• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
Feldobox Klub

Programötletek és szezonális ajánlatok partnereinknél

Szemezgessen kedvére feldobó programtippjeink közül! Sportos, kalandos, ellazulós és feltöltő programok sokszínű választéka várja Önt, akár többedmagával.

Ha talál kedvére valót tippjeink között, vegye fel a kapcsolatot partnerünkkel, és foglalja le direktben a programját, majd élvezze a jól megérdemelt kikapcsolódást! Amennyiben Ön Feldobox klubtag, jelezze ezt foglaláskor és vigye magával a programra Feldobox Kártyáját, így kedvezményben részesül.

 • Bringózás a Margitszigeten

  A Margitszigetet körbe sétálni is igazi élmény, viszont ellátogatni a Bringóvárhoz, felpattanni egy bringóhintóra, családi tandemre, vagy más érdekes szerkezetre, és többedmagával körbetekerni a szigetet egész biztosan felejthetetlen program. Jóleső, hihetetlenül felszabadító érzés a fák között kerekezve eltölteni egy kis időt, közösen a családtagokkal vagy barátokkal. Ezt bármikor megtehetik május végéig 30% kedvezménnyel. Jöjjenek hát, és töltsenek egy kis időt a Bringóhintóval a szabadban!

  Feldobox élménykártyával: A Bringóhintó minden járművére 30% kedvezmény.
  Érvényes: 2018. május 31-ig
  Elérhetőség, információ: 1/329-2073; 20/423-4600; www.bringohinto.hu

 • Green Fee Kisoroszin

  A golf ügyességet és kitartást igénylő játék, amely eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz művelőjének. A Szentendrei-sziget északi csücskén, Kisoroszinál található Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő golf létesítménye. 60 hektáros, 18 lyukú par 72-es golfpálya várja Önt, hogy tökéletesítse technikáját. A Budapesttől mindössze 30 perc autóútra fekvő komplexum nemcsak a golf, hanem a természet szerelmeseinek is felejthetetlen élményt szerezhet. 2 ütés között megpihenve a Dunakanyar festői tájaiban gyönyörködhet.

  Feldobox élménykártyával: 9 lyukra hétköznap 5.600 Ft, hétvégén 8.400 Ft; 18 lyukra hétköznap 8.400 Ft, hétvégén 12.600 Ft (30% kedvezmény)
  Érvényes: 2018. május 31-ig
  Elérhetőség, információ: 26/592-020, www.magyargolfclub.hu

 • Zártkörű moziélmény

  Az Ön élete is olyan, mint egy film? Ebben biztosak vagyunk, s ha létezik belőle néhány felvett epizód, most ön lehet a gyöngyvászon királya vagy királynője. Belegondolt már milyen, amikor ön tölti ki a mozivásznat? Hívja meg barátait egy jó kis vetítésre, s éljék át együtt a filmet, mely, higgye el, jobban megérinti majd, mint bármilyen Oscar-díjas alkotás, hiszen nem más rendezte, mint az élet. Persze van, aki másról álmodik. Talán egy jó kis Playstation 3 vagy XBOX csatáról a gigantikus képernyő előtt, úgy, hogy végül nehéz lesz megállapítani, mi a valóság és mi a játék. A figurák ilyenkor teljesen igazinak tűnnek. A játék maga a film, a főszereplő ön lesz, győzelme pedig filmtörténeti klasszikus. Bárhogyan is dönt, a vászon most csak az öné, mert ennyi hírnév igazán mindenkit megillet.

  Feldobox élménykártyával: 1 óra moziterem bérlés 10.500 Ft (30% kedvezmény)
  Érvényes: 2018. május 31-ig
  Elérhetőség, információ: 20/432-2846; www.jatssznagyban.hu

 • Kihívás a Pániq Szobában

  A visszaszámlálás megkezdődik. 60 perc áll rendelkezésére, hogy a vastag acélajtó zárának kattanása után kiszabaduljon valahogy a 20 cm vastag betonfalak szorításából. Nem kell egyedül maradnia ebben a szorult helyzetben, ugyanis csatlakozhat Önhöz barátai, hogy találékonyságukra, kreativitásukra és intelligenciájukra támaszkodva közösen oldjanak meg ötletes fejtörőket, rejtvényeket, kinyissanak számzárakat vagy trükkös ördöglakatokat… A mindenre elszánt csapattagok számos pálya között válogathatnak, melyek különböző történeteken keresztül vezetnek el a kijutáshoz. A helység minden sarka egy talány, ami közelebb vezethet ahhoz, hogy megtalálják a szabadulás kulcsát, miközben az idő egyre csak fogy.

