• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
Feldobox Klub

Programötletek és szezonális ajánlatok partnereinknél

Szemezgessen kedvére feldobó programtippjeink közül! Sportos, kalandos, ellazulós és feltöltő programok sokszínű választéka várja Önt, akár többedmagával.

Ha talál kedvére valót tippjeink között, vegye fel a kapcsolatot partnerünkkel, és foglalja le direktben a programját, majd élvezze a jól megérdemelt kikapcsolódást! Amennyiben Ön Feldobox klubtag, jelezze ezt foglaláskor és vigye magával a programra Feldobox Kártyáját, így kedvezményben részesül.

 • Sankalpa Jóga online órái

  A Sankalpa Jógastúdió különleges hangulatát most az ön otthona adja. Az atmoszférához hozzájárul a tér otthonos kialakítása, a barátságos, profi és elhivatott oktatók videón keresztül, valamint a többi online csatlakozott vendég. Az 5 különböző típusú jógaóra közül mindenki kiválaszthatja, melyik passzol leginkább alkatához, lelkivilágához, mi segíti legjobban céljai elérésében. Ha segítségre van szüksége a szakképzett oktatók biztosan segítenek a megfelelő óratípus kiválasztásában. Az ingyenes próbaórával pedig megbizonyosodhat, hogy a nyugalom és béke szigetén érezheti magát otthonában mozgás közben.

  Feldobox élménykártyával: Az első óra ingyen, majd 20% kedvezmény a 10 alkalmas bérletekre
  Érvényes: 2020. május 31-ig
  Elérhetőség, információ: 30/497-8885; www.sankalpa.hu

 • Múzeumlátogatás otthonról

  Múzeumok, ahol virtuális túrát tehet! A világ talán legismertebb múzeumait és tárlatait most otthonról a kanapé kényelméból nézheti végig. Nem baj, ha nincs ideje egész nap sétálgatni a termek sokaságában, tartson rövidebb vagy hosszabb szüneteket. Olvasson utánna az önt érdeklő művész életének és folytassa a virtuális sétát akár másnap. A történelem a monitoron át érkezik egyenesen London híres múzeumából. Böngésszen hieroglifákat a Rosette-i kövön, vizsgálja meg a múmiákat, és barangoljon a több száz tárgyi lelet között! Ha inkább a művészet köti le a figyelmét a világ talán legszebb impresszionista, poszt-impresszionista, modern és kortárs képzűművészeti alkotásaiban gyönyörködhet, ha virtuális sétát tesz a New York-i Guggenheim múzeumban.

  Feldobox élménykártyával: Nem kell kártya, a múzeumok online látogatása ingyenes. British Museum - London; Guggenheim - New York
  Érvényes: 2020. május 31-ig
  Elérhetőség, információ: