• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
Feldobox Klub

Programötletek és szezonális ajánlatok partnereinknél

Szemezgessen kedvére feldobó programtippjeink közül! Sportos, kalandos, ellazulós és feltöltő programok sokszínű választéka várja Önt, akár többedmagával.

Ha talál kedvére valót tippjeink között, vegye fel a kapcsolatot partnerünkkel, és foglalja le direktben a programját, majd élvezze a jól megérdemelt kikapcsolódást! Amennyiben Ön Feldobox klubtag, jelezze ezt foglaláskor és vigye magával a programra Feldobox Kártyáját, így kedvezményben részesül.

 • Örkény István Színház

  Az Örkény István Színház Budapest egyik vezető művészszínháza, repertoárjában klasszikus és kortárs előadások egyaránt szerepelnek. Most két előadást ajánlunk: Thomas Mann József és testvérei c. regényét Ascher Tamás és Gáspár Ildikó rendezésében láthatják. A Magyar hangja vagyok pedig Für Anikó lemezbemutató koncertje, ahol énekesnőként is bemutatkozik. A nézőtér 2017 őszén megújult, modern, kényelmes széksorokból élvezhetik az előadásokat.

  Feldobox élménykártyával: 20% kedvezmény személyes vásárlás esetén a következő két előadásra:
  - 2019.01.06. vasárnap 16:00 – Thomas Mann: József és testvérei
  - 2019.01.17. csütörtök 19:00 – Magyar hangja vagyok - Für Anikó lemezbemutató koncertje
  Érvényes: A fenti két előadásra
  Elérhetőség, információ: 1/267-3775; www.orkenyszinhaz.hu

 • Ursa Maior Kreatív Műhely

  Nem szükséges emberfeletti képességekkel rendelkeznünk ahhoz, hogy alkotni kezdjünk, hogy olyan dolgokat hozzunk létre, amelyek praktikusak, szépek, finom az illatuk, és nem utolsó sorban, elkészítésük örömet okoz számunkra. Az Ursa Maior Kreatív Műhely programjai igen különlegesek, van, amelyikben a közös móka, van, amelyikben a közös elmélyedés kap főszerepet. Legyen szó mézeskalács, macaron készítésről, vagy ünnepi koszorú és dekoráció készítésről, az önnek kedves workshopon megtanulhatja a módszert, és rengeteg inspirációt szerezhet kifogyhatatlan alkotási kedve mellé. Szánjon időt leendő hobbijára csodás környezetben, jókedvű társaságban, és legyenek tele mindennapjai tevékeny szórakozással!

  Feldobox élménykártyával: Mézeskalács workshop 5.200 Ft/fő (20% kedvezmény) vagy Ünnepi koszorú és dekorációs workshop 7.190 Ft/fő (20% kedvezmény) vagy Macaron készítő workshop 12.000 Ft/fő (25% kedvezmény)
  Érvényes: 2019. január 31-ig
  Elérhetőség, információ: 20/371-6318; www.ursamaior.hu

 • Pániq Szoba

  A visszaszámlálás megkezdődik. 60 perc áll rendelkezésére, hogy a vastag acélajtó zárának kattanása után kiszabaduljon valahogy a 20 cm vastag betonfalak szorításából. Nem kell egyedül maradnia ebben a szorult helyzetben, ugyanis csatlakozhatnak Önhöz barátai, hogy találékonyságukra, kreativitásukra és intelligenciájukra támaszkodva közösen oldjanak meg ötletes fejtörőket, rejtvényeket, kinyissanak számzárakat vagy trükkös ördöglakatokat… A mindenre elszánt csapattagok számos pálya között válogathatnak, melyek különböző történeteken keresztül vezetnek el a kijutáshoz. A helység minden sarka egy talány, ami közelebb vezethet ahhoz, hogy megtalálják a szabadulás kulcsát, miközben az idő egyre csak fogy.

  Feldobox élménykártyával: 3-6 fő részére szabaduló szoba hétfőtől csütörtökig 16 óráig 2.300 Ft/fő
  Érvényes: 2019. január 31-ig
  Elérhetőség, információ: 70/408-4684; www.paniqszoba.hu

 • Balta dobálás

  Mi tudjuk, mi hiányzik az életéből: a balta dobálás. Higgyen a szemének, jól olvasta. Több mint hobbi, több mint sport, ez egy igazi kaland, ahol nem csupán a felgyülemlett feszültséget vezetheti le, hanem ügyességét, figyelmét, precizitását is fejlesztheti. Ha úgy vesszük tehát, kifejezetten meditatív, és természetesen nagyon szórakoztató. De hogyan is képzeljük el a programot? Ön összetrombitálja barátait, netán a családját, s ha elhiszik, hogy a lehetőség valós, nem ment el az esze, már jöhetnek is az új élmények. Ráadásul a balta dobálás nem csupán az erőemberek elfoglaltsága. A fizikumnál többet számít a technika, amelyet igazán nem nehéz elsajátítani, így a sikerélmény hamar jön. Vágjon hát bele, ki tudja, lehet, hogy a jövő balta dobáló bajnokát üdvözölhetjük önben!