  Feldobox élménykártyával: 3-6 fő részére hétköznap 16 óráig 2.100 Ft/fő, hétköznap 16 óra után és hétvégén 2.400 Ft/fő.
  Érvényes: 2018. árpilis 30-ig
  Elérhetőség, információ: 70/408-4684; www.paniqszoba.hu

 • Hair Cut fodrász szalon

  A megszépülés öröme vár Budapest szívében a HairCut Szalonban. Minőségi alapanyagokkal dolgozó szakemberek várják, akik tanfolyamokon, továbbképzéseken tanulják és vitatják meg a szakma legmodernebb trendjeit, technikáit és esztétikai elemeit. Akit a HairCut Szalonban vesznek kezelésbe, az szó szerint feje búbjáig megújulva, magabiztosan lép ki az utcára.

  Feldobox élménykártyával: 20% kedvezmény a szalon összes szolgáltatására.
  Érvényes: 2018. május 31-ig
  Elérhetőség, információ: 70/293-6377, www.facebook.com/Haircutsalon/

 • Sóterápium

  A só az emberiség egyik legrégebbi társa a civilizáció fejlődésének során.  A rohanó XXI. században érdemes újra felfedezni a természet ősi egészségforrásait. A só jótékony hatással van a légúti és egyéb, egészségügyi problémákra. A budapesti Sóterápium sokkal több, mint egy átlagos sószoba, vagy sóbarlang. A sóterápia egyszerű folyamatát itt különböző, érdekes programok kísérik, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. A gyerekeket speciális sóhomokozó várja, só granulátummal, melynek segítségével játékosan felfrissülhetnek a legkisebbek is. A só megtisztítja a testet és lelket egyaránt, a Sóterápiumból kilépve, megerősödve, tiszta fejjel és szívvel térhetünk vissza a mindennapi, nyüzsgő életbe.

  Feldobox élménykártyával: 10 alkalmas felnőtt bérlet 7.245 Ft vagy 10 alkalmas gyermek + kisérő felnőtt bérlet 11.340 Ft (30% kedvezmény)
  Érvényes: 2018. árpilis 30-ig
  Elérhetőség, információ: 20/327-3665; www.soterapium.hu

 • Kikapcsolódás az Árpád Fürdőben

  A székesfehérvári Árpád Fürdő gyönyörű, új létesítmény a belvárosban. A vendéget élménymedence, törökfürdő, gőzkabin, szauna és jacuzzi fogadja, kényeztető masszázsok közül választhat, sakkozhat, majd megpihenhet a büfében, a tepidáriumban vagy a Szeráj pihenőben. Ami a környezetet illeti, a felújított belső tér önmagában is elvarázsolja a látogatót. Az eredeti kupola és a több mint száz éves kabinsor mai valója szemet gyönyörködtető látvány. Aki belép ide, látni és érezni fogja, hogy az Árpád Fürdő akár egy nagyobb kirándulást is megér. Kellemes feltöltődést kívánunk!

  Feldobox élménykártyával: Hétköznapon: felnőtt egész napos belépőjegy 2.900 Ft (25% kedvezmény) vagy 3 órás belépőjegy 2.500 Ft (23% kedvezmény). Hétvégén: felnőtt egész napos belépőjegy 3.500 Ft (23% kedvezmény) vagy 3 órás belépőjegy 2 900 Ft (25% kedvezmény).
  Érvényes: 2018. árpilis 30-ig
  Elérhetőség, információ: 22/814-400; www.fehervar-arpadfurdo.hu

 • Martfű Termál SPA

  A wellness-ben az a legszebb, hogy az ember maga döntheti el, meddig tartson a jófajta önsanyargatás, és hol kezdődjön a tiszta kényeztetés. A Martfű Termál SPA kínálatában minden megtalálható, ami testnek és léleknek kell, s az arányokat kizárólag ön határozza meg. A szálloda fitnesztermét semmi esetre se hagyja ki, majd ússzon, strandoljon kedvére, próbálja ki a medencés edzéseket, s mindezt azzal a tudattal, hogy a kemény munkát páratlan relaxációval vezetheti le. A kikapcsolódni vágyókat kültéri és beltéri medencék, gyógyvíz, sóbarlang, szauna és fürdő várja. A tartalmas napot finom vacsorával, friss levegővel, kellemes sétával, holdfényes ücsörgéssel zárhatja, s mikor álomra hajtja fejét, nem gondolja át a napot, mert pihentető, mély álomba zuhan.

  Feldobox élménykártyával: 2 fő részére 2 éj standard kétágyas szobában félpanzióval és fürdőhasználattal 48.500 Ft (26% kedvezmény)
  Érvényes: 2018. árpilis 30-ig
  Elérhetőség, információ: 56/452-416; www.martfuspa.hu