• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
Feldobox Klub

Programötletek és szezonális ajánlatok partnereinknél

Szemezgessen kedvére feldobó programtippjeink közül! Sportos, kalandos, ellazulós és feltöltő programok sokszínű választéka várja Önt, akár többedmagával.

Ha talál kedvére valót tippjeink között, vegye fel a kapcsolatot partnerünkkel, és foglalja le direktben a programját, majd élvezze a jól megérdemelt kikapcsolódást! Amennyiben Ön Feldobox klubtag, jelezze ezt foglaláskor és vigye magával a programra Feldobox Kártyáját, így kedvezményben részesül.

 • Ursa Maior workshopok

  Nem szükséges emberfeletti képességekkel rendelkeznünk ahhoz, hogy alkotni kezdjünk, hogy olyan dolgokat hozzunk létre, amelyek praktikusak, szépek, finom az illatuk, és nem utolsó sorban, elkészítésük örömet okoz számunkra. Az Ursa Maior Kreatív Műhely programjai igen különlegesek, van, amelyikben a közös móka, van, amelyikben a közös elmélyedés kap főszerepet. Legyen szó mézeskalács, macaron készítésről, az önnek kedves workshopon megtanulhatja a módszert, és rengeteg inspirációt szerezhet kifogyhatatlan alkotási kedve mellé. Szánjon időt leendő hobbijára csodás környezetben, jókedvű társaságban, és legyenek tele mindennapjai tevékeny szórakozással!

  Feldobox élménykártyával: Mézeskalács workshop 7.800 Ft/fő (21% kedvezmény) vagy Macaron készítő workshop 9.900.Ft/fő (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2020 január 31-ig
  Elérhetőség, információ: 20/371-6318; www.ursamaior.hu

 • Személyre szabott edzések a Normafánál

  Ki ne szeretné visszanyerni régi alakját, formába hozni magát? A Speed Workout ajánlatai között válogatva most végre mindenki megtalálhatja a neki való edzésformát, akár a kilóitól szeretne megszabadulni, akár formásabb izmokra vágyik. Bérletét felhasználhatja többféle edzésformára. Infrashape: Relaxáló fogyás, akár 1200 kalória elégetése csupán 30 perc alatt! A fekvő kerékpár biztonságos edzés akár erős túlsúllyal küzdőknek, vagy teljesen kezdőknek is, hiszen tehermentesíti a gerincet. Speedfitness: Egy 20 perces edzés akár 1,5-2 órás intenzív edzésnek felel meg. Power Plate: Forradalmi edzéstechnológia apró rezgések formájában. Másodpercenként akár 20-50 izomösszehúzódás! Személyi Edzés: személyre szóló tanácsadást kap, edzésprogram kialakítása, helyes táplálkozás… Nincs többé kifogás, cél a jó alak, vágjon hát bele!

  Feldobox élménykártyával: 10 alkalmas bérlet 40.000 Ft (27% kedvezmény) VAGY 20 alkalmas bérlet 70.000 Ft (30% kedvezmény)
  Érvényes: 2020. január 31-ig
  Elérhetőség, információ: 30/972-2612; Kedvezmény online igénybevétele

 • Takler Kúria

  A szekszárdi borvidék leghíresebb pincészete a Takler Borbirtok. Nem is csoda, hiszen a család Mária Terézia óta szőlészkedéssel foglalkozik, magas szinten. Takler Ferenc és két fia világfajtákkal, tájjellegű vörösborokkal és üdítő rosékkal foglal helyet a magyar borászat élmezőnyében, immár hosszú évtizedek óta. A Takler Borbirtok borkóstolói mindig meghatározó élményt jelentenek a résztvevőknek, és a vendégeknek nehezükre esik elhagyni ezt a csodaszép birtokot. A szekszárdi tájak, a Gemenci erdő vadregényes útvonalai mind maradásra hívnak. Töltsön hát el két éjszakát a hangulatos és gyönyörű helyen, és ne siessen, hiszen a bor, a táj és az élmények csak önt marasztalják.

  Feldobox élménykártyával: 2 éjszaka 2 fő részére reggelivel franciaágyas vagy Kétágyas emeleti illetve kétágyas tetőtéri superior szobában hétköznap 36.480 Ft (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2020. január 31-ig
  Elérhetőség, információ: 74/311-961, 20/429-2430; www.takler.com

 • Szelfi Múzeum

  Ha készített már szelfit akkor azért, de ha esetleg még nem vagy csak titokban, akkor pedig azért kell ellátogatnia az Európában is egyedülálló Szelfi Múzeumba! Hiszen mi másért jött volna létre egy egész múzeumnyi szelfi helyszín, ha nem másért mint, hogy belépjen ebbe a flamingókkal és unikornisokkal elvarázsolt Alice-féle csodaországba, belevesse magát a Willy Wonkát is meghazudtoló cukormedencébe, ahol egyetlen teendője van csupán: kikapcsolódni, jól érezni magát és megörökíteni ezeket a pillanatokat! A nem mindennapi installációk két szinten, 400 m2-en, ráadásul 11 különböző, tematikus szobában kerültek kialakításra, önmagukban azonban kevesek, csak akkor kelnek igazi életre, ha belép ezekbe az aprócska világokba!

  Feldobox élménykártyával: 1 fő részére 90 perces múzeumi belépő 2.390 Ft (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2019. december 31-ig
  Elérhetőség, információ: 30/151-8087; www.szelfimuzeum.hu

 • Paintball a barlangban

  Itt van az alkalom, hogy harcba induljon legjobb barátaival - vagy épp titkolt ellenségeivel. Játék közben a külvilág garantáltan megszűnik. Csak az számít, hogy megszerezzék az ellenfél zászlaját, elfoglalják a területét, vagy épségben kijuttassanak valakit az ellenséges zónából. A védőruhát és a fegyvereket festékgolyókkal a Paintball.hu csapata biztosítja, Önnek mindössze egy kis adrenalint és harci kedvet kell beleadni, hogy az élmény teljesen magával ragadja.

  Feldobox élménykártyával: 4 órás pályabérlet felszereléssel, 400 golyóval 6.375 Ft/fő (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2019. december 31-ig
  Elérhetőség, információ: 20/946-2767; 30/931-3637; 1/216-8313; www.paintball.hu

 • Palace Hotel Hévíz

  Talán nincs olyan ember az országban, aki ne ismerné a hévízi gyógy-tó képét a tornyos fürdőházzal, a víztükrön lebegő, rózsaszín tavirózsákkal. A világon egyedülálló, varázslatos, gyógyító erejű termálvizéről híres tófürdőtől mindössze 200 méterre várja Önt a Palace Hotel**** Hévíz. Az impozáns megjelenésű, átriumos épület kiemelkedik a hévízi tó festői szépségű, és a főutca élettel teli környezetéből. Itt minden az Ön kikapcsolódását és feltöltődését szolgálja. A Palace elegánsan, de barátságosan berendezett szobái tágasságukkal feledtetik, hogy szállodában járunk. A hotel wellness és gyógyászati centruma elegáns, nívós környezetben kínálja Önnek a gyógyászati és sportolási lehetőségeket.

  Feldobox élménykártyával: 2 főnek 2 éj kétágyas szobában, félpanzióval hétköznapokon 44.900 Ft (31% kedvezmény) vagy hétvégén 54.900 Ft (28% kedvezmény)
  Érvényes: 2020. február 29-ig
  Elérhetőség, információ: 83/542-140; www.palacehotelheviz.hu