• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ

Céges ajándék tapasztalatok

 • NN Biztosító Zrt., Hársfalvi-Tóth Krisztina, HR Business Partner (2021)

  "A Feldobox élményajándékokat már több éve használjuk munkatársaink jutalmazásához, mivel széles választási lehetőséget adhatunk nekik a szabadidős kikapcsolódások terén. Mindig öröm a választás, nincs tévedés, mindenki megtalálja a hozzá illő programot a kínálatból."

 • Generali Biztosító Zrt., Czakó Norbert, HR teamvezető (2019)

  "Ez a széles élményajándék kínálat, ami a Feldobox csomagokkal adható, évek óta bevált ajándék nálunk, nem csak saját munkatársaink, de ügyfeleink részére is. Szívesen adjuk őket, hiszen tudjuk, hogy mindenki tud majd belőle választani és a felhasználásra is jut elég idő. Nincs semmi előre lefoglalva, mindent a megajándékozott dönthet el, így nekünk a beszerzés igazán gördülékeny és kötöttségektől mentes."

 • Human Telex Kft., Barta Diána, Account Manager, Felix márkának (2019)

  "Maximálisan elégedettek vagyunk az FDB Kft-vel, nagyon szeretünk velük együttműködni. Szuper, hogy mindig gyorsan és segítőkészen reagálnak, illetve rugalmasan kezelik kéréseinket. A gyártási folyamatok is nagyon gyorsan mennek. Mindenképpen szeretnénk a jövőben is velük dolgozni."

 • Corinthia Grand Hotel*****, Dömötör Réka, HR Director (2010)

  "Karácsonyi ajándékként Feldobox-ot adtunk alkalmazottainknak. Mindenki eldönthette, hogy Kaland vagy Kényeztetés dobozt szeretne. Ez a rugalmas megoldás nagyon tetszett az embereknek."

 • Graphisoft SE, Réffi Veronika, HR Generalist (2020)

  "Az FDB kft-vel mindig öröm együtt dolgozni. Általuk változatos jutalmakat biztosíthatunk a munkatársainknak, mindezt úgy, hogy a kapcsolattartónk a lehető legkedvesebb és bármilyen kérdéssel rövid időn belül segít."

 • Coty Hungary Kft., Kovács Ildikó, adidas Brand Manager (2009)

  "A Feldobox Kaland csomagja segít megvalósítani az aktív életstílust, melyet az adidas kozmetikumok képviselnek, így nagyszerű ajándéknak bizonyult 2008-os áruházi promóciónkhoz."

 • Vaillant Saunier Duval Kft, Govrik Klára, Márkaigazgató (2016)

  "A Feldobox-al 2010-óta dolgozunk együtt, sikeres együttműködésünk bizonyítéka, egy máig is eredményesen működő, szerelő partnereinknek szóló ösztönző program. A Feldobox csapatát csak pozitív jelzőkkel tudjuk illetni, profi csapatuk az ajándékok kezelése mellett, elősegítette programunk kialakítását és folyamatos fejlesztését. Összességében a Feldobox egy olyan testre szabott megoldást dolgozott ki számunkra, melynek eredményeként egy valóban innovatív és a piacon egyedülálló ösztönző program és ajándék katalógus jöhetett létre. "

 • Balluff-Elektronika Kft., Szável Krisztián, HR vezető (2019)

  "2018-ban rendeltünk először Feldobox Kaland élményajándékot dolgozóinknak, akiket a nálunk töltött évek munkájáért szerettünk volna megjutalmazni. Ez az egyik legtöbb programot tartalmazó élményajándék a Feldobox kínálatában, amiben úgy gondoltuk mindenki megtalálja majd a hozzá legközelebb álló élményt. Mivel ünnepélyes keretek között kerültek átadásra, így a cég arculatára szabva lett tökéletes az ajándék, melyhez szintén az FDB Kft – grafikusunk bevonásával – kínálta nekünk a megoldást! A kivitelezés igényes, a programkínálat széles és az ajándék tényleg mindenkinek örömet okozott. Az elmúlt év sikere után az idei évben is tervezünk Feldobox élményeket adni kollégáink számára."

 • EQ Marketing Kft., Varga Katalin, Ügyvezető, L'Oréal márkának (2007)

  "Én Világ Zamatai dobozokat ajándékoztam az ügyfeleimnek, sőt, magánszemélyként is vettem Karácsonyra. Úgy gondolom, jobb a választást az emberekre hagyni, mint rájuk erőltetni valamit. Idén már ügyfeleim kampányaiban is használni fogom."

 • Grandvision Hungary Kft., Rácz Viktória, HR Business Partner (2020)

  "A Feldobox csomagok közül sokszor rendeljük a Wellness Üdülés csomagot, mert ezzel igazán exkluzív meglepetést adhatunk a nálunk dolgozó kollégáink részére. Fontos számunkra, hogy munkatársaink kipihenten és feltöltődve térjenek vissza egy-egy szabadság után, mi pedig örömmel járulunk ehhez hozzá Feldobox élményajándékokkal. Jó szívvel ajánljuk a FDB-t, mint partnercéget azoknak a szervezeteknek, akik széles élményajándék választékból, gyors és segítőkész kiszolgálás mellett, szeretnének egyénre szabott törődést ajándékozni munkatársaiknak vagy partnereiknek."

Céges ügyfeleinknek személyre szabott megoldásokat dolgozunk ki a célok és a büdzsé függvényében.

Hívjon bennünket vagy küldjön emailt, és cégére szabott ajánlatot készítünk Önnek!