• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
Feldobox Klub

Programötletek és szezonális ajánlatok partnereinknél

Szemezgessen kedvére feldobó programtippjeink közül! Sportos, kalandos, ellazulós és feltöltő programok sokszínű választéka várja Önt, akár többedmagával.

Ha talál kedvére valót tippjeink között, vegye fel a kapcsolatot partnerünkkel, és foglalja le direktben a programját, majd élvezze a jól megérdemelt kikapcsolódást! Amennyiben Ön Feldobox klubtag, jelezze ezt foglaláskor és vigye magával a programra Feldobox Kártyáját, így kedvezményben részesül.

 • Borbély Családi Pincészet

  A Borbély Pincészet a nagyhírű borvidék egyik kiválósága, mely több díjnyertes nedűt is letett már a szomjas borbarátok asztalára. Hangulata mégis közvetlen, családias és egyszerűségében hívogató, hisz mi máson lehetne itt a hangsúly, mint az ászok érleléses, pompás borokon, a friss, házias ízeken, a páratlanul gyönyörű tájon és a közvetlen, otthonos vendéglátáson? Ön is jól érezné itt magát! Látogasson el a borkóstoló programok valamelyikére a 6, 8 és 10 tételes lehetőségek közül mindenki kedvére válogathat. Mivel 2017-ben október az Olasz Rizling hava, így egy különleges 6 tételes Prémium borkóstolóra is lehetőség nyílik ebben a hónapban. Ha haza is vinne a különleges nedűkből 3 palack vásárlása esetén már kedvezményét is érvényesítheti.

  Feldobox élménykártyával: Borkóstoló a Borbély Családi Pincészetnél pincelátogatással:
  ALAP: 5 fajta bor 2.400 Ft/fő (20% kedvezmény)
  HALADÓ: 8 fajta bor 3.600 Ft/fő (20% kedvezmény)
  MESTER: 10 fajta bor 4.800 Ft/fő (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2021. december 31-ig
  Elérhetőség, információ: 30/927-1414; www.borbelypince.hu

 • Birkás Bor- és Pálinkaház

  A nagypapám, Birkás Menyhért már 1940-ben művelt szőlőt Orgoványon. Mai napig dolgozunk a 2,5 hektáros ősi birtokon, amely területen a környékre jellemző Izsáki Arany sárfehér és Kadarka fajta található. Édesapámmal az örökölt birtokot, a hagyományoknak megfelelően alacsony művelésmódban műveljük,  Izsák  és Szabadszállás környékén próbálkozunk más fajták termesztésével is. Az ősi birtokon van egy kis tanya, melyben a nagypapa öreghordói és szőlőművelő eszközei kaptak helyet. Ezeket az eszközöket a mai napig megőríztük az utókor számára. Az izsáki területek egy részéről jól ismert fajtákat használunk, mint pl. a Cserszegi fűszerest. A talaj összetétele az orgoványi és izsáki szőlőterületek tekintetében közepes humusztartalmú kvarchomok, amely a nyári meleg napokon még a naplemente után is jól tartja a meleget és érleli a szőlőszemeket. Szabadszállás szőlőterületei viszont teljesen más termőtalajt eredményeztek számunkra. A területek nagy része agyagos homok, melyen szép tanninos vörösborokat lehet termelni. A gyümölcsös reduktív boraink és a testes színanyagban gazdag vörösboraink termesztésénél a területek megválasztása elsődleges szempont volt. Jelenleg a szőlőterületünk 8 ha termő 10 éves telepítések, a fajtaösszetétel világ és magyar fajtákból áll. A szőlő nemes növény számunkra! Gyakran sétálva a sorok között azon tűnödünk, hogy lehet ennyi élet és őserő a szőlőben, mely évszázadok alatt a gyermekünké vált! Ki ellátogat hozzánk nézze meg minden szőlősor elé rózsát ültettünk, mely az élet és erő szimbóluma!

  Feldobox élménykártyával: 2 fő részére 6 tételes borkóstoló hidegtállal 6.400 Ft (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2021.december 31-ig
  Elérhetőség, információ: 20/317-6059; www.birkasborhaz.hu