• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ

Céges ajándék tapasztalatok

 • NN Biztosító Zrt., Hársfalvi-Tóth Krisztina, HR Business Partner (2021)

  "A Feldobox élményajándékokat már több éve használjuk munkatársaink jutalmazásához, mivel széles választási lehetőséget adhatunk nekik a szabadidős kikapcsolódások terén. Mindig öröm a választás, nincs tévedés, mindenki megtalálja a hozzá illő programot a kínálatból."

 • BENU Magyarország Zrt., Kató Dániel, Online Marketing Manager (2022)

  "A Feldobox ajándékkártyát egy hírlevél feliratkozásra buzdító BENU Magyarország Zrt. által szervezett nyereményjátékunkba főnyereményként használtuk fel. A kampány során sikeresen tudtuk növelni adatbázisunkat, ami hosszú távon tudja segíteni a sikeres marketing kommunikációt. Az ügyintézés és ajándékkártya kézbesítés digitális formában is megoldható, így a nyertes is boldogan tudta felhasználni nyereményét. A kártyát, nyereményként felhasználva először használtuk, de biztos, hogy a jövőben is még igénybe fogjuk venni."

 • Generali Biztosító Zrt., Czakó Norbert, HR teamvezető (2019)

  "Ez a széles élményajándék kínálat, ami a Feldobox csomagokkal adható, évek óta bevált ajándék nálunk, nem csak saját munkatársaink, de ügyfeleink részére is. Szívesen adjuk őket, hiszen tudjuk, hogy mindenki tud majd belőle választani és a felhasználásra is jut elég idő. Nincs semmi előre lefoglalva, mindent a megajándékozott dönthet el, így nekünk a beszerzés igazán gördülékeny és kötöttségektől mentes."

 • SW Térkő promóció, SW Umwelttechnik Magyarország Kft. (2022)

  "2022-es promóciós kampányunk keretei között úgy döntöttünk, hogy ügyfeleinket, amennyiben 120m2 feletti mennyiséget vásárolnak térköveinkből 38.000 Ft értékű Feldobox élmény ajándékutalvánnyal lepjük meg. Az élmény utalványok rugalmasan beválthatók utazásra, gasztronómiai élményekre vagy akár wellness programra is, így az ajándék változatos és személyre szabható is egyben."

 • Human Telex Kft., Barta Diána, Account Manager, Felix márkának (2019)

  "Maximálisan elégedettek vagyunk az FDB Kft-vel, nagyon szeretünk velük együttműködni. Szuper, hogy mindig gyorsan és segítőkészen reagálnak, illetve rugalmasan kezelik kéréseinket. A gyártási folyamatok is nagyon gyorsan mennek. Mindenképpen szeretnénk a jövőben is velük dolgozni."

 • Corinthia Grand Hotel*****, Dömötör Réka, HR Director (2010)

  "Karácsonyi ajándékként Feldobox-ot adtunk alkalmazottainknak. Mindenki eldönthette, hogy Kaland vagy Kényeztetés dobozt szeretne. Ez a rugalmas megoldás nagyon tetszett az embereknek."

 • Graphisoft SE, Réffi Veronika, HR Generalist (2020)

  "Az FDB kft-vel mindig öröm együtt dolgozni. Általuk változatos jutalmakat biztosíthatunk a munkatársainknak, mindezt úgy, hogy a kapcsolattartónk a lehető legkedvesebb és bármilyen kérdéssel rövid időn belül segít."

 • Coty Hungary Kft., Kovács Ildikó, adidas Brand Manager (2009)

  "A Feldobox Kaland csomagja segít megvalósítani az aktív életstílust, melyet az adidas kozmetikumok képviselnek, így nagyszerű ajándéknak bizonyult 2008-os áruházi promóciónkhoz."

 • Vaillant Saunier Duval Kft, Govrik Klára, Márkaigazgató (2016)

  "A Feldobox-al 2010-óta dolgozunk együtt, sikeres együttműködésünk bizonyítéka, egy máig is eredményesen működő, szerelő partnereinknek szóló ösztönző program. A Feldobox csapatát csak pozitív jelzőkkel tudjuk illetni, profi csapatuk az ajándékok kezelése mellett, elősegítette programunk kialakítását és folyamatos fejlesztését. Összességében a Feldobox egy olyan testre szabott megoldást dolgozott ki számunkra, melynek eredményeként egy valóban innovatív és a piacon egyedülálló ösztönző program és ajándék katalógus jöhetett létre. "

 • Balluff-Elektronika Kft., Szável Krisztián, HR vezető (2019)

  "2018-ban rendeltünk először Feldobox Kaland élményajándékot dolgozóinknak, akiket a nálunk töltött évek munkájáért szerettünk volna megjutalmazni. Ez az egyik legtöbb programot tartalmazó élményajándék a Feldobox kínálatában, amiben úgy gondoltuk mindenki megtalálja majd a hozzá legközelebb álló élményt. Mivel ünnepélyes keretek között kerültek átadásra, így a cég arculatára szabva lett tökéletes az ajándék, melyhez szintén az FDB Kft – grafikusunk bevonásával – kínálta nekünk a megoldást! A kivitelezés igényes, a programkínálat széles és az ajándék tényleg mindenkinek örömet okozott. Az elmúlt év sikere után az idei évben is tervezünk Feldobox élményeket adni kollégáink számára."

 • EQ Marketing Kft., Varga Katalin, Ügyvezető, L'Oréal márkának (2007)

  "Én Világ Zamatai dobozokat ajándékoztam az ügyfeleimnek, sőt, magánszemélyként is vettem Karácsonyra. Úgy gondolom, jobb a választást az emberekre hagyni, mint rájuk erőltetni valamit. Idén már ügyfeleim kampányaiban is használni fogom."

 • Grandvision Hungary Kft., Rácz Viktória, HR Business Partner (2020)

  "A Feldobox csomagok közül sokszor rendeljük a Wellness Üdülés csomagot, mert ezzel igazán exkluzív meglepetést adhatunk a nálunk dolgozó kollégáink részére. Fontos számunkra, hogy munkatársaink kipihenten és feltöltődve térjenek vissza egy-egy szabadság után, mi pedig örömmel járulunk ehhez hozzá Feldobox élményajándékokkal. Jó szívvel ajánljuk a FDB-t, mint partnercéget azoknak a szervezeteknek, akik széles élményajándék választékból, gyors és segítőkész kiszolgálás mellett, szeretnének egyénre szabott törődést ajándékozni munkatársaiknak vagy partnereiknek."

Céges ügyfeleinknek személyre szabott megoldásokat dolgozunk ki a célok és a büdzsé függvényében.

Hívjon bennünket vagy küldjön emailt, és cégére szabott ajánlatot készítünk Önnek!