• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
Feldobox Klub

Programötletek és szezonális ajánlatok partnereinknél

Szemezgessen kedvére feldobó programtippjeink közül! Sportos, kalandos, ellazulós és feltöltő programok sokszínű választéka várja Önt, akár többedmagával.

Ha talál kedvére valót tippjeink között, vegye fel a kapcsolatot partnerünkkel, és foglalja le direktben a programját, majd élvezze a jól megérdemelt kikapcsolódást! Amennyiben Ön Feldobox klubtag, jelezze ezt foglaláskor és vigye magával a programra Feldobox Kártyáját, így kedvezményben részesül.

 • Rafting a Salza folyón

  Raftingoláskor az ember egy szokatlan közegben próbálja megoldani a felmerülő kihívásokat, a hétköznapi életben elsajátított technikákkal, vagy azokon túl. A két napos programon a felkészítést és oktatást követően a folyó teljes evezhető szakaszán végig utazhat társával, két-háromfős vadvízi kenukban, vagy 6-8 személyes raft hajókban gyakorlott túravezetők kíséretében. A Kanyon Aktív csapat igény esetén szállást is tud foglalni. Ne hagyja ki a lehetőséget, vegye fel az áramlat ritmusát, és szelje a hullámokat a Salza vadvizén!

  Feldobox élménykártyával: Kétnapos hétvégi vadvízi evezés Ausztriában 19.600 Ft/fő (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2019. július 31-ig
  Elérhetőség, információ: 1/235-6090; www.kanyon.hu

 • Magasan a fellegekben

  Legyen részese egy kalandnak, amely garantáltan kiragadja a hétköznapokból! Ahogyan a talpa elhagyja a talajt, és átöleli a kék ég, azonnal új tartományba érkezik, itt a csend és a béke világában jár, ahol csak a szél susogását hallani. A levegő, a végtelen távlatok, a hatalmas dimenziók és a szabadság birodalma, a siklóernyőzés pedig a repülés legkönnyedebb és legszabadabb formája. Ha egyszer megérzi, többé soha nem felejti el! Indulási helyszín Budapesttől északra, majd elérik a 300-400 méter magasságot. A levegőben tölthető időt az időjárási viszonyok határozzák meg, de maximum 20 perc, a csörlés időtartamával. Szelje bátran az eget, gyönyörködjön a tájban, ússzon a felhők között, repüljön a madarakkal, és térjen haza a végtelen égbolt képeivel!

  Feldobox élménykártyával: Siklóernyős tandemrepülés csörlésből 13.000 Ft (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2019. június 30-ig
  Elérhetőség, információ: 20/777-9949; 30/911-8275; www.sirius-se.hu

 • Mecsextrém kalandpark

  Látogasson el a Pécs közelében található Mecsextrém Kalandparkba, ahol rengeteg színes, izgalmas, és szórakoztató program várja Önöket egy helyen a természetben. Ebben a kalandparkban minden megtalálható, ami az önfeledt kikapcsolódást szolgálja. Egy olyan erdei Élményközpontot álmodtak meg és alakítottak ki, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat. Megtalálható itt erdei bob, alpesi kötélpálya, tiroli csúszópályák, hófánk csúszdapálya, mászófal és rekeszépítés, x-jump, rodeó bika, 3D karika, lőszimulátor, odú tanoda, kéttornyú kötélpiramis, gokartpálya, kalandvár, ugrálóasztalok, fenyves labirintus, beltéri játszóház és még megannyi kipróbálásra váró élmény. Jöjjön el, szerezzen magának és szeretteinek egy felhőtlen napot! A Mecsextrém Kalandpark egyedülálló programokkal várja, az ország bármely tájáról is érkezik.

