• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
Feldobox Klub

Programötletek és szezonális ajánlatok partnereinknél

Szemezgessen kedvére feldobó programtippjeink közül! Sportos, kalandos, ellazulós és feltöltő programok sokszínű választéka várja Önt, akár többedmagával.

Ha talál kedvére valót tippjeink között, vegye fel a kapcsolatot partnerünkkel, és foglalja le direktben a programját, majd élvezze a jól megérdemelt kikapcsolódást! Amennyiben Ön Feldobox klubtag, jelezze ezt foglaláskor és vigye magával a programra Feldobox Kártyáját, így kedvezményben részesül.

 • Central Harmony Massage Studio

  Próbáljon ki egy igazán egyedülálló masszázst, ami a testet és lelket egyaránt kényezteti. Ha mindennapi stressz, idegesség, túlfeszített munkatempó jellemzi a mindennapjait, akkor a masszázs a megfelelő segítség lehet a feszültség oldására és a nyugalom visszanyerésére. A svéd masszázs, mely a szolgáltatások alapját képezi, pihentető, mélyen ellazító kezelés. Görcsoldó hatású, csökkenti a stresszt, lazítja az izmokat, méregtelenít, javítja a közérzetet, élénkíti a vérkeringést. A masszázsok 100%-os természetességű szőlőmag-, vagy kókuszolajjal zajlanak, amelyek regenerálják a bőr sejtjeit, megelőzik a ráncok kialakulását, használatuk segít megőrizni a bőrünk fiatalságát.

  Feldobox élménykártyával: 30% kedvezmény a szalon összes masszázsára
  Érvényes: 2021. április 30-ig
  Elérhetőség, információ: 20/409-5484; www.chmassage.hu

 • MASCULIN***** Férfi Kozmetikai Szalon

  Egy férfi elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél. Egy férfi legyen nyers és ápolatlan. Ugyan kérem! Egy férfi igenis legyen ápolt, sőt legyen ideje és lehetősége legalább egyszer az életben kipróbálni, milyen az a fajta kényeztetés, amelyet idáig leginkább csak nőknek hirdettek. Aki gondolt már arra, milyen lehet az első óra a mennyországban, az jöjjön el a Masculin programjára, és ismerjen meg egy új életstílust. Ápolt kéz, újjá varázsolt lábak, ellazult izmok, megfiatalodott bőr, kipihent arc. Ennek eléréséhez minden eszköz a rendelkezésre áll. Exkluzív környezetben, különleges kényeztetésben lehet részük az uraknak, akik hajlandóak hátat fordítani a mindennapok izzasztó és testet-lelket kérgesítő próbatételeinek, és bevallják maguknak, hogy néha jól esik egy kis kényeztetés.

  Feldobox élménykártyával: 20% kedvezmény a szalon összes szolgáltatására
  Érvényes: 2021. április 30-ig
  Elérhetőség, információ: 1/786-4642, 30/691-4642; www.masculin.hu

 • Haircut Salon and More

  A megszépülés öröme vár Budapest szívében a HairCut Szalonban. Minőségi alapanyagokkal dolgozó szakemberek várják, akik tanfolyamokon, továbbképzéseken tanulják és vitatják meg a szakma legmodernebb trendjeit, technikáit és esztétikai elemeit. Akit a HairCut Szalonban vesznek kezelésbe, az szó szerint feje búbjáig megújulva, magabiztosan lép ki az utcára.

  Feldobox élménykártyával: 20% kedvezmény a szalon összes szolgáltatására
  Érvényes: 2021. április 30-ig
  Elérhetőség, információ: 70/775-4141, www.haircutsalon.hu

 • Segway túrák

  Nem fognak ügyetlenkedni azok a kezdő túrázók, akik a Mazsola túra programjában ismerkednek meg a járművel. A Bázis oktatói gondoskodnak arról, hogy már az első élmények is kicsattanóan jók legyenek, vidáman és energiával telve győzzön a túrázó a mindennapok unalmával szemben. A HSB közvetlen környezetét bemutató túra Mátrafüred centrumával ismerteti meg az érdeklődőket, a túra célja a járgány biztonságos használatának elsajátítása.

  Feldobox élménykártyával: Mátrai Mazsola segwaytúra 7.000 Ft/fő (30% kedvezmény)
  Érvényes: 2021. május 31-ig
  Elérhetőség, információ: 20/449-4444www.4evszak.hu

 • E-coaster

  Az az erdei hullámvasút. A mátrafüredi bázison tavasztól felejthetetlen túrák keretében indul be a coaster-őrület. Ez a 3 kerekű élménycsoda, egyszerre biztosítja a síelésnél megszokott szlalomélményt és a hegyikerékpáron átélhető terepélményt. Az ülve carvingozáshoz nem kell hó és felvonó sem, hisz egy 3 kw-os bitang erős villanymotor tolja felfelé és lefelé a szerkezetet, melyet jobbra és balra dőléssel lehet irányítani és akár 40-50 km/h sebességre felgyorsítani. Az E-Coaster több mint egy tricikli, hiszen úgy van kialakítva, hogy a nyeregben ülő irányításának engedelmeskedve a gravitációs pontot a kör belsejébe nyomja, ezért füves terepen szinte lebeg, erősebb talajon pedig tapad.

  Feldobox élménykártyával: E-coster Pipishegyi ragadozó túra 12.000 Ft/fő (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2021. május 31-ig
  Elérhetőség, információ: 20/449-4444; www.4evszak.hu