• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
Feldobox Klub

Programötletek és szezonális ajánlatok partnereinknél

Szemezgessen kedvére feldobó programtippjeink közül! Sportos, kalandos, ellazulós és feltöltő programok sokszínű választéka várja Önt, akár többedmagával.

Ha talál kedvére valót tippjeink között, vegye fel a kapcsolatot partnerünkkel, és foglalja le direktben a programját, majd élvezze a jól megérdemelt kikapcsolódást! Amennyiben Ön Feldobox klubtag, jelezze ezt foglaláskor és vigye magával a programra Feldobox Kártyáját, így kedvezményben részesül.

 • Sankalpa Jógastúdió

  Budapesten sok olyan hely van, ahol jógázni lehet, de a Sankalpa Jógastúdió különleges hangulata már a belépéskor magával ragadja az embert. Az atmoszférához hozzájárulnak az egyedi készítésű fa bútorok, a tér otthonos kialakítása, a barátságos, profi és elhivatott oktatók, valamint az ide járó vendégek, akik jógázás után egy csésze tea mellett osztják meg egymással tapasztalataikat. A 7 különböző típusú jógaóra közül mindenki kiválaszthatja, melyik passzol leginkább alkatához, lelkivilágához, mi segíti legjobban céljai elérésében. Aki ide belép a belvárosi forgatagból, az a nyugalom és béke szigetén érezheti magát.

  Feldobox élménykártyával: 8 alkalmas bérlet 8.400 Ft/fő (30% kedvezmény)
  Érvényes: 2018. január 31-ig
  Elérhetőség, információ: 20/931-6817; www.sankalpa.hu

 • Artpole Buda Studio

  Ön is szeretne vonzó és magabiztos lenni úgy, hogy unalmas edzőtermek helyett szórakozva, élvezettel dolgoztassa izomcsoportjait? Most olyan mozgásformákkal ismerkedhet meg, amelyek által nem csupán feszes és ellenállhatatlan formát nyerhet, hanem mozgása és egész lénye, kisugárzása is átalakul. A rúdtánc tanfolyam során, a művészeti kivitelen, valamint a táncos-balettos elemek és az erőnlétet, állóképességet és alakformálást szolgáló módszerek kombinációján van a hangsúly. Emellett természetesen más, harmonikus mozgást és a feszes izmok előcsalogatását segítő edzéseken is részt vehet: kipróbálhatja magát az aerial hoop, aerial silk, a balett és a streching területén is, és eldöntheti, melyik szórakoztató sport válik ezek után a szenvedélyévé.

  Feldobox élménykártyával: 10 alkalmas bérlet 13.200 Ft/fő (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2018. január 31-ig
  Elérhetőség, információ: 30/950-5083; www.budastudio.artpole.hu

 • Dobogókő Jurta szállás

  Dobogókő a Visegrádi – hegység legmagasabb pontja. A Budapesthez közeli, mégis varázslatosan nyugodt természeti környezetben található hegy nem csak földrajzi adottságai miatt kitüntetett hely Magyarország térképén. Ez a gyönyörű táj varázslatos szellemiséggel rendelkezik, ami rögtön megérinti az idelátogatókat. Jurtában megszállni nem csak kaland, de szellemi élmény is, hiszen évezredek bölcsessége összegződik ebben a hagyományos térben. Lehet a Ferenczy – szikla mellett csendben figyelni a tájra és önmagunkra, de ha valaki inkább az aktív pihenést részesíti előnyben, számos túraútvonal között válogathat. Bárhogyan is töltjük az időnket Dobogókőn, testben és lélekben gazdagabban térünk haza.

  Feldobox élménykártyával: 2 főnek 2 éj jurtaszállásban félpanziós ellátással hétköznapokon 12.500 Ft/fő (30% kedvezmény)
  Érvényes: 2018. január 31-ig
  Elérhetőség, információ: 30/439-1476; www.dobogokojurta.hu

 • Aqua-fitness, víziaerobic

  A víziaerobic a harmóniát és a dinamizmust egyesíti magában: a könnyed mozgás, a víz ősi, éltető ereje, az egészség frissessége és a szabadság lendülete egyesülnek benne. Leginkább talán a tánchoz vagy a delfinek játékához hasonlíthatnánk. Csobbanjon Ön is a vízbe, engedje át magát a könnyedség érzésének, és élvezze, ahogyan teste kecsesen, a víz rejtett erejével csodás összhangban mozdul a zene ritmusára. A víziaerobic, amilyen egyszerű, könnyű és természetes mozgás, olyan hatékony is, ha a kondícióról vagy a szép alak megőrzéséről van szó. Kortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánlható, aki szereti a vizet, hiszen még úszni sem kell tudni hozzá. Próbálja ki a mozgás e könnyed műfaját, ahol szórakozás, egészség és szépülés egyszerre vár Önre!

  Feldobox élménykártyával: 8 alkalmas bérlet 12.800 Ft/fő (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2018. január 31-ig
  Elérhetőség, információ: 30/910-8754

 • Paintball csata

  Itt van az alkalom, hogy harcba induljon legjobb barátaival - vagy épp titkolt ellenségeivel. Játék közben a külvilág garantáltan megszűnik. Csak az számít, hogy megszerezzék az ellenfél zászlaját, elfoglalják a területét, vagy épségben kijuttassanak valakit az ellenséges zónából. A védőruhát és a fegyvereket festékgolyókkal a Paintball.hu csapata biztosítja, Önnek mindössze egy kis adrenalint és harci kedvet kell beleadni, hogy az élmény teljesen magával ragadja.

  Feldobox élménykártyával: 4 órás pályabérlet felszereléssel, 400 golyóval 4.900 Ft/fő (30% kedvezmény)
  Érvényes: 2018. január 31-ig
  Elérhetőség, információ: 20/946-2767; 30/931-3637; 1/216-8313; www.paintball.hu

 • Palace Hotel**** Hévíz

  Talán nincs olyan ember az országban, aki ne ismerné a hévízi gyógy-tó képét a tornyos fürdőházzal, a víztükrön lebegő, rózsaszín tavirózsákkal. A világon egyedülálló, varázslatos, gyógyító erejű termálvizéről híres tófürdőtől mindössze 200 méterre várja Önt a Palace Hotel**** Hévíz. Az impozáns megjelenésű, átriumos épület kiemelkedik a hévízi tó festői szépségű, és a főutca élettel teli környezetéből. Itt minden az Ön kikapcsolódását és feltöltődését szolgálja. A Palace elegánsan, de barátságosan berendezett szobái tágasságukkal feledtetik, hogy szállodában járunk. A hotel wellness és gyógyászati centruma elegáns, nívós környezetben kínálja Önnek a gyógyászati és sportolási lehetőségeket.

  Feldobox élménykártyával: 2 főnek 2 éjszaka kétágyas szobában, félpanzióval hétköznapokon 43.600 Ft-ért (31% kedvezmény) vagy hétvégén 51.600 Ft-ért, azaz 12.900 Ft/fő/éj (28% kedvezmény)
  Érvényes: 2018. január 31-ig
  Elérhetőség, információ: 83/542-140 ; www.palacehotelheviz.hu