• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
Feldobox Klub

Programötletek és szezonális ajánlatok partnereinknél

Szemezgessen kedvére feldobó programtippjeink közül! Sportos, kalandos, ellazulós és feltöltő programok sokszínű választéka várja Önt, akár többedmagával.

Ha talál kedvére valót tippjeink között, vegye fel a kapcsolatot partnerünkkel, és foglalja le direktben a programját, majd élvezze a jól megérdemelt kikapcsolódást! Amennyiben Ön Feldobox klubtag, jelezze ezt foglaláskor és vigye magával a programra Feldobox Kártyáját, így kedvezményben részesül.

 • Csetvei Pince

  A festői szépségű Móri borvidéken, a Vénhegy lábánál, a Hársfa utcában várja vendégeit a Csetvei Pince. A birtok egy csendes kis zsákutcában, takaros kis sváb pincék sorában foglal helyet, s ha ide tévedünk, rögtön tudjuk, hogy történelmi borvidéken járunk. Csetvei Krisztina, az ifjú, ám szakmájában rendkívül jártas, és széles látókörű borász, ma már férjével együtt vezeti a pincészetet, ahol természetesen a kiváló minőségű boroké a főszerep. A fajtaborok és fehér házasítások nagy kedvencei az egyre bővülő látogatói körnek, és ez nem is csoda. Ki ne kóstolna szívesen kiváló ezerjót, királyleánykát, olaszrizlinget, chardonnayt, szürkebarátot, vagy a gazda kedvenc házasítását, a Napholdcsillagot és a Baba Rosét.

  Feldobox élménykártyával: „Nagyfröccs” borkóstoló program 6 féle borral 4.000 Ft/fő VAGY „Superior” borkóstoló program 6 féle borral 6.000 Ft/fő (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2021. november 30-ig
  Elérhetőség, információ: 20/316-8551, 20/936-2478, www.csetveipince.hu
  A programok minimum 4 fő esetén indulnak. Előzetes időpont egyeztetés szükséges.

 • Borbély Családi Pincészet

  A Borbély Pincészet a nagyhírű borvidék egyik kiválósága, mely több díjnyertes nedűt is letett már a szomjas borbarátok asztalára. Hangulata mégis közvetlen, családias és egyszerűségében hívogató, hisz mi máson lehetne itt a hangsúly, mint az ászok érleléses, pompás borokon, a friss, házias ízeken, a páratlanul gyönyörű tájon és a közvetlen, otthonos vendéglátáson? Ön is jól érezné itt magát! Látogasson el a borkóstoló programok valamelyikére a 6, 8 és 10 tételes lehetőségek közül mindenki kedvére válogathat. Mivel 2017-ben október az Olasz Rizling hava, így egy különleges 6 tételes Prémium borkóstolóra is lehetőség nyílik ebben a hónapban. Ha haza is vinne a különleges nedűkből 3 palack vásárlása esetén már kedvezményét is érvényesítheti.

  Feldobox élménykártyával: Borkóstoló a Borbély Családi Pincészetnél pincelátogatással:
  ALAP: 5 fajta bor 2.400 Ft/fő (20% kedvezmény)
  HALADÓ: 8 fajta bor 3.600 Ft/fő (20% kedvezmény)
  MESTER: 10 fajta bor 4.800 Ft/fő (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2021. december 31-ig
  Elérhetőség, információ: 30/927-1414; www.borbelypince.hu

 • Birkás Bor- és Pálinkaház

  A nagypapám, Birkás Menyhért már 1940-ben művelt szőlőt Orgoványon. Mai napig dolgozunk a 2,5 hektáros ősi birtokon, amely területen a környékre jellemző Izsáki Arany sárfehér és Kadarka fajta található. Édesapámmal az örökölt birtokot, a hagyományoknak megfelelően alacsony művelésmódban műveljük,  Izsák  és Szabadszállás környékén próbálkozunk más fajták termesztésével is. Az ősi birtokon van egy kis tanya, melyben a nagypapa öreghordói és szőlőművelő eszközei kaptak helyet. Ezeket az eszközöket a mai napig megőríztük az utókor számára. Az izsáki területek egy részéről jól ismert fajtákat használunk, mint pl. a Cserszegi fűszerest. A talaj összetétele az orgoványi és izsáki szőlőterületek tekintetében közepes humusztartalmú kvarchomok, amely a nyári meleg napokon még a naplemente után is jól tartja a meleget és érleli a szőlőszemeket. Szabadszállás szőlőterületei viszont teljesen más termőtalajt eredményeztek számunkra. A területek nagy része agyagos homok, melyen szép tanninos vörösborokat lehet termelni. A gyümölcsös reduktív boraink és a testes színanyagban gazdag vörösboraink termesztésénél a területek megválasztása elsődleges szempont volt. Jelenleg a szőlőterületünk 8 ha termő 10 éves telepítések, a fajtaösszetétel világ és magyar fajtákból áll. A szőlő nemes növény számunkra! Gyakran sétálva a sorok között azon tűnödünk, hogy lehet ennyi élet és őserő a szőlőben, mely évszázadok alatt a gyermekünké vált! Ki ellátogat hozzánk nézze meg minden szőlősor elé rózsát ültettünk, mely az élet és erő szimbóluma!

