• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
Feldobox Klub

Programötletek és szezonális ajánlatok partnereinknél

Szemezgessen kedvére feldobó programtippjeink közül! Sportos, kalandos, ellazulós és feltöltő programok sokszínű választéka várja Önt, akár többedmagával.

Ha talál kedvére valót tippjeink között, vegye fel a kapcsolatot partnerünkkel, és foglalja le direktben a programját, majd élvezze a jól megérdemelt kikapcsolódást! Amennyiben Ön Feldobox klubtag, jelezze ezt foglaláskor és vigye magával a programra Feldobox Kártyáját, így kedvezményben részesül.

 • Foci másképpen

  Amikor extrém sportról beszélünk, hajlamosak vagyunk halálközeli élményeket vizionálni. Most viszont egy olyan, szokványosnak semmiképpen nem mondható időtöltésről van szó, amely fárasztónak fárasztó ugyan, mégis minden perce színtiszta játék, vidámság és féktelen jókedv. A buborékfoci a világ legbiztonságosabb extrém sportja, hiszen a mezen kívül hatalmas buborék véd bennünket. Ha összeütközünk, felborulunk, annál jobb, és a látvány sem utolsó, különösen, ha UV fénnyel turbózzuk a szórakozást.  A Futballon programjaihoz ügyességre, kitartásra, humorérzékre és kíváncsiságra van szükség. A jutalom: életre szóló, fergeteges élmény.

  Feldobox élménykártyával: 8 főnek UV buborékfoci festék használattal 5.015 Ft/fő/óra (22% kedvezmény)
  Érvényes: 2018. augusztus 31-ig
  Elérhetőség, információ: 30/466-8866; www.futballon.hu

 • Horvátországi kajakozás

  A horvát tengerpart talán a legszebb egész Európában. Kristálytiszta víz, vadregényes öblök, gyönyörű strandok várják az idelátogatókat. Azoknak, akik a természet közvetlen szomszédságában szeretnének nyaralni, ideális választás. A családias hangulatú öbölből nagyszerű kirándulásokat lehet tenni a környéken. Aki a víz közelében érzi csak jól magát a nyaralás alkalmával, ő sem fog unatkozni, hiszen tengeri kajak túrák során fedezheti fel a környező öblöket és lakatlan szigeteket. Tegye próbára tájékozódási képességét, vagy evezzen a part mentén, a különleges látvány örök emlék marad. A közeli csodák felfedezésére akár egy órás túra is elegendő, de aki nem tud betelni a látvánnyal, választhatja az egész napos kajakbérlést.

  Feldobox élménykártyával: Tengeri kajak bérlés Senj városa mellett egy vagy kétszemélyes kajakok, egész napra, egy vagy akár három órára is bérelhetőek 20% kedvezménnyel.
  Érvényes: 2018. augusztus 31-ig
  Elérhetőség, információ: 30/ 250-8800; www.galathea.hu

 • Aranybánya és hegyi kristályok

  A hegység és a Zempléni Tájvédelmi Körzet ősrégi, erdős tanösvényeit bebarangolni életre szóló élmény, a telkibányai kirándulás ugyancsak felejthetetlen, és az egykor nagyhírű aranybánya megismerése is rendkívüli program. Ez csupán három lehetőség mindabból, amelyet a környék a határ innenső és túlsó oldalán kínál. A szállás ugyancsak nem mindennapi. Az Ezüstfenyő Hotel a Károlyi család csodaszép vadászkastélyaként épült, s most a lélegzetelállító természetvédelmi területen, minden kényelemmel felszerelve várja kirándulásuk és az aranybánya látogatása után hegyi kristályokkal érkező pihenésre vágyó vendégeit. Fedezze hát fel Magyarországnak ezt a páratlan vidékét és benne ezt a gyönyörű szállodát, ahol bizonyosan fáradtan hajtja majd le fejét!

  Feldobox élménykártyával: 2 főre 2 éj reggelivel, aranybánya látogatással és hegyi kristályok gyűjtésével 9.000 Ft/fő/éj (25% kedvezmény)
  Érvényes: 2018. augusztus 31-ig
  Elérhetőség, információ: 46/388-506, 30/982-0778; www.ezustfenyo.hu

 • Villányi üdülés

  A Villányi borvidéken pedig bőven akad felfedezni való… Miután kellemesen kifáradtak, a Jackfall Bormanufaktúrához térhetnek „haza” Kisjakabfalvára. Itt megismerkedhetnek a Jackfall csúcsminőséget közelítő boraival, melyekkel máshol, mint például a fővárosban, csak igen kevés – ám annál exkluzívabb – helyen találkozhatunk. A tájegység építészeti hagyományait őrző, romantikus szálláson igazi vidéki hangulat, házias ízek, és reggeli kakaskukorékolás teszik teljessé a kikapcsolódást. Az öttételes birtokválogatás borkóstolón 3 klasszikus és 2 prémium bor is kóstolható.

  Feldobox élménykártyával: 2 főnek 4 éj reggelivel és 5 tételes birtokválogatás borkóstolóval 8.255 Ft/fő/éj (25% kedvezmény)
  Érvényes: 2018. augusztus 31-ig
  Elérhetőség, információ: 20/555-1727; www.jackfall.com

 • Wellness üdülés Harkányban

  A gyógyfürdő mellett található a friss, fiatalos eleganciával berendezett új építésű hotel. Az aktív, sportos életet élő fiatalabb korosztály kedvence a fedett teniszpálya és a homokos strandröplabdapálya. A wellness részleg a teljes körű kényeztetés mellett egy meglepetéssel is szolgál: sószobájában tengeri tisztaságú levegőt szippantva különleges felüdülésben lehet részünk. Másfajta élmények várnak a szálloda falain kívül, hiszen a Villány-Siklósi történelmi borvidéken vagyunk, ahol vétek lenne kihagyni egy-egy hangulatos pince meglátogatását, így koronázva meg a harkányi kirándulást!

  Feldobox élménykártyával: 2 főre 2 éj 4 csillagos szállodában félpanzióval 14.900 Ft/fő/éj (40% kedvezmény)
  Teljes csomagajánlat
  Érvényes: 2018. augusztus 31-ig
  Elérhetőség, információ: 72/580-980, www.dravahotel.hu