• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
Feldobox Klub

Programötletek és szezonális ajánlatok partnereinknél

Szemezgessen kedvére feldobó programtippjeink közül! Sportos, kalandos, ellazulós és feltöltő programok sokszínű választéka várja Önt, akár többedmagával.

Ha talál kedvére valót tippjeink között, vegye fel a kapcsolatot partnerünkkel, és foglalja le direktben a programját, majd élvezze a jól megérdemelt kikapcsolódást! Amennyiben Ön Feldobox klubtag, jelezze ezt foglaláskor és vigye magával a programra Feldobox Kártyáját, így kedvezményben részesül.

 • Gyrocopterrel a levegőben

  A gyrocopter korunk egyik legszellemesebb repülő eszköze, mely ötvözi a helikopter, és a repülőgép  tulajdonságait. Biztonságos, és egyszerűen irányítható. A zárt utastérnek köszönhetően a repülni vágyók nincsenek kitéve az időjárás szeszélyeinek. A vendégek már rövid betanulás után akár önállóan irányíthatják a gyrocoptert, hála a megbízható szerkezetnek. Korunkban ez már nem elérhetetlen vágyakozás, bárki a levegőbe emelkedhet, és madártávlatból gyönyörködhet a panoráma szépségeiben.

  Feldobox élménykártyával: Három útvonal közül választhat:
  Budapest Dél repülési útvonalon 20 perces repülés 11.200 Ft.
  Budaörs-Szentendre-Skanzen-Budaörs útvonalon: 45 perces repülés 26.320 Ft
  Budaörs-Szentendre-Visegrád-Fellegvár-Dunakanyar-Budaörs útvonalon 60 perces repülés 33.600 Ft
  Mindhárom esetben Gyrocopter vezetési és fényképezési lehetőséggel (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2017. május 31-ig
  Elérhetőség, információ: 30/944-6979; 30/264-8193; www.gyro24.hu

 • Tankvezetés

  Nem nőtt fel még olyan fiúgyerek, akit ne érdekelt volna a tankvezetés. Ez is tehát egy az olyan programok sorában, amely régi, eddig meg nem élt álmot válthat valóra. Aki él ezzel a kivételes lehetőséggel, nyilván fel van készülve arra, hogy nem sétakocsikázásra indul. A Vadquad csapata mindent megtesz azért, hogy a 26 hektáros, külön a tank számára elkülönített területen mindenki örök emlékeket szerezzen. Az érkező csapatot finomságokkal várják. Magát a tankot egy GAZ66 csapatszállító segítségével érik el a bázisról. A 20 perces út kellően összerázza a társaságot, hogy a hangulat teljes legyen. Az orosz gyártmányú MTLB típusú tank, és a harci játékok hangulata felejthetetlen élményt nyújtanak.

  Feldobox élménykártyával: 1 órás tankvezetés 10-12 fő részére vendégvárással és GAZ66 csapatszállítón való utazással 100.000 Ft (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2017. május 31-ig
  Elérhetőség, információ: 30/415-4102; www.vadquad.hu

 • Vad quadozás

  A Vadquad vendégszerető csapata mindent megtesz azért, hogy ezen a családi birtokon mindenki otthon érezze magát. Megtalálható itt minden, amire csak a quadok, és az adrenalin szerelmesinek szüksége van. A vadregényes tájban suhanni és elfelejteni mindent, ami nem fontos, csak a pillanatra koncentrálni, ez az érzés, amit mindenkinek át kell élnie. A technika és az ember harmóniájából létrejött száguldás megtisztítja a testet, és a lelket is. Minden ideérkező személyes, egyéni vendéglátásban részesül, hiszen emberi kapcsolatok nélkül nem érdemes kikapcsolódni, lazítani. 3 típusú felső kategóriás Suzuki quad közül választhatod ki a számodra megfelelőt (LTZ 400, LTF 250, LTA 400).

  Feldobox élménykártyával: 1 órás kötetlen quad túra hétköznapokon 8.000 Ft/fő, hétvégén 10.000 Ft/fő (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2017. május 31-ig
  Elérhetőség, információ: 30/415-4102; www.vadquad.hu

 • Mackós meglepetés

  Ha visszagondolunk, egyetlen biztos pont volt az életünkben, zsenge gyermekkorunkban: a játék mackó. A játék mackó saját, egyéni, szinte nincs két egyforma. A 3 órás tanfolyam alatt saját kézzel készíthet mackót, nem olyat, amilyet a szülei vettek, nem olyat, amilyen a kispajtásának volt, hanem olyat, amilyet Ön szeretne. Képzelje el álmai játék mackóját, majd a helyszínen biztosított anyagok és szerszámok segítségével, szakavatott mackómester bábáskodása mellett készítse el! A mackókészítés igazán egyedi és kreatív tevékenység, ráadásul a mackó kitűnő ajándék gyermeknek és felnőttnek egyaránt. A végeredmény pedig előre nem is sejtett boldogsággal és az alkotás örömével ajándékozza majd meg, amelyet a Maciművektől elégedetten távozók népes tábora is bizonyít.

