• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
Feldobox Klub

Programötletek és szezonális ajánlatok partnereinknél

Szemezgessen kedvére feldobó programtippjeink közül! Sportos, kalandos, ellazulós és feltöltő programok sokszínű választéka várja Önt, akár többedmagával.

Ha talál kedvére valót tippjeink között, vegye fel a kapcsolatot partnerünkkel, és foglalja le direktben a programját, majd élvezze a jól megérdemelt kikapcsolódást! Amennyiben Ön Feldobox klubtag, jelezze ezt foglaláskor és vigye magával a programra Feldobox Kártyáját, így kedvezményben részesül.

 • Borakadémia

  Ha kedve van profi borszakértővé képezni magát, most megnyílik Ön előtt egy olyan lehetőség, amely bevezeti ebbe a világba. Kóstolók, borok, szőlőfajták, ételpárosítások. És ez csak a kezdet! Ha szereti a jó borokat, és kedvet érez ahhoz, hogy profi módon foglalkozzon velük, kóstoljon bele, milyen az, amikor fokról fokra tanulhatja ennek az isteni nedűnek a történetét, tulajdonságait, ízét és jellegét. Tudjon meg mindent a borról és élvezze egy életen át, immár tudatosan!

  Feldobox élménykártyával: Középfokú borszakértő tanfolyam 53.200 Ft/fő (30% kedvezmény)
  Érvényes: 2017. november 30-ig
  Elérhetőség, információ: 30/674-7517; www.borakademia.com

 • Borbély Családi Pincészet

  A Borbély Pincészet a nagyhírű borvidék egyik kiválósága, mely több díjnyertes nedűt is letett már a szomjas borbarátok asztalára. Hangulata mégis közvetlen, családias és egyszerűségében hívogató, hisz mi máson lehetne itt a hangsúly, mint az ászok érleléses, pompás borokon, a friss, házias ízeken, a páratlanul gyönyörű tájon és a közvetlen, otthonos vendéglátáson? Ön is jól érezné itt magát! Látogasson el a borkóstoló programok valamelyikére a 6, 8 és 10 tételes lehetőségek közül mindenki kedvére válogathat. Mivel 2017-ben október az Olasz Rizling hava, így egy különleges 6 tételes Prémium borkóstolóra is lehetőség nyílik ebben a hónapban. Ha haza is vinne a különleges nedűkből 3 palack vásárlása esetén már kedvezményét is érvényesítheti.

  Feldobox élménykártyával: 3 palack bor vásárlásától 20% kedvezmény és borkóstolók:
  - 6 tételes Alap 2.400 Ft/fő
  - 8 tételes Haladó 3.200 Ft/fő
  - 10 tételes Mester 4.000 Ft/fő
  - 6 tételes különleges októberi Prémium ajánlat 4.800 Ft/fő
  Érvényes: 2017. november 30-ig
  Elérhetőség, információ: 30/927-1414; www.borbelypince.hu

 • Disznókő Szőlőbirtok és Pincészet

  Disznókő neve jól ismert azok körében, akik csak egy kicsit is érdeklődnek a borok iránt. A tokaji borvidék egyik legkiválóbb pincészete a birtokon található vaddisznófej formájú kőről kapta a nevét. Ezen a csodálatos vidéken terül el a több mint 100 hektáros szőlészet, amely finomabbnál finomabb aszúkkal és egyéb nedűkkel kényezteti a csúcsminőségre szomjas borbarátot.
  Ide várja látogatóit az a pincészet, melyet gyönyörű épületek tesznek még hívogatóbbá, többek között a feldolgozóház, mely belsőtereivel tokaji utcaképet jelenít meg. A birtokon érdemes elidőzni, hiszen a borgazdaság valamennyi látványossága bizton garantálja, hogy Disznókőn tett látogatása egyedi és mindig emlékezetes élmény marad.

