• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
Feldobox Klub

Programötletek és szezonális ajánlatok partnereinknél

Szemezgessen kedvére feldobó programtippjeink közül! Sportos, kalandos, ellazulós és feltöltő programok sokszínű választéka várja Önt, akár többedmagával.

Ha talál kedvére valót tippjeink között, vegye fel a kapcsolatot partnerünkkel, és foglalja le direktben a programját, majd élvezze a jól megérdemelt kikapcsolódást! Amennyiben Ön Feldobox klubtag, jelezze ezt foglaláskor és vigye magával a programra Feldobox Kártyáját, így kedvezményben részesül.

 • Birkás Bor- és Pálinkaház

  Talán már kóstolt egy-egy tételt a Birkás Bor- és Pálinkaház kínálatából. Érdemes ezeket a kiváló borokat közelebbről is szemügyre venni, ezért arra bátorítjuk, hogy látogasson el személyesen a Birkás Pincészetbe. A birtok szinte az ország kellős közepén fekszik, s tőkéi igencsak meghálálják mindazt a szeretet és gondoskodást, amelyet jó gazdáitól kaptak az elmúlt negyven évben és kapnak ma is. Bizonyosodjon meg arról is, hogy még a legjobb borhoz is hozzáad valamit, ha zavartalan nyugalomban, szép környezetben, sőt a termőhelyen kóstoljuk. Vegyen hát részt egy páratlan borkóstolón, ahol a kiváló nedűket olyan különlegességekkel kísérheti, mint a birkapörkölt, a tejespite, egy fantasztikus sajtválogatás, vagy a környék gazdag és kiváló minőségű állatállományának köszönhető paraszttál.

  Feldobox élménykártyával: 10 féle Prémium Birkás bor kóstolója 3.400 Ft/fő (21% kedvezmény)
  Érvényes: 2019. november 30-ig
  Elérhetőség, információ: 20/317-6059; www.birkasborhaz.hu

 • Csetvei Pince

  A festői szépségű Móri borvidéken, a Vénhegy lábánál, a Hársfa utcában várja vendégeit a Csetvei Pince. A birtok egy csendes kis zsákutcában, takaros kis sváb pincék sorában foglal helyet, s ha ide tévedünk, rögtön tudjuk, hogy történelmi borvidéken járunk. Csetvei Krisztina, az ifjú, ám szakmájában rendkívül jártas, és széles látókörű borász, ma már férjével együtt vezeti a pincészetet, ahol természetesen a kiváló minőségű boroké a főszerep. A fajtaborok és fehér házasítások nagy kedvencei az egyre bővülő látogatói körnek, és ez nem is csoda. Ki ne kóstolna szívesen kiváló ezerjót, királyleánykát, olaszrizlinget, chardonnayt, szürkebarátot, vagy a gazda kedvenc házasítását, a Napholdcsillagot és a Baba Rosét.

  Feldobox élménykártyával: „Nagyfröccs” borkóstoló program 6 féle borral 4.000 Ft/fő VAGY „Superior” borkóstoló program 6 féle borral 6.000 Ft/fő VAGY “Hosszúlépés” borkóstoló program 9 féle borral 5.600 Ft/fő (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2019. november 30-ig
  Elérhetőség, információ: 20/316-8551, 20/936-2478, www.csetveipince.hu

 • Borbély Családi Pincészet

  A Borbély Pincészet a nagyhírű borvidék egyik kiválósága, mely több díjnyertes nedűt is letett már a szomjas borbarátok asztalára. Hangulata mégis közvetlen, családias és egyszerűségében hívogató, hisz mi máson lehetne itt a hangsúly, mint az ászok érleléses, pompás borokon, a friss, házias ízeken, a páratlanul gyönyörű tájon és a közvetlen, otthonos vendéglátáson? Ön is jól érezné itt magát! Látogasson el a borkóstoló programok valamelyikére a 6, 8 és 10 tételes lehetőségek közül mindenki kedvére válogathat. Mivel 2017-ben október az Olasz Rizling hava, így egy különleges 6 tételes Prémium borkóstolóra is lehetőség nyílik ebben a hónapban. Ha haza is vinne a különleges nedűkből 3 palack vásárlása esetén már kedvezményét is érvényesítheti.

  Feldobox élménykártyával: 3 palack bor vásárlásától 20% kedvezmény és kedvezményes borkóstolók:
  - 6 tételes Alap 2.400 Ft/fő
  - 8 tételes Haladó 3.200 Ft/fő
  - 10 tételes Mester 4.000 Ft/fő
  - 6 tételes különleges októberi Prémium ajánlat 4.800 Ft/fő
  Érvényes: 2019. november 30-ig
  Elérhetőség, információ: 30/927-1414; www.borbelypince.hu

 • Monster bigfoot vezetés

  Kalandra vágyik, de nem a világ végén? Levezetné a feszültséget? Legszívesebben beülne egy hatalmas járműbe, és azzal zúzna végig mindenen? A Kőkaland kalandpark Budapest szívében elrejtve fogadja a mindenre elszánt és semmitől vissza nem riadó kalandorokat. Óriási Monster Bigfoot várja, hogy Ön kipróbálja, milyen a roncsderbik főszereplőjével áthajtani dombokon, akadályokon, vagy beparkolni két oszlop közé. Ne riadjon vissza a másfél méteres kerekektől, ragadja meg a kormányt, és irány a terep! Vezesse le, ami a lelkét nyomja!

