• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ

Céges ajándék tapasztalatok

 • Coty Hungary Kft., Kovács Ildikó, adidas Brand Manager (2007)

  "A Feldobox Kaland csomagja segít megvalósítani az aktív életstílust, melyet az adidas kozmetikumok képviselnek, így nagyszerű ajándéknak bizonyult 2007-es áruházi promóciónkhoz."

 • Corinthia Grand Hotel*****, Dömötör Réka, HR Director, (2010)

  "Karácsonyi ajándékként Feldobox-ot adtunk alkalmazottainknak. Mindenki eldönthette, hogy Kalandra Fel! vagy Kényeztetés dobozt szeretne. Ez a rugalmas megoldás nagyon tetszett az embereknek."

 • Vaillant Saunier Duval Kft, Govrik Klára, Márkaigazgató (2012)

  "A Feldobox-al 2010-óta dolgozunk együtt, sikeres együttműködésünk bizonyítéka, egy máig is eredményesen működő, szerelő partnereinknek szóló ösztönző program. A Feldobox csapatát csak pozitív jelzőkkel tudjuk illetni, profi csapatuk az ajándékok kezelése mellett, elősegítette programunk kialakítását és folyamatos fejlesztését. Összességében a Feldobox egy olyan testre szabott megoldást dolgozott ki számunkra, melynek eredményeként egy valóban innovatív és a piacon egyedülálló ösztönző program és ajándék katalógus jöhetett létre. Az együttműködést a jövőben is folytatjuk, bízva abban, hogy partnereinknek 2012-ben és 2013-ban is "Élményekben gazdag" évük lesz! "

 • EQ Marketing Kft., Varga Katalin, Ügyvezető (2007)

  "Én Világ Zamatai dobozokat ajándékoztam az ügyfeleimnek, sőt, magánszemélyként is vettem Karácsonyra. Úgy gondolom, jobb a választást az emberekre hagyni, mint rájuk erőltetni valamit. Idén már ügyfeleim kampányaiban is használni fogom."

Céges ügyfeleinknek személyre szabott megoldásokat dolgozunk ki a célok és a büdzsé függvényében.

Hívjon bennünket vagy küldjön emailt, és cégére szabott ajánlatot készítünk Önnek!