  Feldobox élménykártyával: 6 tételes borkóstoló 2.625 Ft (25% kedvezmény)
  Érvényes: 2017. november 30-ig
  Elérhetőség, információ: 47/569-410; www.disznoko.hu

 • Gál Tibor Pincészet

  Gál Tibor Eger és a magyar borászat nemzetközi szinten is elismert, kiváló alakja volt. Szakértelmét Olaszországtól Dél-Afrikáig a világ számos pontján kamatoztatta, birtokának művelése maradt mindig is a legfontosabb feladat számára, ahonnan nem egy nemzetközi elismeréssel díjazott csúcsbor került ki. Ő fedezte fel először a hasonlóságot Burgundia és az Egri borvidék adottságai között, így telepített a francia vidékre jellemző fehér és vörös szőlőket, s készített belőlük csodálatos borokat. Ezeket meg is kóstolóhatja a pincészetnél vezetett borkóstolók alkalmával, vagy 8 fős társaság esetén a Szerendi Tamás  készít Önöknek különleges bor-étel párosításokat. Ha nem volt elég az élményből vigyen haza magával Gál Tibor boraiból kedvezményesen.

  Feldobox élménykártyával: 20% kedvezmény borvásárlásra, 15% kedvezmény a borvacsorára (8 főtől Fúzió ’68, Superior, Classic) és borkóstolókra:
  - 5 tételes Classic 2.550 Ft/fő
  - 7 tételes Superior 3.400 Ft/fő
  - 9 tételes Grand Superior 4.250 Ft/fő
  - 10 tételes Gál Tibor Master 5.525 Ft/fő
  Érvényes: 2017. november 30-ig
  Elérhetőség, információ: 20/852-5002; www.galtibor.hu

 • Hímesudvar Pincészet

  Tokaj-Hegyalján több, kiváló, nagy pincészet működik, ám a borvidék igazi kis ékszerek felfedezésére is lehetőséget ad. A Tokaj óvárosában - régen borkereskedők utcájaként ismert Bem utcában - található Hímesudvar is a kisebb, családi birtokok közé tartozik, boraik egyedisége, minősége megéri a látogatást. A Hímesudvar különlegesen szép és egyszerű címkéivel, palackjaival nem találkozunk a szupermarketek polcain, mivel a mindössze 3 ha nagyságú birtok egész termését helyben értékesítik. Kóstolja meg a Hímesudvar különleges késői szüretelésű „Kaleidoscope” borát! Látogasson el a pincészetbe, vagy rendelje meg on-line az alábbi linkre kattintva!

  Feldobox élménykártyával: 4+2 palack a Hímesudvar késői szüretelésű „Kaleidoscope” borából 11.960 Ft (33% kedvezmény)
  Érvényes: 2017. november 30-ig
  Elérhetőség, információ: 47/352-416; www.himesudvar.hu

 • Oroszlános Borvendéglő és Borhotel

  Az Oroszlános Borvendéglő és Borhotel Tállyán található, mely a világörökség részeként viszi hírét a tokaji borvidéknek szerte a világban. Az épületet, a 400 éves Szirmay-kúriát Hildebrandtnak, Mária Terézia főépítészének köszönhetjük, a jó borokat pedig a Szirmay birtok tőkéinek. A borvendéglő külön szót érdemel. Maga Eckart Witzigmann, az évszázad szakácsa is elégedetten dőlt hátra az itt elköltött ebéd után, pedig akkor sem került más az asztalra, csak a szokásos: friss és kiváló minőségű, saját készítésű és helyi alapanyagokból nagy szakértelemmel készített, változatos fogások. Látogasson el az Oroszlános Borvendéglőbe, melynek szárnyas tölgyfa kapuja az 1600-as évekbeli oroszlánfejes kopogtatókkal a bor és gasztronómia csodálatos világába engedi belépni!

  Feldobox élménykártyával: 20% kedvezmény a napi szobaárakból.
  Érvényes: 2017. november 30-ig
  Elérhetőség, információ: 47/598-888; www.oroszlanos.hu

 • Alföldi kikapcsolódás

  A Geréby Kúria Hotel Lajosmizse mellett, az Alföld szívében várja Önt számos programlehetőséggel. A kúriát a környék egyik nagybirtokosa, Öttömösi Geréby Gyula alapította a XIX. század végén. Ez a köztiszteletben álló földesúr csodálatos mintagazdasággá fejlesztette a majort. A kúria gyönyörű parkja, úszómedencéje, tenisz-, foci-, kosár- és röplabdapályája, valamint gazdagon felszerelt fitness-részlege csábítja Önt. És még nem beszéltünk a kúria remek, magyaros konyhájáról! Bográcsban készített gulyásleves, nyárson sült szárnyasok, malac vagy ökör, zamatos alföldi borok teszik felejthetetlenné a Geréby Kúria Hotelben töltött időt!

