• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
Feldobox Klub

Programötletek és szezonális ajánlatok partnereinknél

Szemezgessen kedvére feldobó programtippjeink közül! Sportos, kalandos, ellazulós és feltöltő programok sokszínű választéka várja Önt, akár többedmagával.

Ha talál kedvére valót tippjeink között, vegye fel a kapcsolatot partnerünkkel, és foglalja le direktben a programját, majd élvezze a jól megérdemelt kikapcsolódást! Amennyiben Ön Feldobox klubtag, jelezze ezt foglaláskor és vigye magával a programra Feldobox Kártyáját, így kedvezményben részesül.

 • Maldív Thai és Gyógymasszázs Központ

  Rohanó városi életünkből pihentető kikapcsolódást jelent a több száz éves hagyományokon nyugvó, frissítő és feszültségoldó thai masszázs. Ha belép a Maldív Thai szalonba, a masszázs templomában találja magát, ahol speciális képességű, kedves, mosolygós thaiföldi masszőrnők kezei veszik gondozásba. E kezek a test minden pontját jól ismerik, tudják, hogyan kell érinteniük ahhoz, hogy oldják a felhalmozódott feszültséget, felfrissítsék és regenerálják a fáradt testet. Könnyűnek érzi magát, mintha a fellegekben járna! Testileg és szellemileg feltöltődve, kiegyensúlyozottan térhet vissza a mindennapi életbe – a következő pihenőállomásig.

  Feldobox élménykártyával: 25% kedvezmény bármelyik 90 perces masszázsra.
  Érvényes: 2017. március 31-ig
  Elérhetőség, információ: 30/237-0051; www.maldivthai.hu

 • Kikapcsolódás az Árpád Fürdőben

  A székesfehérvári Árpád Fürdő gyönyörű, új létesítmény a belvárosban. A vendéget élménymedence, törökfürdő, gőzkabin, szauna és jacuzzi fogadja, kényeztető masszázsok közül választhat, sakkozhat, majd megpihenhet a büfében, a tepidáriumban vagy a Szeráj pihenőben. Ami a környezetet illeti, a felújított belső tér önmagában is elvarázsolja a látogatót. Az eredeti kupola és a több mint száz éves kabinsor mai valója szemet gyönyörködtető látvány. Aki belép ide, látni és érezni fogja, hogy az Árpád Fürdő akár egy nagyobb kirándulást is megér. Kellemes feltöltődést kívánunk!

  Feldobox élménykártyával: Hétköznapokon: felnőtt egész napos belépőjegy 2 600 Ft (28% kedvezmény) vagy 3 órás belépőjegy 2 200 Ft (31% kedvezmény). Hétvégén: felnőtt egész napos belépőjegy 3 200 Ft (24% kedvezmény) vagy 3 órás belépőjegy 2 600 Ft (28% kedvezmény).
  Érvényes: 2017. március 31-ig. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.
  Elérhetőség, információ: 22/814-400; www.fehervar-arpadfurdo.hu

 • Vacsoraszínház nyomozással

  Lépjen a világ leghíresebb detektíveinek nyomába, és fedezze fel egy rejtélyes gyilkosság indítékait és körülményeit. Csakúgy, mint ahogyan a "Gyilkosság a vacsorán" című híres filmben, ahol a világ leghíresebb detektívei nyomoznak együtt, ebben a krimiben Ön lesz a meghívott nyomozó, aki asztaltársaságával együtt a fogások között elejtett információ darabkákat összerakva fényt deríthet a rejtélyre. Ha Ön színházrajongó, és valami újdonságra vágyik, ráadásul a jó falatokat sem veti meg, ott a helye a következő előadáson!

  Feldobox élménykártyával: Interaktív vacsoraszínház 8 415 Ft/fő (15% kedvezmény)
  Érvényes: 2017 április 30.-ig
  Elérhetőség, információ: 30/919-6211; www.gyilkossagavacsoran.hu

 • Kihívás a Pániq Szobában

  A visszaszámlálás megkezdődik. 60 perc áll rendelkezésükre, hogy a vastag acélajtó zárának kattanása után kiszabaduljanak a 20 cm vastag betonfalak szorításából. A találékonyságukra, kreativitásukra és intelligenciájukra támaszkodva oldhatják meg az ötletes fejtörőket, rejtvényeket, kinyissanak számzárakat vagy trükkös ördöglakatokat. Próbálja ki magát, miként sikerül megoldani a feladványokat, és kijutni a Pániq Szobából.

  Feldobox élménykártyával: 3-6 fő részére hétköznap 16 óráig 2 100 Ft/fő (30% kedvezmény), hétköznap 16 óra után és hétvégén 2 400 Ft/fő (20% kedvezmény)
  Érvényes: 2017. március 31-ig
  Elérhetőség, információ: 70/408-4684, www.paniqszoba.hu

 • Száguldás Porsche-val

  Az első Porsche 1948-ban készült, és azóta szakadatlanul a gyorsaság, erő és elegancia elsőszámú szimbólumaként ismerhetjük. A halandók számára megfizethetetlen, s a hazai kátyúkon nem is túl praktikus. Mi nem mondunk le az elérhetetlennek tűnő álmokról, melynek eredményeként most 4 körön át Ön is átélheti egy Porsche 911 vezetésének páratlan élményét. Üljön be a kormány mögé a Kakucs Ringen, és taposson a gázra! Ha inkább városi környezetben szeretné kipróbálni rátermettséget, Budapesten erre is van lehetősége most a Kósa Racing csapatával. Öné a választás. Öné a kaland.

  Feldobox élménykártyával: 3 kör vezetés + 1 kör élményautózás profi pilóta mellett Porsche 911 versenyautóval a Kakucs Ringen, vagy 10 km-es utcai vezetés Porsche 997 Turbóval Budapesten 27 750 Ft-ért. (44% kedvezmény).
  Érvényes: 2017. március 31-ig történő bejelentkezés esetén!
  Elérhetőség, információ: 70/624-4476, kosaracinginfo@gmail.com

 • Erdei szálloda a Zemplénben

  A Zempléni hegység látnivalóit, várait, természeti csodáit, gyönyörű városait megtekinteni egy szuszra még egy aktív pihenőnek is szinte lehetetlen. A Zempléni Tájvédelmi Körzet ősrégi, erdős tanösvényeit bebarangolni életre szóló élmény, a telkibányai kirándulás ugyancsak felejthetetlen, és az egykor nagyhírű aranybánya megismerése is rendkívüli program. A szállás ugyancsak nem mindennapi. Az Ezüstfenyő Hotel a Károlyi család csodaszép vadászkastélyaként épült, s most a lélegzetelállító természetvédelmi területen, minden kényelemmel felszerelve, kiváló, vadételekre különösen nagy gondot fordító konyhával várja kirándulásuk után pihenésre vágyó vendégeit. Fedezze hát fel Magyarországnak ezt a páratlan vidékét és benne ezt a gyönyörű szállodát, ahol bizonyosan fáradtan hajtja majd le fejét!

  Feldobox élménykártyával: 2 főre 2 éjszaka standard kétágyas szobában félpanziós ellátással 9 000 Ft/fő/éj (22% kedvezmény), valamint 20% kedvezmény a 30 perces masszázsokra.
  Érvényes: 2017. március 31-ig
  Elérhetőség, információ: 46/388-506, 30/982-0778, www.ezustfenyo.hu