  Feldobox élménykártyával: 2 fő részére 6 tételes borkóstoló hidegtállal 6.400 Ft (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2021.december 31-ig
  Elérhetőség, információ: 20/317-6059; www.birkasborhaz.hu

 • Szelfi Múzeum

  Látogasson el az Európában is egyedülálló Szelfi Múzeumok egyikébe! Hiszen mi másért jött volna létre egy egész múzeumnyi szelfi helyszín, ha nem másért mint, hogy belépjen ebbe a flamingókkal és unikornisokkal elvarázsolt Alice-féle csodaországba, belevesse magát a Willy Wonkát is meghazudtoló cukormedencébe, ahol egyetlen teendője van csupán: kikapcsolódni, jól érezni magát és megörökíteni ezeket a pillanatokat! A nem mindennapi installációk önmagukban kevesek, csak akkor kelnek igazi életre, ha belép ezekbe az aprócska világokba! És ha a rendelkezésre álló 90 perc nem lenne elég irány a másik Budapesti helyszín. Kétségünk sincs afelől, hogy a szürke hétköznapok egy pillanat alatt elillannak, egyre vigyázzon csupán, hogy utána ne lássa rózsaszínben a világot!

  Feldobox élménykártyával: Felnőtt belépőjegy a múzeumok egyikébe hétköznap 2.245 Ft/fő/90perc (25% kedvezmény) VAGY hétvégén 2 625 Ft/fő/90perc (25% kedvezmény)
  Érvényes: 2021. november 30-ig
  Elérhetőség, információ: www.szelfimuzeum.huinfo@szelfimuzeum.hu

 • Sóterápium

  A só az emberiség egyik legrégebbi társa a civilizáció fejlődésének során.  A rohanó XXI. században érdemes újra felfedezni a természet ősi egészségforrásait. A só jótékony hatással van a légúti és egyéb, egészségügyi problémákra. A budapesti Sóterápium sokkal több, mint egy átlagos sószoba, vagy sóbarlang. A sóterápia egyszerű folyamatát itt különböző, érdekes programok kísérik, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. A gyerekeket speciális sóhomokozó várja, só granulátummal, melynek segítségével játékosan felfrissülhetnek a legkisebbek is. A só megtisztítja a testet és lelket egyaránt, a Sóterápiumból kilépve, megerősödve, tiszta fejjel és szívvel térhetünk vissza a mindennapi, nyüzsgő életbe.

  Feldobox élménykártyával: 10 alkalmas felnőtt bérlet 9.450 Ft vagy 10 alkalmas 1 gyermek + 1 felnőtt bérlet 12.600 Ft (30% kedvezmény)
  Érvényes: 2021. november 30-ig
  Elérhetőség, információ: 20/327-3665; www.soterapium.hu

 • Gyrocopter vezetés

  A gyrocopter korunk egyik legszellemesebb repülő eszköze, mely ötvözi a helikopter, és a repülőgép  tulajdonságait. Biztonságos, és egyszerűen irányítható. A zárt utastérnek köszönhetően a repülni vágyók nincsenek kitéve az időjárás szeszélyeinek. A vendégek már rövid betanulás után akár önállóan irányíthatják a gyrocoptert, hála a megbízható szerkezetnek. Korunkban ez már nem elérhetetlen vágyakozás, bárki a levegőbe emelkedhet, és madártávlatból gyönyörködhet a panoráma szépségeiben.

  Feldobox élménykártyával: 30 perces repülés Budapest déli részén 19.000 Ft vagy 60 perces repülés Budaörs-Szentendre-Skanzen-Budaörs útvonalon 34.000 Ft (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2021. október 31-ig
  Elérhetőség, információ: 30/944-6979; 30/264-8193; www.gyro24.hu

 • Extrém helikopterezés

  Helikopteren utazni önmagában is összehasonlíthatatlan élmény, hiszen a zárt tér ellenére nem dobozban érezzük magunkat, hanem úgy, mintha egy olyan különleges, velünk együtt mozgó szerkezettel szereltek volna föl bennünket, amely lehetővé teszi, hogy szálljunk. Arra azonban biztosan nem gondolt, hogy egy helikopter legalább annyi kunsztra képes, mint egy repülő. Le lehet állítani a motorját a levegőben, ha úgy tartja kedvünk, akár függőlegesen is lebeghetünk, vagy éppen vakmerő csavarokat, flippeket hajthatunk végre. A kormányt természetesen szakavatott pilóta fogja, Önnek mindössze egy elvarázsolt szitakötővé kell átlényegülnie.

  Feldobox élménykártyával: A szárnyalás bizsergető élménye 39.950 Ft/fő (15% kedvezmény)
  Érvényes: 2020. október 31-ig
  Elérhetőség, információ: 30/932-4911, 30/942-8972; www.heliforce.hu