  Feldobox élménykártyával: 2 fő részére 2 éjszaka Tornácos hotelszobában félpanziós ellátással 42.150 Ft (25% kedvezménnyel)
  Érvényes: 2017. október 31-ig
  Elérhetőség, információ: 76/356-555; 76/356-974; 30/955-9056, www.gereby.hu

 • Soproni városnézés

  Sopron rengeteg látogatót vonz a világ minden tájáról, és kihagyhatatlan élmény a belföldi turisták számára is. Ha szabadidejét aktívan kívánja eltölteni, a Boutique Hotel Civitas és a Palatinus Szálló kiváló hely arra, hogy a mozgalmas nap után nyugodtan hajtsa álomra fejét. A program azonban nem csupán a kényelmes szálláshelyekben történő tartózkodásból áll. Válassza a soproni kikapcsolódást, és találja ki, milyen programba vetné bele magát igazán! Tűztorony, Dömötöri Cukrászda, a fertődi Esterházy-kastély, kóstolóval egybekötött látogatás a Harrer Csokoládéműhelyben, Jégverem Fogadó traktája, Ligneum Látogatóközpont interaktív kiállítása és Kultúrpresszó: a változatos színes időtöltések és életre szóló élmények Sopronban önre várnak!

  Feldobox élménykártyával: 2 főnek 2 éj, standard szoba, reggeli, városnézés 23.600 Ft (60% kedvezmény)
  Érvényes: 2017. október 31-ig
  Elérhetőség, információ: 99/523-816; www.palatinussopron.com

 • Masszázsok uraknak

  Töltődjön fel a Masculin***** Férfi Kozmetikai Szalonban egy frissítő masszázzsal! A hangulatos fényekkel megvilágított szobában kiváló alapanyagokkal kezelik Önt szakértő kezek. Az energikus gyúrás és dörzsölés hatására az izmok ellazulnak, vérellátásuk javul. Az élénkítő hatást különleges szérum használatával fokozzák. Exkluzív környezetben, különleges kényeztetésben lehet részük az uraknak, akik hajlandóak hátat fordítani a mindennapok izzasztó és testet-lelket kérgesítő próbatételeinek, és bevallják maguknak, hogy néha jól esik egy kis kényeztetés.

  Feldobox élménykártyával: 30% kedvezmény minden 60 perces és 90 perces masszázsra. Pl: 90 perces svéd vagy sport masszázs 12.250 Ft-ért.
  Érvényes: 2017. október 31-ig
  Elérhetőség, információ: 1/786-4642, 30/691-4642, www.masculin.hu

 • Csokoládé Múzeum

  Csokoládé Múzeumban rengeteg érdekes dolgot megtudhatunk Rákóczi és a csokoládé kapcsolatáról, s korhű díszletek között sétálva rádöbbenhetünk arra is, hogy nem mi voltunk az elsők, akik rajongtak a csokoládéért. A felnőttek aszúkkal és pálinkákkal színesíthetik a programot, míg a gyermekeket kiapadhatatlan csokiszökőkút, édességkészítés és kóstolás várja.

  Feldobox élménykártyával: 2 órás Praliné túra 2.390 Ft (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2017. október 31-ig
  Elérhetőség, információ: 1/401-5000; www.csokolade-muzeum.hu

 • Monster bigfoot vezetés

  A Kőkaland kalandpark Budapest szívében elrejtve fogadja a mindenre elszánt és semmitől vissza nem riadó kalandorokat. Két Monster Bigfoot várja, hogy Ön kipróbálja, milyen a roncsderbik főszereplőjével áthajtani dombokon, akadályokon, vagy beparkolni két oszlop közé. Ne riadjon vissza a másfél méteres kerekektől, ragadja meg a kormányt, és irány a terep!

  Feldobox élménykártyával: Monster NIVA Bigfoottal 3 kör 11.190 Ft, 5 kör 16.790 Ft, Monster Le Baron Cabrio 3 kör 12.790 Ft, 5 kör 19.990 Ft (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2017. október 31-ig
  Elérhetőség, információ: 20/454-4641, www.kokaland.hu/max