  Feldobox élménykártyával: Chrysler LeBaron Cabrio 3 kör 12.790 Ft, 5 kör 19.990 Ft (25% kedvezmény)
  Érvényes: 2019. november 15-ig
  Elérhetőség, információ: 20/454-4641, www.kokaland.hu

 • Aronia SPA

  Térjen be az Aronia Spa-ba, és ajándékozza meg magát a nyugalom, a luxus és a megszépülés idejével! A wellness központ a Duna partján az Aquincum Hotel Budapestben található, ahol arcát ragyogás, testét ellazulás, lelkét pedig feltöltődés várja. A teljes kikapcsolódáshoz szakértő masszőrök keze alatt lazulhat el, és nyugtathatja meg testét-lelkét, oldva a szorongást és a stresszt. Az Aronia Spa kezeléseinek fő célja a szépség és a jó közérzet megőrzése. A spa részleg használatával tegye teljessé az élvezetet. Semmi nem olyan üdítő, mint eltölteni egy napot ebben a nyugodt környezetben, ahol saját bőrén tapasztalhatja meg a termálvizek gyógyító és jótékony hatását. Most 20% kedvezményt is adunk, hogy az eltöltött nap még tökéletesebb legyen.

  Feldobox élménykártyával: Minden 50-60-70 perces masszázs és testkezelés, valamint arckezelés, és a a Spa belépőjegyek árából 20% kedvezmény.(kivéve thai masszázs) Bejelentkezés szükséges.
  Érvényes: 2019. október 31-ig
  Elérhetőség, információ: 1/436-4130; www.aquincumhotel.com

 • Csokoládé Múzeum

  Legyen tej-, ét-, fűszeres- vagy chilis, a csokoládé az édességek királya! Olyan felfedezésre és egyben időutazásra hívjuk, ahol egy csésze fenséges forró csokoládé kortyolgatása közben kiderül, hogy Cortez kapitány hogyan lelt rá erre a mennyei eledelre és a különböző századokban milyen cukormázas köntösben kínálták fel az erre érdemes közönségnek. Csokoládé Múzeumban rengeteg érdekes dolgot megtudhatunk Rákóczi és a csokoládé kapcsolatáról, s korhű díszletek között sétálva rádöbbenhetünk arra is, hogy nem mi voltunk az elsők, akik rajongtak a csokoládéért. A felnőttek aszúkkal és pálinkákkal színesíthetik a programot, míg a gyermekeket kiapadhatatlan csokiszökőkút, édességkészítés és kóstolás vár.

  Feldobox élménykártyával: 2 órás Praliné túra 2.390 Ft/fő vagy 2,5 órás Fejedelmi túra 3.590 Ft/fő (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2019. október 31-ig
  Elérhetőség, információ: 1/401-5000; www.csokolade-muzeum.hu

 • Soproni városnézés

  Sopron rengeteg látogatót vonz a világ minden tájáról, és kihagyhatatlan élmény a belföldi turisták számára is. Ha szabadidejét aktívan kívánja eltölteni, a Boutique Hotel Civitas és a Palatinus Szálló kiváló hely arra, hogy a mozgalmas nap után nyugodtan hajtsa álomra fejét. A program azonban nem csupán a kényelmes szálláshelyekben történő tartózkodásból áll. Válassza a soproni kikapcsolódást, és találja ki, milyen programba vetné bele magát igazán! Tűztorony, Dömötöri Cukrászda, Esterházy-kastély Fertődön, Harrer Csokoládéműhely látogatása kóstolóval, Jégverem Fogadó traktája: a változatos színes időtöltések és életre szóló élmények Sopronban önre várnak!

  Feldobox élménykártyával: 2 főnek 2 éj, standard szoba, reggeli és városnézés 23.600 Ft (60% kedvezmény)
  Érvényes: 2019. október 31-ig
  Elérhetőség, információ: 99/523-816; www.palatinussopron.com

 • Wellness üdülés Harkányban

  A gyógyfürdő mellett található a friss, fiatalos eleganciával berendezett új építésű hotel. Az aktív, sportos életet élő fiatalabb korosztály kedvence a fedett teniszpálya és a homokos strandröplabdapálya. A wellness részleg a teljes körű kényeztetés mellett egy meglepetéssel is szolgál: sószobájában tengeri tisztaságú levegőt szippantva különleges felüdülésben lehet részünk. Másfajta élmények várnak a szálloda falain kívül, hiszen a Villány-Siklósi történelmi borvidéken vagyunk, ahol vétek lenne kihagyni egy-egy hangulatos pince meglátogatását, így koronázva meg a harkányi kirándulást!

  Feldobox élménykártyával: 2 főre 2 éj 4 csillagos szállodában félpanzióval 14.900 Ft/fő/éj (40% kedvezmény)
  Teljes csomag
  Érvényes: 2019. október 31-ig
  Elérhetőség, információ: 72/580-980, www.dravahotel.hu