• 0 termék 0 Ft
    Kosár
    Ön a következőket választotta:
    Kosárban összesen:
    0 db
    0 Ft
    BEZÁRÁS
  • REGISZTRÁCIÓ

Céges ajándék tapasztalatok

  • Generali Biztosító Zrt., Czakó Norbert, HR teamvezető (2019)

    "Ez a széles élményajándék kínálat, ami a Feldobox csomagokkal adható, évek óta bevált ajándék nálunk, nem csak saját munkatársaink, de ügyfeleink részére is. Szívesen adjuk őket, hiszen tudjuk, hogy mindenki tud majd belőle választani és a felhasználásra is jut elég idő. Nincs semmi előre lefoglalva, mindent a megajándékozott dönthet el, így nekünk a beszerzés igazán gördülékeny és kötöttségektől mentes."

  • Human Telex Kft., Barta Diána, Account Manager, Felix márkának (2019)

    "Maximálisan elégedettek vagyunk az FDB Kft-vel, nagyon szeretünk velük együttműködni. Szuper, hogy mindig gyorsan és segítőkészen reagálnak, illetve rugalmasan kezelik kéréseinket. A gyártási folyamatok is nagyon gyorsan mennek. Mindenképpen szeretnénk a jövőben is velük dolgozni."

  • Corinthia Grand Hotel*****, Dömötör Réka, HR Director (2010)

    "Karácsonyi ajándékként Feldobox-ot adtunk alkalmazottainknak. Mindenki eldönthette, hogy Kaland vagy Kényeztetés dobozt szeretne. Ez a rugalmas megoldás nagyon tetszett az embereknek."

  • Balluff-Elektronika Kft., Szável Krisztián, HR vezető (2019)

    "2018-ban rendeltünk először Feldobox Kaland élményajándékot dolgozóinknak, akiket a nálunk töltött évek munkájáért szerettünk volna megjutalmazni. Ez az egyik legtöbb programot tartalmazó élményajándék a Feldobox kínálatában, amiben úgy gondoltuk mindenki megtalálja majd a hozzá legközelebb álló élményt. Mivel ünnepélyes keretek között kerültek átadásra, így a cég arculatára szabva lett tökéletes az ajándék, melyhez szintén az FDB Kft – grafikusunk bevonásával – kínálta nekünk a megoldást! A kivitelezés igényes, a programkínálat széles és az ajándék tényleg mindenkinek örömet okozott. Az elmúlt év sikere után az idei évben is tervezünk Feldobox élményeket adni kollégáink számára."

  • Coty Hungary Kft., Kovács Ildikó, adidas Brand Manager (2009)

    "A Feldobox Kaland csomagja segít megvalósítani az aktív életstílust, melyet az adidas kozmetikumok képviselnek, így nagyszerű ajándéknak bizonyult 2008-os áruházi promóciónkhoz."

  • Vaillant Saunier Duval Kft, Govrik Klára, Márkaigazgató (2016)

    "A Feldobox-al 2010-óta dolgozunk együtt, sikeres együttműködésünk bizonyítéka, egy máig is eredményesen működő, szerelő partnereinknek szóló ösztönző program. A Feldobox csapatát csak pozitív jelzőkkel tudjuk illetni, profi csapatuk az ajándékok kezelése mellett, elősegítette programunk kialakítását és folyamatos fejlesztését. Összességében a Feldobox egy olyan testre szabott megoldást dolgozott ki számunkra, melynek eredményeként egy valóban innovatív és a piacon egyedülálló ösztönző program és ajándék katalógus jöhetett létre. "

  • EQ Marketing Kft., Varga Katalin, Ügyvezető, L'Oréal márkának (2007)

    "Én Világ Zamatai dobozokat ajándékoztam az ügyfeleimnek, sőt, magánszemélyként is vettem Karácsonyra. Úgy gondolom, jobb a választást az emberekre hagyni, mint rájuk erőltetni valamit. Idén már ügyfeleim kampányaiban is használni fogom."

Céges ügyfeleinknek személyre szabott megoldásokat dolgozunk ki a célok és a büdzsé függvényében.

Hívjon bennünket vagy küldjön emailt, és cégére szabott ajánlatot készítünk Önnek!