  Feldobox élménykártyával: Az egyéni belépőjegyek (gyermek, diák, felnőtt, nyugdíjas) árából 20% kedvezmény. (Más kedvezménnyel nem vonható össze.)
  Érvényes: 2019. június 30-ig
  Elérhetőség, információ: Pénztár: 72/244-440; Programinformáció: 72/515-927; www.mecsextrem.hu

 • Cifra Palota Játszóház

  Gyermekének mindenki a legjobbat szeretné megadni mindenből, ám nem lehetünk mindig ott mellette, hiszen nem árt, ha néha magunkra is fordítunk időt. Ilyenkor persze szeretnénk a lehető legjobb kezekben tudni az apróságokat, hogy napjukat kreatív elfoglaltságokkal, sok vidám játékkal, mozgással töltsék. Miskolcon, a Cifra Palota Játszóházban gyermekét olyan programok fogadják, melyekről még hosszú heteken át meséli a beszámolókat. Itt minden a játékról szól. Bízza a gyerekét a Cifra Palotára, és egy vidáman fáradt, élményekkel töltekezett kis lurkót kap vissza. Ha szeretné kisérőként figyelheti is gyermeke önfeledt szórakozását.

  Feldobox élménykártyával: 1 gyermek és 1 kisérő részére játszóházi belépő 810 Ft/óra (25% kedvezmény)
  Érvényes: 2019. július 31-ig
  Elérhetőség, információ: 30/500-3605, www.miskolcijatszohaz.hu

 • Kalózhajó fedélzetén

  Egy ragyogó, forró nyári napon mi lehet kellemesebb, mint nekieredni a víznek, és egy csodaszép vitorlás fedélzetén élvezni a napsütést, szelni a hűs habokat, miközben gyerekeink vidám kalózcsapatot alkotva elveszett kincsek után kutatnak? A kétárbocos tengerjáró jacht, a Talizmán és személyzete várja a kikapcsolódni vágyó felnőtteket és az izgalmakra éhes gyerekeket. Családi programnak tökéletes a balatoni barangolás, melynek során a kis kalózok élménygazdag jelmezes játék közben ismerkednek meg a víz élővilágával, kóstolnak bele a tengerészek életébe és könnyen lehet, hogy miután megfejtették a kincses térkép titkát visszatérő matróztanoncai lesznek a Talizmánnak.

  Feldobox élménykártyával: Kincskereső gyerekprogram a Kalóz-Talizmán fedélzetén 900 Ft/gyerek (25% kedvezmény)
  Érvényes: 2019. június 30-ig
  Elérhetőség, információ: 30/542-4547, www.tflotta.hu

 • Malomkő Fogadó

  Aki azt tartja magáról, hogy nagy a felfedezőkedve, és szeret szokványosnak nem mondható helyekre is elvetődni, annak kitűnő választás a nemeshanyi Malomkő Fogadó meglátogatása. A Bakony dombjainak, erdeinek ölelése, családias hangulatban, a vendégház kényelmes, csöndes szobái a malom szomszédságában, a major végtelen zöldje, a kerti kemencés sütögetés és a birtokon tartott háziállatok közelsége különleges pihenést kínálnak messze a város zajától. A fogadó közvetlen szomszédságában található Csizmadia Vízimalom, az országban egyedülálló malommúzeum, betekintést enged a korabeli molnárok hétköznapi életébe. Fejtse meg a vízimalom működésének titkait. A közeli Sümeg várat is érdemes meglátogatni, ha egyszer ilyen alkalom adódik!

  Feldobox élménykártyával: 2 főnek 2 éj, kétágyas szobában 14.400 Ft (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2019. június 30-ig
  Elérhetőség, információ: 30/602-0563, www.csizmadiavizimalom.hu

 • Szépség kezelések

  A Guinot a szépségápolásban a francia tökéletességet, a prémium kategóriát jelenti az egész világon, melynek hatékonyságát a legexkluzívabb és legkorszerűbb kozmetikai termékek, eljárások garantálják. Ilyenek például a Guinot age summum fiatalító kezelés, melyek segítenek bőrét fiatalosabbá, ragyogóbbá tenni. Aki kényeztetésre vágyik, annak a Guinot hydradermie- lift kezelést ajánljuk, ha pedig már régóta szerette volna rendbe szedni szemkörnyékét, most ezt is kedvező áron teheti meg.

  Feldobox élménykártyával: Guinot age summum, Guinot eye logic, vagy hydradermie-lift kezelések 13.160 Ft (30% kedvezmény)
  Érvényes: 2019. július 31-ig
  Elérhetőség, információ: 20/410-4374, www.kozmetikapecs.hu