  Feldobox élménykártyával: 1 alkalom macikészítő tanfolyam 1 fő részére 4.000 Ft (20% kedvezménnyel)
  Érvényes: 2017. május 31-ig
  Elérhetőség, információ: 20/993-9193; www.macimuvek.hu

 • Üvegékszer készítés

  Sajátítson el olyan üvegékszer készítési technikákat, melyek birtokában nem okoz többé fejtörést az exkluzív ajándékozás. A lehetőségek száma végtelen, a színek, minták, formák és anyagok világa pedig szemkápráztató. Engedje szárnyalni fantáziáját, és alkosson egyénit, csodaszépet, maradandót!
  A Made By You csapata segítségével készítsen saját kézzel ékszert magának, vagy ajándékba. A foglakozáson 6 darab egyedi ékszert is elkészíthet: 2 pár fülbevalót, 1 gyűrűt, egy kisebb és egy nagyobb medált, valamint egy kitűzőt. Jelentkezzen be mihamarabb, a foglakozások helyszínei és időpontjai elérhetőek a partner honlapján.

  Feldobox élménykártyával: Üvegékszer készítés 8.720 Ft (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2017. május 31-ig
  Elérhetőség, információ: 20/597-0893; 20/955-3984; www.madebyyou.hu

 • Megérkezett a tavasz a Barakába

  A Baraka Restaurant a Dorottya Palotában várja azokat, akik különleges fogásokkal kívánják teljessé tenni estéjüket. Új ízek, ötletek és arcok érkeztek. A tavaszi menü telis-tele van izgalmas ízekkel és textúrákkal, melyeket az új brazil sous-séfük André Bicalho álmodott meg. Nagyszerű energiák érkeztek a konyhába általa, mely mára már csapatuk minden tagjára hatással van. Egyedülálló módon, a tavaszi menüt kézműves koktélokkal is felszolgálják. A konyha nyitott, így a titkot nem a látvány, hanem az ízek rejtik, amelyek kiváló minőségű alapanyagokból, harmonikus, mégis kivételes kombinációiból állnak össze. Számunkra, és talán Budapest számára is ez egy újdonság de alig várjuk, hogy ezeket az új élményeket megoszthassuk Önökkel.

  Feldobox élménykártyával: 10% kedvezmény az étterem étlapjáról
  Érvényes: 2017. április 30-ig
  Elérhetőség, információ: 1/200-0817, www.barakarestaurant.hureservations@barakarestaurant.hu

 • Anna Grand Hotel**** Wine & Vital

  Balatonfüred történelmi belvárosában elhelyezkedő Anna Grand Hotel nevét méltán azonosíthatjuk a klasszikusan tökéletes eleganciával. A Tagore sétánytól 100 méterre található, északról a füredi kiserdő határolja. A több mint 200 éves klasszicista stílusú épület falai között a kor hangulatát idéző klasszikus és modern stílusban berendezett szobák egyaránt várják a vendégeket. A hotel előtti téren található, 1800-ban épült ivócsarnokban a híres balatonfüredi savanyúvizet kóstolhatják meg a gyógyulni vágyók. Látogasson el a 2017-es évben ebbe a csodás szállodába, ahol a legmodernebb, 1200 m2-es wellness részleg várja a kikapcsolódni vágyókat. Nem is kell ennél jobb ajánlat a kikapcsolódáshoz: szórakozás, elegancia, tópart és nyugalom.

  Feldobox élménykártyával: 2 éjszakás foglalástól 33% kedvezmény a napi szobaárakból. A kedvezményes foglalás a 2017-es évre vonatkozik és az FDB33 kóddal érhető el, minden szobatípusra kivéve a lakosztályokra
  Érvényes: 2017. május 31-ig történő foglalás esetén
  Elérhetőség, információ: 87/581-200; www.annagrandhotel.hu

 • Vacsoraszínház nyomozással

  Lépjen a világ leghíresebb detektíveinek nyomába, és fedezze fel egy rejtélyes gyilkosság indítékait és körülményeit. Csakúgy, mint ahogyan a "Gyilkosság a vacsorán" című híres filmben, ahol a világ leghíresebb detektívei nyomoznak együtt, ebben a krimiben Ön lesz a meghívott nyomozó, aki asztaltársaságával együtt a fogások között elejtett információ darabkákat összerakva fényt deríthet a rejtélyre. Ha Ön színházrajongó, és valami újdonságra vágyik, ráadásul a jó falatokat sem veti meg, ott a helye a következő előadáson!

  Feldobox élménykártyával: Interaktív vacsoraszínház 8.415 Ft/fő (15% kedvezmény)
  Érvényes: 2017 április 30-ig
  Elérhetőség, információ: 30/919-6211; www.gyilkossagavacsoran.hu