátított technikákkal, vagy azokon túl.A kétnapos programon, a felkészítést és oktatást követően, a folyó teljes evezhető szakaszán végig utazhat társaival, két- vagy három fős vadvízi kenuban, vagy 6-8 személyes raft hajóban gyakorlott túravezetők kíséretében. A Kanyon Aktív csapatánál igény esetén szállást is tud foglalni. Ne hagyja ki a lehetőséget, vegye fel az áramlat ritmusát, és szelje a hullámokat a Salza vadvizén!

  Feldobox élménykártyával: Kétnapos vadvízi evezés a Salza folyón 16.800 Ft/fő (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2017. augusztus 31-ig
  Elérhetőség, információ: 1/235-6090; www.kanyon.hu

 • Siklóernyő oktatás

  A Sirius SE kétnapos hétvégi bevezető képzésén megismerkedhet a siklóernyőzés alapjaival, Budapest környékén. A rövid elméleti képzés után megtanulja, hogyan kell a siklóernyőt felhúzni, startolni és a levegőbe emelkedni. A repülés legegyszerűbb formájának elsajátításához ennél azért több időre lesz szükség, így ha rákapott az ízére, új hobbiját magasabb szintre emelheti a 3 hónapos alaptanfolyamon, ami vizsgával végződik.A kedvezményes áron felül még a bevezető képzést is beszámítják Önnek. Vigyen magával enni és innivalót, valamint a naptejet se felejtse otthon. A szezonban folyamatos képzés zajlik, bármikor bekapcsolódhat az időjárástól függően.

  Feldobox élménykártyával: 2 napos bevezető 13.500 Ft (32% kedvezmény), 3 hónapos alaptanfolyam 73.950 Ft (15% kedvezmény)
  Érvényes: 2017. június 30-ig
  Elérhetőség, információ: 30/911-8275, www.sirius-se.hu

 • Vízitaxi a Balatonon

  A Balaton hazánk egyik legnagyobb kincse, partjainál kisebb vagy nagyobb településekkel, amelyeket mind ez a tó éltet. Bizonyára van olyan társaság, melynek kíséretében szívesen felfedezné a Balatont oly módon, ahogyan erre senki másnak nincs lehetősége. Járják be a tavat keresztül-kasul egy RIB típusú, 320 lóerős, 11 méter hosszú motorcsónakkal, és élvezzék az akár 80 km/h-s sebességet, amellyel a habokat szántják. Felejthetetlen 20 perces élményben lehet része annak, aki úgy dönt, hogy ezzel az impozáns hajóval szeli át a magyar tengert. Az élmény garantált, ráadásul egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy motorcsónakozzanak a Balatonon.

  Feldobox élménykártyával: Vízitaxi a Balatonon 20 percen át 1.875 Ft/fő (25% kedvezmény)
  Érvényes: 2017. június 30-ig
  Elérhetőség, információ: 30/542-4547, www.tflotta.hu

 • Kincskeresés a Balatonon

  Egy ragyogó, forró nyári napon mi lehet kellemesebb, mint nekieredni a víznek, és egy csodaszép vitorlás fedélzetén élvezni a napsütést, szelni a hűs habokat, miközben gyerekeink vidám kalózcsapatot alkotva elveszett kincsek után kutatnak? A kétárbocos tengerjáró jacht, a Talizmán és személyzete várja a kikapcsolódni vágyó felnőtteket és az izgalmakra éhes gyerekeket. Családi programnak tökéletes a balatoni barangolás, melynek során a kis kalózok élménygazdag jelmezes játék közben ismerkednek meg a víz élővilágával, kóstolnak bele a tengerészek életébe. A siófoki T Flotta születésnapi zsúrok szervezésében is egyedülálló lehetőséget biztosít. A különleges születésnapi party végére a gyerekek felejthetetlen élményekkel gazdagodnak.

  Feldobox élménykártyával: Kincskereső gyerekprogram a Kalóz-Talizmán fedélzetén 1.200 Ft/fő (25% kedvezmény), Egyedi születésnapi zsúrok teljes körű szervezése (30%-os kedvezmény)
  Érvényes: 2017. június 30-ig
  Elérhetőség, információ: 30/542-4547, www.tflotta.hu

 • Villányi borélmény

  Nem kell különösebb borszakértőnek lenni ahhoz, hogy a villányi borvidék neve ismerősen csengjen. Aki szereti a jó bort, bizonyosan kóstolta már a tájegység nedűinek valamelyikét. A Jackfall Bormanufaktúra kiterjedt birtokán, Kisjakabfalván várja a vidéket felfedezni vágyó, minőségi borokat kereső vendégeit. Akiket lenyűgöz a borok világa, azok számára kihagyhatatlan program a Jackfall Bormanufaktúra 5 vagy 7 tételes borkóstolója. A klasszikus minőségi borok megismerésétől, egészen a prémium minőségű borok kóstolásáig terjed a kínálat.

  Feldobox élménykártyával: 20% kedvezmény az összes borkóstolóra.
  Érvényes: 2017. július 31-ig
  Elérhetőség, információ: 30/901-7880; www.jackfall.com

 • Kikapcsolódás Villányban

  Érezte már, miközben autóval utazott egy borvidéken, hogy legszívesebben megállna, és kiszállna a szőlőtőkék közé? Most ezt bátran megteheti! Térképpel, két keréken vághatnak neki a szőlőhegyeknek, ami garantáltan emlékezetesebb élmény, mint egy kocsi belsejéből nézni a tájat. A Villányi borvidéken pedig bőven akad felfedezni való… Miután kellemesen kifáradtak, a Jackfall Bormanufaktúrához térhetnek „haza” Kisjakabfalvára. Itt megismerkedhetnek a Jackfall prémium minőségű boraival, melyekkel máshol, mint például a fővárosban, csak igen kevés – ám annál exkluzívabb – helyen találkozhatunk. A tájegység építészeti hagyományait őrző, romantikus szálláson igazi vidéki hangulat és reggeli kakaskukorékolás teszik teljessé a kikapcsolódást.

  Feldobox élménykártyával: 2 fő részére 4 éj a Jackfall pincészet panziójában reggelivel, borkóstolóval és egy napi biciklihasználat mellett úti térképpel 25% kedvezménnyel vasárnaptól péntekig.
  Érvényes: 2017. július 31-ig
  Elérhetőség, információ: 72/492-061, 20/555-1727; www.jackfall.com

 • Dráva Hotel Thermal Resort**** - Harkány

  A gyógyfürdő mellett található a friss, fiatalos eleganciával berendezett új építésű hotel. Az aktív, sportos életet élő fiatalabb korosztály kedvence a fedett teniszpálya és a homokos strandröplabdapálya. A wellness részleg a teljes körű kényeztetés mellett egy meglepetéssel is szolgál: sószobájában tengeri tisztaságú levegőt szippantva különleges felüdülésben lehet részünk. Másfajta élmények várnak a szálloda falain kívül, hiszen a Villány-Siklósi történelmi borvidéken vagyunk, ahol vétek lenne kihagyni egy-egy hangulatos pince meglátogatását, így koronázva meg a harkányi kirándulást!

  Feldobox élménykártyával: 2 fő részére 2 éjszaka Classic szobában félpanzióval 12.870 Ft/fő/éj (40% kedvezmény)
  Érvényes: 2017. június 30-ig
  Elérhetőség, információ: 72/580-980, www.dravahotel.hu