  Feldobox élménykártyával: 1-4 fő részére baltadobálás 2.445 Ft/fő/óra
  Érvényes: 2019. január 31-ig
  Elérhetőség, információ: 30/955-8587; www.baltadobalas.hu

 • Palace Hotel**** Hévíz

  Talán nincs olyan ember az országban, aki ne ismerné a hévízi gyógy-tó képét a tornyos fürdőházzal, a víztükrön lebegő, rózsaszín tavirózsákkal. A világon egyedülálló, varázslatos, gyógyító erejű termálvizéről híres tófürdőtől mindössze 200 méterre várja Önt a Palace Hotel**** Hévíz. Az impozáns megjelenésű, átriumos épület kiemelkedik a hévízi tó festői szépségű, és a főutca élettel teli környezetéből. Itt minden az Ön kikapcsolódását és feltöltődését szolgálja. A Palace elegánsan, de barátságosan berendezett szobái tágasságukkal feledtetik, hogy szállodában járunk. A hotel wellness és gyógyászati centruma elegáns, nívós környezetben kínálja Önnek a gyógyászati és sportolási lehetőségeket.

  Feldobox élménykártyával: 2 főnek 2 éjszaka kétágyas szobában, félpanzióval hétköznapokon 43.600 Ft-ért (63% kedvezmény) vagy hétvégén 51.600 Ft-ért, azaz 12.900 Ft/fő/éj (57% kedvezmény)
  Érvényes: 2018.12.21-ig és 2019.01.09-02.28. között
  Elérhetőség, információ: 83/542-140; www.palacehotelheviz.hu

 • Seende Day Spa

  Egy újjászületésnek lehet most a részese a Budapest belvárosában található szalonban. A bambusz masszázs egy olajos masszázs ahol a masszőr különböző méretű és vastagságú bambusz rudakkal végzi a kezelést. A forró kövekkel történő masszázs nemcsak jó érzés hanem bizonyítottan javítja a test vérellátását, a sejtaktivitást a bőr feszesebb lesz és visszanyeri rugalmasságát. Az ősi ayurvéda masszázs lényege, a test és lélek harmóniájának megteremtése, a betegségek megelőzése. Rendkívül relaxáló masszázs melynek a lágy könnyedség és a teljes ellazulás a célja, melyet lassú, simító mozdulatokkal ér el a masszőr. Legyen gazdagabb egy testet-lelket új életre keltő élménnyel!

  Feldobox élménykártyával: Masszázsok 20% kedvezménnyel:
  - Lávaköves masszázs (75 perc - 14.000 Ft, 90 perc - 16.400 Ft)
  - Bambusz masszázs (60 perc - 12.400 Ft, 75 perc - 14.400 Ft)
  - Ayurvéda masszázs shirodarával (75 perc - 14.800 Ft, 90 perc - 17.200 Ft)
  Érvényes: 2018. december 31-ig
  Elérhetőség, információ: 20/312-1793; www.seende.net

 • Csodák Palotája

  A Csopába akár minden nap érdemes ellátogatni, mindig tartogat valamilyen meglepetés programot az állandó attrakciók:- több, mint 250 interaktív játék, 8 tematikus egység, szabadulószobák, élményvetítések, különleges csocsók, biliárdfocik – mellett. Hétfőnként 17 órától a nagysikerű nyitott labor programja vár mindenkit. Kedd és szerda délutánonként, a szakembereké a főszerep, hogy könnyed, érthető formában beszélgessenek különböző, mindannyiunkat foglalkoztató témákról. Csütörtökönként 16 órától 50-nél több társasjáték, 27 érintőképernyős interaktív asztal, számos furfangos ördöglakat várja a játékos kedvű érdeklődőket. Hétvégenként 9-től 12 óráig pedig a Családi Csopa csodák várják a családokat, ahol egy igazi laboratóriumba van lehetőség az együttes kísérletezésre, ahol közösen érthetik meg a körülöttünk lévő világ apró mozzanatait.

  Feldobox élménykártyával: 1 fő részére havibérlet 4.320 Ft (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2018. december 31-ig
  Elérhetőség, információ: 1/814-8060; www.csopa.hu

 • Rally vezetés Sopronban

  Ha Ön bátor, kalandvágyó, és kacérkodott már a gondolattal, hogy rázna egyet a terepen, itt az idő, hogy próbát tegyen, de nem ám navigátorként, hanem a volán mögött. A vérnyomás az egekbe szökken, a légzés felgyorsul, gáz! Egy rallyautó kormánya mögött, a legnagyobb biztonságtechnikai háttér mellett, zárt pályán, profi versenyzők irányításával élheti át azt az eufóriát, amit egy ilyen gép vezetése jelent. A választás és a kormány az Öné egy BMW 325i-vel.

  Feldobox élménykártyával: 3 kör tesztvezetés BMW 325i-vel 9.600 Ft-ért (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2018. december 31-ig
  Elérhetőség, információ: 30/910-1891; www.sopronrally.hu